Nørrevej 15
3070 Snekkersten

  • 7.500.000 kr. 242 m²
  • Kontantpris 7.500.000 kr.
  • Ejerudgift 8.011 kr.
  • Boligareal 242 m²
  • Grundareal 727 m²
  • Energimærke

Højt hævet over Øresund med plads til den store familie eller flere generationer

En klassisk gulpudset ejendom fra 1917, hvor I både får kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder og den skønne badestrand, det charmerende havnemiljø, og med Meulenborg skoven lige om hjørnet.
 
Indenfor fortsætter den klassiske stil, og de højloftede rum er karakteriseret ved gode lysindfald. Derudover har boligen en fleksibel indretning, der blandt andet giver jer mulighed for at huse den store familie, masser af gæster, anvende ejendommen til flere generationer, måske fremleje eller hvad med at kombinere bolig og erhverv, eller helt at opdele i 2 ejerlejligheder. Mulighederne er mange.
 
Boligen er i to plan, plus en udnyttet ’2 sal’, en underetage med vaskefaciliteter og sidst men ikke mindst et anvendeligt anneks. Stueplan trænger til modernisering og byder på to dejlige stuer. Dertil kommer en træterrasse som giver mulighed for at nyde den skønne have og udsigt på tætteste hold. Entré, et værelse, et mindre badeværelse med brus samt køkken. 
 
På 1. sal finder du i dag en ekstra bolig for sig, med dejligt spisekøkken, 2 værelser, idnyttet 2.  sal med to disponible rum (med ståhøjde), et badeværelse med brus og et stort flot køkken alrum. 1 salen byder desuden på en udsigtsbalkon og en stor træterrasse, hvor aftensmaden kan nydes. Fælles for stuer, disponible rum, værelser, terrasse og balkon er den imponerende udsigt.
Derudover byder kælderen på fyrrum, plads til opbevaring og vaske faciliter.  
 
Prikken over i’et er annekset med et væld af anvendelsesmuligheder - her kunne eksempelvis indrettes kontor, aktivitetsrum til børnene eller atelier. Haven er dejlig ugeneret og nem at holde.
 
Der er anlagt med en stor græsplæne og små fine træer. Derudover byder udearealerne på godt udhus og en stor carport, hvor der er plads til parkering.
 
Ud over stranden, skoven og haven får du kort afstand til skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Samtidig er du tæt på centrums hyggelige liv, og det tager kun 5-10 minutter at gå til Snekkersten Station.
 
Dette er med andre ord chancen for at blive den nye ejer af en hyggelig familievilla med en dejlig have og en eftertragtet beliggenhed tæt på skov og strand i Snekkersten.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1917
Ombygget 1976
Boligareal 242 m²
Kælder 28 m²
Carport 13 m²
Carport 49 m²
Grundareal 727 m²
Økonomi
Kontantpris 7.500.000 kr.
Ejerudgift 8.011 kr.
Finansiering
Udbetaling 375.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 38.249 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 30.735 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sthens

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sthens
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.