Fritidsbolig

Lindholmvej 9, Lystrup
3550 Slangerup

  • Kontantpris 2.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.383 kr.
  • Boligareal 113 m²
  • Grundareal 1.203 m²
  • Rum 4
Fritidsbolig

Lindholmvej 9, Lystrup
3550 Slangerup

  • 2.795.000 kr. 113 m² 4 rum

Solidt svensk typehus med unik udsigt til sø nær Slangerup

Dette helårsanvendelige svenske typehus ligger i smukke omgivelser nær Uvelse og Slangerup. Her får I en fantastisk udsigt over søen, der går helt op til den idylliske have og terrasse, mens der indenfor venter en ideel planløsning med tre værelser, et køkken-alrum, en stue, et bryggers og et badeværelse. Huset er opvarmet via Genvex, beregnet til at kunne opvarme huset til ekstreme minus grader.Dette er en ejendom for naturelskere der ønsker absolut fred og idyl, her er gode vandre muligheder i den nærliggende Lystrup skov og ligeledes gode mountainbike spor for de aktive. Trods fredelige og landlige omgivelser er der blot syv minutters kørsel til indkøbsmuligheder. Ligeledes er her en fin carport, samt et godt udhus, begge isoleret.  Velkommen til Lindholmvej 9. Køkken-alrummet bliver et yndet opholdssted for hele familien, hvor I kan samles om en god middag efter en lang dag og nyde hinandens selskab. Køkkenet udfolder sig med hvide elementer og rigeligt med plads til at svinge kødgryderne, og når der skal slappes af til en film, er den indbydende dagligstue på den anden side af gangen skøn. Bemærk endelig det gennemgående gulv i sildebensmønster. Er I en familie med børn, vil I begejstres over de i alt tre værelser, som fordeler sig rundt om i huset. De alle har en fornuftig størrelse, som efterlader mange indretningsmuligheder, og I kan derfor både få kontor, børneværelser og soveværelse alt efter behov. Badeværelset ligger for enden af gangen og er ganske velholdt og nydeligt med separat brus.  I får næppe et mere idyllisk sted at nyde afslappende timer, end her på matriklen. Terrassen lige ud til søen er som taget ud af et eventyr, og I vil med sikkerhed få en masse dejlige stunder lige her. Haven er også et smukt syn i sig selv med mange hyggelige kroge og fine blomster og bede.Bemærk at både carport og udhus er isoleret.  Med en så dejlig beliggenhed som denne er I garanteret fred og ro, men I kan også nemt komme til Slangerup i bil på kun få minutter. Det er også her I finder indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. Med andre ord kommer både hverdag og weekender til at fungere optimalt uanset, hvor afsides beliggenheden end føles.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 2000
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 113 m²
Carport 31 m²
Grundareal 1.203 m²
Økonomi
Kontantpris 2.795.000 kr.
Ejerudgift 2.383 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.531 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.120 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det sund fornuft at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend 9.-10. marts – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Ro og fred

Med en så dejlig beliggenhed som denne er I garanteret fred og ro, men I kan også nemt komme til Slangerup i bil på kun få minutter. Det er også her I finder indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. Med andre ord kommer både hverdag og weekender til at fungere optimalt uanset, hvor afsides beliggenheden end føles.
Kommunen i tal
Indbyggere 54.243
Skatteprocent 25,6%
Grundskyld 6,6‰
Kirkeskat 0,69%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Uvelse og Lystrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Uvelse og Lystrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Her slapper vi af

"I sommerhalvåret foregår næsten alt udenfor og hvert år overvejer jeg hvordan jeg skal holde det ud, når det bliver for koldt til at være ude. Sjovt nok er tankerne de samme når forårets varme melder sig, for der er så hyggeligt indenfor med ild i brændeovnen."

Derfor flyttede vi hertil

"For roen og naturen. Det er ren zen at sidde i haven og nyde søen og de forskellige lys og farver som skifter med vejrliget."

Sådan er kvarteret

"Området er domineret af fugle og frøer - og det er dyrene der sætter dagsordenen. Gæssene kommer med deres gæslinger og fouragerer i haven i maj og juni."

Det viser vi vores gæster

"Udover selvfølgelig den vidunderlige grund med søen og livet her, så den pragtfulde Lystrup skov, hvor jeg ofte rider og går lange ture med hundene."

Her handler vi

"Lynge er vores foretrukne, men Slangerup har lige så stort og fint udbud."

Hvorfor flytter vi herfra

"Min storebror, mor og jeg ønsker at flytte sammen for at kunne tage os bedre af vores 91 årige mor."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Frederikssund

Solgt februar 2024
Fritidsbolig
Solgt

Hyllingeriis 220, Østby, 4050 Skibby

97 m² 4 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Københavnsvej 24, 3550 Slangerup

134 m² 5 rum
Solgt februar 2024
Fritidsbolig
Solgt

Ellekær 4, Over Draaby Strand, 3630 Jægerspris

73 m² 3 rum
Solgt februar 2024
Rækkehus
Solgt

Byhøjen 129, 3600 Frederikssund

91 m² 3 rum