Strandvejen 288, Skotterup
3070 Snekkersten

  • 15.900.000 kr. 296 m² 6 rum
  • Kontantpris 15.900.000 kr.
  • Ejerudgift 6.252 kr.
  • Boligareal 296 m²
  • Grundareal 416 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Skal villa Kamma være dit nye hjem?

Her får du en ejendom hvor stortset ALT er nyt. Her kan b.la. nævnes VVS, strøm, varmekilde, kloak, tag, vinduer, facader, lofter, gulve, vægge osv. Det bliver ikke nemmere. Her skal du blot flytte ind, - nyde livet og den smukke udsigt til Øresund!
 
Denne billedskønne ejendom er beliggende idyllisk med direkte adgang til Egebæksvangs skov og kig til Øresund.
 
Sælgerne overtog huset i starten af 2021 og har siden gennem renoveret villaen uden at gå på kompromis. Her er blevet kræset ekstra meget for detaljer og kvalitet. Ikke mindst er renoveringen blevet udført med stor respekt for husets historie og oprindelige byggestil.
 
Den prangende ’Villa Kamma’ er fra 1895 og byder på hele 296 etagemeter. Man bliver mødt af den smukke forhave som på fornem vis giver adgang til hele herligheden. Parkeringspladsen, - med plads til flere biler er belagt med rådhusbelægning med chaussésten som også pryder terrasserne i haven.
 
Indenfor bliver du budt velkommen at en højloftet hall, med høje paneler og en smuk trappe. Villaen har højloftet stuer og mange smukke detaljer, og er indrettet med en opholdsafdeling i stueetagen og walk in og hele 4 soveværelser på 1. salen, hvoraf de alle enten har kig til vand eller skov. Herudover forefindes der en fantastisk udsigts stue på 2. salen hvor der er fritliggende bjælker, Velux vinduer og et smukt sprossevindue med bue. Her kan dagen afsluttes med en god bog, et glas vin eller blot fordybelse i den fantastiske udsigt, over Øresund til Ven og Sverige. Skulle et grønt view være at foretrække, kan du blot vende dig i stolen og kigge igennem det vestvendte buede sprossevindue og nyde trætoppene i Egebæksvang skov. 
 
Villa Kamma byder desuden på 3 stuer en suite, hvoraf det ene er udnyttet til bibliotek, 2 badeværelser hvoraf det på 1. salen er med kar. Et smukt Kvik køkken også med dekorative fritliggende bjælker – den røde tråd er i den grad at spotte i huset. I køkkenet er der spiseplads, så gæsterne kan underholdes mens der kokkereres, i forlængelse af køkkenet forefindes et uundværligt bryggers og et teknikum/depot. Sidst men ikke mindst, og som prikken over i’et får vinelskeren sit ønske opfyldt med en vinkælder. 
 
Der er meget mere at fortælle om hele denne smukke, smukke ejendom. Men det er nemmest at opleve selv. Ejendommen er kort sagt en villa med sjæl, god energi, harmoni, med plads til hele familien og lige til at flytte ind i. 

Er du tilflytter ogønsker du yderligere oplysninger omkring området? Så scroll ned og udforsk nabolaget, her kan du blandt andet se hvor du finder offentlig transport, læger, skoler, institutioner, sport og fritid mm.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2015
Byggeår 1895
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 4
Boligareal 296 m²
Kælder 10 m²
Grundareal 416 m²
Økonomi
Kontantpris 15.900.000 kr.
Ejerudgift 6.252 kr.
Finansiering
Udbetaling 795.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 81.050 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 65.129 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Egebæksvang

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Egebæksvang
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 13.500.000-18.300.000 kr. på omkring 296 m2

Se lignende boliger
Villa

Højvænget 8, 3000 Helsingør

14.995.000 kr. 340 m² 11 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.