Rungsted Strandvej 181B
2960 Rungsted Kyst

  • 25.850.000 kr.297 m²7 rum
  • Kontantpris 25.850.000 kr.
  • Ejerudgift 13.816 kr.
  • Boligareal 297 m²
  • Grundareal 1.004 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

RUNGSTED STRANDVEJ – FUNKISVILLA

Et stenkast fra vandet finder man denne skønne hvide funkisvilla. Højt hævet ligger husets øverste etage, hvor lyset fra havet og himlen vælter ind gennem de store vinduer. Man passerer den hyggelig forhave med flagstang og går op ad trappen til den øverste hoveddør og træder ind i entreen, som er så flot belagt med sortnuancerende skifer fliser. Disse flotte og praktiske fliser finder man også i husets underetage, børne/unge afdelingen, og de understreger det funktionelle, som er så gennemgående i huset. I forbindelse med entreen er et gæstetoilet og en skøn forældreafdeling med et stort og flot soveværelse med vidunderlig udsigt  over vandet, et walk-in og et fint  badeværelse.  De smukke elementer fra Woodform og klinker fra Marokk er med til at understrege, hvad man overalt her i huset fornemmer – autentisk kvalitet og stil! Endelig er her også et godt kontor. Hvordan mon man holder koncentrationen om arbejdet med den udsigt? men mon egentlig ikke at det netop inspirerer!
 
Det rummelige køkken har flotte elementer fra Nordiska Kök , og så er der lagt en rigtig flot marmorbordplade. Alt dette falder så fint ind med den åbne forbindelse til spiseafdelingen/spisestuen, hvor man på den indbyggede bænk foran det enorme vindue kan slænge sig, mens man nyder det vide udsyn over vandet og helt til Nivå Bugt mod nord og Rungsted Havn mod syd. Videre, i vinkel fra køkkenet, er en dejlig stor stue med vinduer mod syd og vest. Her er overalt højt til loftet og enorme vidder. Vidunderligt! Rundt om hele denne øverste etage er bygget en bred terrasse i flot lyst træ – så man kan altid her finde sig en solplads og/eller læplads.
Endelig er huset omgivet af flot beplantning, magnolier og rododendron, som genialt blomster på skift, så man fra april til juni  kan nyde de smukt blomstrende træer og buske. Bag huset finder man en skøn lille  fliseterrasse, hvor man altid kan finde læ, mens man i stilhed nyder udsigten over vandet.
 
En snoet trappe fører fra entreen ned til underetagen, som har egen indgang. Her imponeres man atter - tre store værelser med indbyggede skabe – og igen store vinduer mod vandet. 
Et af værelserne er særlig stort med tilhørende walk-in og eget bad/toilet. Der er et fitness rum med sauna og endnu et stort badeværelse med bad. En slyngelstue med god plads til flere sofaarrangementer binder det hele så fint sammen. Og endelig er her det nødvendige depotrum samt et stort og anvendeligt vaske- /tørrerum med lille vindue, som giver mulighed for rigtig god udluftning.
 
En skøn villa med stor funktionalitet og med et gedigent materialevalg! Autentisk og i sandhed en drøm for en familie.
 
Til villaen hører en badebro. En herlig dukkert og efter få minutter sidder man i husets sauna! Og man kan gå en dejlig tur i lang strækning helt nede i vandkanten. Der er flere skoler og gymnasier i nærheden. På 5 minutter er man i den populære, store og flotte Rungsted Havn, hvor der er et leben året rundt med mangfoldigheden af cafeer og restauranter. Endelig er der gode indkøbsmuligheder i Rungsted bycenter, og så er der kun 3 km til Hørsholm, hvor man bl.a. kan glædes over det flotte og velfungerende kulturcenter Trommen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1960
Rum 7
Bad 3
Toilet 4
Plan 2
Boligareal 297 m²
Kælder 156 m²
Garage 21 m²
Grundareal 1.004 m²
Økonomi
Kontantpris 25.850.000 kr.
Ejerudgift 13.816 kr.
Finansiering
Udbetaling 1.295.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 128.573 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 106.348 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 24.761
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 22,1‰
Kirkeskat 0,62%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Rungsted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Rungsted
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 22.000.000-29.700.000 kr. på omkring 297 m2

Se lignende boliger
Villa

Sofievej 5, 2950 Vedbæk

26.950.000 kr. 292 m² 6 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.