Stilfuld villalejlighed på 158 etagemeter

Østre Pennehavevej 8, 1.
2960 Rungsted Kyst

  • Kontantpris 6.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.998 kr.
  • Boligareal 112 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villalejlighed

Østre Pennehavevej 8, 1.
2960 Rungsted Kyst

  • 6.495.000 kr. 112 m² 5 rum

Stilfuld villalejlighed på 158 etagemeter nær skov og Rungsted Kyst Station.

Lejligheden fordeler sig over første og anden etage i en smuk villa fra 1895 og er løbende vedligeholdt, samtidig med at originale detaljer nænsomt er bevaret.
 
Det er langt fra hver dag, vi har fornøjelsen af, at udbyde en villalejlighed til salg i Rungsted Kyst og slet ikke med så god en beliggenhed som denne tæt ved stationen og Rungsted Hegn. Selvom du har både stationen, skoven, Rungsted Bytorv, skole mm. lige ved hånden, bor du alligevel ganske fredeligt på en stille vej uden gennemkørende trafik. Og så tager det kun et kvarter at gå ned til den evigt populære Rungsted Havn.
 
Det er en særdeles stilfuld bolig, hvor også tagetagen er udnyttet. Derudover følger der både en virkelig dejlig terrasse samt en lille, privat have med.
 
Lejligheden ligger på førstesalen af en smuk, klassisk ejendom fra 1895. Siden 2020 har boligen fået nyt køkken. nyt badeværelse, nye terrasser både oppe i lejlighed og nede i haven og man har valgt at flytte trappen, hvilket har skabt plads til et dejligt ekstra rum/værelse i lejligheden.
 
Boligen er lys, stilfuld og indbydende fra ende til anden. Det er moderne boligindretning kombineret med den gamle villas glamour og sjæl der gør denne lejlighed unik. Der er hvidmalede plankegulve i det meste af boligen, og såvel gulve som lofter står snorlige. Køkken alrummet er fuldt integreret med stuen, og sammen skaber de to rum et lyst og lækkert opholdsmiljø. Spisestuen har tilmed udgang til en altan, hvor morgenkaffen kan nydes i solen. Lejligheden indeholder yderligere to dejlig store soveværelser samt endnu et værelse med trappe til førstesalen og adgang til badeværelset - ideelt som arbejdsværelse.
 
Badeværelset er wellness med stort W. Det er et stort rum med loft til kip, synlige bjælker og store italienske klinker, der dækker gulv og den ene væg. Det er virkelig stilfuldt lavet, og her er både fritstående badekar, Geberit Aquaclean-toilet og glasbruseniche. Og som noget ganske unikt, er der herfra udgang til en fantastisk træterrasse med en flot udsigt over området.
 
Den udnyttede tagetage giver endnu mere plads. Her venter en rummelig repos, et stort værelse samt et mindre værelse. En rigtig spændende etage med et utal af muligheder.
 
Husets have er opdelt i to, så hver lejlighed har sin helt egen have. Hvorfor du får din helt egen oase med en stor træterrasse og græsplæne med masser af plads til at nyde udelivet, og (måske) få lidt jord under neglene.
 
Ring og bestil en fremvisning i dag!
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke D
Varmekilde Naturgas
Byggeår 1895
Ombygget 2007
Etage 1.
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 112 m²
Grundareal 1.000 m²
Økonomi
Kontantpris 6.495.000 kr.
Ejerudgift 3.998 kr.
Finansiering
Udbetaling 325.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 37.329 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 30.112 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 24.782
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 22,1‰
Kirkeskat 0,62%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Rungsted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Rungsted
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villalejlighed i nærheden til 5.500.000-7.500.000 kr. på omkring 112 m2

Se lignende boliger
Smuk villalejlighed i stueplan midt i Holte
Villalejlighed

Solbakken 10, st.., 2840 Holte

6.195.000 kr. 115 m² 5 rum