Fredensborgvej 3D
3080 Tikøb

  • 4.995.000 kr. 263 m² 9 rum
  • Kontantpris 4.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.357 kr.
  • Boligareal 263 m²
  • Grundareal 912 m²
  • Rum 9
  • Energimærke

LAVE EJERUDGIFTER + LAV FJERNVARMEREGNING
 
En bolig der kan rumme den store familie eller flere generationer (se planløsningsforslag)
 
Velkommen til hovedhuset på Stengaarden, som byder på 303 indflytningsklare etagemeter som udover stue og det store køkkenalrum, byder på 5 gode værelser, 2 badeværelser, ekstra toilet og så erdet super centralt placeret i det familievenlige og naturskønne Tikøb, og som samtidig byder påuhindret udsigt til åbne marker.
 
Historiens vingesus fra en af de oprindelige gårde i Tikøb, kan stadigvæk mærkes selvom ejendommener renoveret fra top til tå fra 2017 til 2019, så den idag fremstår indflytningsklar.
 
Boligen byder velkommen af stor flot hall med gæstetoilet og trappe til 1. salen. Stort lyst køkken-alrumhvor markenerne åbner sig bag terrassedørene er et rigtig leverum. I de to stuer en suite medplankegulve, kan indrettes til gode opholdsstuer med adgang til stort separat kontor. Den oplagtforældreafdeling byder på stort soveværelse med indbyggede skabe og eget stort badeværelse. På 1.salen finder I to gode børneværelser foruden et imponerende stort opholdsrum, som nemt kan indrettesdet store kontorlandskab, stor klinik eller lign liberalt erhverv, med loft til kip og et fantastisk vue overomgivelserne, med fransk altan og adgang til stort badeværelse og stor garderobe. Alternativt kan derindrettes en selvstændig bolig på 1. salen, hvis drømmen er flere generationer under samme tag.
 
Udover egen have som er meget nem at holde, er der også direkte adgang til et stort fællesareal, somfrit kan benyttes og som grænser op til de åbne marker, hvor et rigt dyreliv folder sig ud. I er med andre ord omgivet af den frie natur, midt i mellem Hornbæk og Espergærder, og I får fra husetudsigt over markerne og søen. Dertil ligger alle bekvemmeligheder lige i nærheden. I Tikøb finder I alt, Iskal bruge i hverdagen. Der er både gode indkøbsmuligheder, en indskoling med integreret institutionog et aktivt foreningens liv, som også byder på tennisbaner, boldbaner og en nihullers golfbane.Samtidig er I tæt på skoven, Esrum Sø og Gurre Sø.
 
Ønsker I at bo tæt sammen med et vennepar, som deler jeres drømme, så er boligen i nr. 3C til salg, sådrømmen om at bo i fred og ro, midt i den skønne natur og samtidig være en del af et fællesskab, kan indfries her.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 1955
Ombygget 2019
Rum 9
Plan 2
Boligareal 263 m²
Kælder 40 m²
Grundareal 912 m²
Økonomi
Kontantpris 4.995.000 kr.
Ejerudgift 4.357 kr.
Finansiering
Udbetaling 250.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 25.530 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 20.515 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tikøb

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tikøb
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Sådan er kvarteret

"Fantastisk"

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.