Kystvejen 1, Lønstrup
9800 Hjørring

  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift 2.849 kr.
  • Boligareal 283 m²
  • Grundareal 2.611 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Kystvejen 1, Lønstrup
9800 Hjørring

  • 2.695.000 kr. 283 m² 6 rum

Stor, charmerende ejendom i Lønstrup

I Lønstrup ved Hjørring finder I denne arkitekttegnede og rummelige villa, der har oplagt mulighed for at blive opdelt i to boligenheder. Til ejendommen er en 2.611 m2 parklignende grund, og fra adressen har I gåafstand til Lønstrup bymidte og naturskønne omgivelser.

Villaen er opført i 1914 og er nænsomt renoveret med respekt for det oprindelige udtryk. Således får I en velholdt bolig, der emmer af autentisk charme. Boligens 283 m2 breder sig over stueplan og førstesal med køkken og badeværelse på hver etage, så her er rig mulighed for eksempelvis at bo flere generationer under samme tag.

I stueplan fordeler kvadratmeterne sig over to imponerende stuer en suite, hvoraf den ene har en brændeovn. Ad fløjdøre nås køkken-alrummet med et funktionelt indrettet køkken og plads til et langbord, og herfra er der udgang til terrassen. Videre gives et stort soveværelse med eget badeværelse, der har et løvefodsbadekar og separat bruseniche. Etagen fuldendes af yderligere et badeværelse samt et bryggers.

På anden sal gives et betragteligt opholdsmiljø med loft til kip samt et velindrettet spisekøkken. Hertil kommer to regulære værelser samt et pænt badeværelse med plads til vaskefaciliteter.

Nederst ligger kælderen med et disponibelt rum.

Omkring huset breder sig en velanlagt have med vidtrækkende græsarealer og stemningsfuld beplantning. I finder også flere lækroge og oaser, og mod sydøst er anlagt en solrig fliseterrasse. I råder endvidere over en muret dobbeltgarage i samme stil som huset.

I bosætter jer i gåafstand til Lønstrup bymidte og tæt ved sportspladsen med legeplads til de mindste, hvor også den årlige sommerfest finder sted. Lønstrup har aktiviteter hele året rundt, lige fra Den gamle biograf til gode spisesteder og den skønne natur mod Rubjerg Knude Fyr. Efter omtrent fem minutter i bil når i Friskolen Skallerup, pasningstilbud og indkøbsmuligheder.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1914
Ombygget 1997
Rum 6
Plan 3
Boligareal 283 m²
Kælder 16 m²
Garage 67 m²
Grundareal 2.611 m²
Økonomi
Kontantpris 2.695.000 kr.
Ejerudgift 2.849 kr.
Prisudvikling -3.58 %
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.443 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.031 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 63.839
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1,19%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lønstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lønstrup
Skøn natur
Kunst og kultur
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren