Nordre Strandvej 287B
3140 Ålsgårde

  • 6.995.000 kr.110 m²4 rum
  • Kontantpris 6.995.000 kr.
  • Ejerudgift 10.948 kr.
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 994 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Eftertragtet Liebhaveri i Ellekilde, direkte adgang til skov og strand!

Med sin unikke placering, direkte til skoven og som sidste hus på landsiden i Ellekilde lige inden Hornbækplantage, er denne beliggenhed helt i top.. Faktisk bliver beliggenheden ikke meget bedre, med det åbne stykke lige overfor på vandsiden og med egen havelåge til skoven, får man både fri havudsigt og fri adgang til den smukke skov og Hornbæk plantage..
 
Nuværende ejer har løbende vedligeholdt hele ejendommen, således fremstår alt såvel inde som ude i flot og tidløs stand.
 
En på alle måder skøn og bekymringsfri bolig med lave drift og vedligeholdelsesudgifter, helt ideel til familien der ikke går på kompromis med beliggenheden og som søger en overskuelig bolig uden alt for meget “spild plads” men alligevel med plads til teenageren, eller overnattende gæster, kontor eller hjemmearbejdsplads samt værksted og dobbelt garage til Herren i huset. Her får man med andre ord, det hele på en og samme tid. Huset byder nemlig på langt mere end blot de 110 bolig m2. I baghaven ligger en lille “skovhytte” på 25 m2, med eget køkken og badeværelse, oplagt til de store børn og eller gæsterne. I forlængelse af den dobbelte garage og værkstedet, ligger “strandhytten” på 15 m2, som anvendes til gæsteanneks. Her er super hyggeligt og plads til flere overnattende gæster.
 
Indenfor byder stueplan på skøn udsigt fra de store panoramavinduer. Brændeovnen sørger for hygge og den lyse tidløse indretning skaber skøn ro i boligen. Her er lækkert badeværelse med gulvvarme samt skøn spisestue, ligeledes med gulvvarme og udsigt til haven. 1. Salen ligeledes med den flotteste udsigt over skoven og havet, byder på lyse velindrettede rum som er kommet til i nyere tid. Stort lækkert værelse, ekstra stue eller oplagt hjemmekontor med udsigt over vandet til svenskerkysten. Endvidere lækkert gæstetoilet med skibsplank samt dejligt soveværelse med skabe og udsigt til skoven. En helt igennem fantastisk ejendom som meget sjældent kommer til salg - her er tale om ren liebhaveri. Tøv ikke med at book en fremvisning - vi vil glæde os meget til at vise denne perle frem.
 
Hold dig opdateret på boligmarkedet og få et forspring. Følg os på Instagram og Facebook og få et sneakpeak af alle vores nyeste skuffesager i vores story, hver mandag morgen. Facebook:@danbolighelsingoer Instagram:@danbolighelsingoer
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1935
Ombygget 1995
Rum 4
Plan 2
Boligareal 110 m²
Carport 23 m²
Udhus 14 m²
Udhus 25 m²
Grundareal 994 m²
Økonomi
Kontantpris 6.995.000 kr.
Ejerudgift 10.948 kr.
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.378 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 27.906 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hellebæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hellebæk
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.