Fritidsbolig

Kildevænget 5, Kildekrog
3100 Hornbæk

  • Kontantpris 5.800.000 kr.
  • Ejerudgift 4.237 kr.
  • Boligareal 71 m²
  • Grundareal 1.107 m²
  • Rum 3
Fritidsbolig

Kildevænget 5, Kildekrog
3100 Hornbæk

  • 5.800.000 kr. 71 m² 3 rum

Sommerhusperle i naturskønne omgivelser

Velkommen til denne drømmeadresse i Hornbæk, hvor charmen ved en kystby møder den frodige natur i en perfekt symfoni af skønhed og komfort. Dette enestående sommerhus ligger blot 250 meter fra stranden, hvilket giver dig mulighed for at vågne op og hurtigt gå ned til en morgendukkert eller nyde de smukkeste solnedgange. Er du til udendørs aktiviteter og gode gåture, åbner den nærliggende skov og Ruslands bakker op for aktive stunder. Dette sommerhus er det perfekte tilflugtssted fra hverdagens travlhed.  
 
Fra øjeblikket du træder ind i dette hjem, bliver du mødt af en atmosfære af varme og god æstetik. Den rummelige stue og køkkenalrum udgør hjertet af huset og indbyder til hyggelige øjeblikke med familie og venner. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige faciliteter, og det indbydende ovenlysvindue fylder rummet med naturligt lys, der giver en forfriskende fornemmelse af luft og plads. Utrolig afslappende rum at opholde sig i. Det stilfulde badeværelse er super funktionelt og nyere, og det har både bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine.   
 
Uanset årstiden kan du nyde komforten i dette hus, der er isoleret til vinterbrug og udstyret med både luft-/luft-varmepumpe og elvarme.
 
Udenfor mødes man af en fantastisk dejlig have, hvor ældre træer og smukke rododendronbuske skaber en naturlig og privat stemning. Den 16 kvadratmeter cirkusvogn fra 2020, er etableret ved terrassen og tilføjer en charmerende og unik karakter til ejendommen. Denne kan bruges til ekstra sovepladser til overnattende gæster og er en finurlig og charmerende måde at skabe et anneks på. Kildevænget 5 byder på en uovertruffen beliggenhed, moderne bekvemmeligheder og naturskønne omgivelser og er den perfekte ramme for at skabe et drømmende fritidssted og skabe minder de næste mange år.  
 
Dette hus er beliggende til et skønt naboskab, hvor en aktiv grundejerforening sikrer et godt samarbejde og fællesskab. Selve byen er fyldt med indkøbsmuligheder, strand, havn, gourmetbutikker, spisesteder og diverse shopping. Her keder man sig sjældent. Byen har togforbindelse, der bringer dig nemt til de omkringliggende områders charmerende landsbyer og seværdigheder.  
 
I 2006 blev huset gennemgående renoveret, hvilket omfattede en tilbygning med et nyt køkken og badeværelse samt et helt nyt fundament med jernbetondæk og nye gulvbjælker. Tagkonstruktionen blev også udskiftet i hele huset, med tilføjelsen af isolering og et tagpaptag samt Velux-ovenlysvinduer for optimalt lys.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1960
Ombygget 2006
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 71 m²
Udhus 16 m²
Udhus 18 m²
Grundareal 1.107 m²
Økonomi
Kontantpris 5.800.000 kr.
Ejerudgift 4.237 kr.
Finansiering
Udbetaling 290.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.153 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 27.152 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 63.838
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hornbæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hornbæk
Skøn natur
Fred og ro
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Ejd. har været i familiens eje siden 1963. Vi overtog det i 2000, og har altid elsket at bruge det hele året. Beliggenheden er helt exceptionel god tæt på natur, strand, Hornbæk og tog til Helsingør og Gilleleje. Der er tæt samvær med naboer og medlemmer af Grundejerforening. "

Sådan er kvarteret

"Meget idyllisk på stille blind grus vej uden gadebelysning og uden gennemgående trafik, og en smuk birkealle med mange gamle birketræer. Der er trinbræt til lokalbanen og offentlig gangsti til Dronningmølle, Hornbæk, Rusland og Tegners Museum. Mange gode fælles aktiviteter blandt beboerne. "

Det viser vi vores gæster

"Stranden, Hornbæk by, Rusland og Tegners Museum, Munkeruphus, "

Her handler vi

"Hornbæk By, Dronningmølle og Gilleleje"

Her slapper vi af

"Stranden, Haven og Hornbæk by "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har hus i Humlebæk, Pga alder er det for meget at passe 2 huse. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Hornbæk

Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Ny-Ager 26, Villingerød, 3120 Dronningmølle

104 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Spicavej 12, Stenstrup, 3100 Hornbæk

123 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Slamatvej 4B, Bøtterup, 3100 Hornbæk

386 m² 9 rum
Solgt marts 2024
Fritidsbolig
Solgt

Kastorvej 3, 3100 Hornbæk

126 m² 4 rum