Klarupvej 235, Morild
9830 Tårs

  • Kontantpris 395.000 kr.
  • Ejerudgift 1.011 kr.
  • Boligareal 158 m²
  • Grundareal 435 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Klarupvej 235, Morild
9830 Tårs

  • 395.000 kr. 158 m² 5 rum

Spændende villa i Morild nær Tårs - masser af plads til hobbyerne

Midt i det hyggelige landsbysamfund Morild finder du denne flotte villa(Den gamle Brugsen), som er klar til at byde nye ejere velkommen. Her kan du se frem til en velholdt bolig på 158 kvadratmeter plus en dobbeltgarage, en gildesal samt en håndfuld disponible rum, hvor dine pladskrævende hobbies kan være. Samtidig venter der udenfor en solrig gårdhave, der er ganske ugeneret takket være et plankeværk. Ejendommen er opført i 1920, hvilket der den dag i dag stadigvæk kan ses forskellige antydninger af. Særligt i gildesalen kan du opleve originale trækonstruktioner, som bidrager til sjæl og charme. Festerne kan herinde næsten ikke blive andet end vellykkede, idet salen er ekstrastor og udgørét af de i alt fem disponible rum, som findes i huset- det ene rum ligger i kælderen. Villaen har i den seneste tid gennemgået et par renoveringer/moderniseret. Blandt andet er der i stue og soveværelser lavet nyt isoleret gulv med laminat parket, udvendige vægge er isoleret, nye rør til opvarmning, nye rediatorer, nymalet. I køkken er der indsat nyt køkken, lagt nyt gulv og malet. Boligen er godt vedligeholdt. Hjemmets mange kvadratmeter består af tre lige store værelser, et køkken-alrum med, to stuer en suite samt et badeværelse. Sidstnævnte er pænt indrettet med blandt andet hvidt inventar og lyse fliser og et lille gæstetoilet ved gildesalen. Flotte planker ses på gulvet i stuerne, der begge har interessante indretningsmuligheder. Den ene stue støder op mod køkken-alrummet, hvor der er et tosidet køkken med mange over- og underskabe. Morild ligger bare 20 minutters kørsel fra de to større byer Hjørring og Frederikshavn. Hverdagens praktiske gøremål har du dog endnu tættere på. I de omkringliggende nabobyer er der både supermarkeder og daginstitutioner, og iØstervrå finder du nærmeste skole. Bare fem kilometer er der hertil. Efter den daglige trummerum er det oplagt at nyde fritiden i Vendsyssels landlige naturomgivelser, der starter få skridt fra hoveddøren. Kort fortalt et dejligt hjem med et hyggeligt landsbymiljø lige ved hånden.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Varmekilde Centralvarme med to fyringsenheder (fast og olie eller gas)
Byggeår 1920
Ombygget 1977
Rum 5
Plan 2
Boligareal 158 m²
Garage 34 m²
Udhus 85 m²
Grundareal 435 m²
Økonomi
Kontantpris 395.000 kr.
Ejerudgift 1.011 kr.
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 2.345 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 1.836 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 64.032
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1,19%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tårs

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tårs
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Rigt foreningsliv
Derfor flyttede vi hertil

"Vi kjøpte “Den gamle Brugsen” for 10 år siden, og har benyttet den i 6 år som sekundærbolig da vi på den tiden bodde i Norge. De siste 4 år har den vært leiet ut til en hyggelig dame og hennes katt."

Sådan er kvarteret

"Bare hyggelige naboer og genboerer. En aktiv borgerforening med grillaften hver aften om sommeren, og et årlig marked på festpladsen."

Det viser vi vores gæster

"Morild ligger kort afstand til de fleste hyggelige steder som Sæby, Ålborg, Løkken og Hjørring."

Her handler vi

"Super Land i Tårs ( 7 km) og Meny i Øster Vrå ( 5km)"

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi gikk i pension og kjøpte da en hyggelig helårsbolig i Tversted og flyttet da fra Norge. Vår bolig i Morild ble da leiet ud. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren