Oldgårdsvej 25
4300 Holbæk

  • 595.000 kr.34 m²2 rum
  • Kontantpris 595.000 kr.
  • Ejerudgift 806 kr.
  • Boligareal 34 m²
  • Grundareal 661 m²
  • Rum 2

Skab jeres eget fristed ved Holbæk

Som nye ejere af dette sommerhus cirka fire kilometer fra Holbæk får I muligheden for at skabe et dejligt fristed lige efter jeres drømme. Her venter jer de perfekte rammer til at geare ned fra hverdagens stress og jag og bare nyde de naturskønne omgivelser. Huset trænger til en gennemgribende renovering og består på nuværende tidspunkt af et køkken-alrum, en udestue, et værelse og et badeværelse. Velkommen til Oldgårdsvej 25. Beliggenheden er helt i top, og der er masser at give jer til, når I besøger jeres nye sommerhus i ferier og weekender. Ikke langt herfra ligger oplevelsescenteret Nyvang, hvor både børn og voksne kan gå på opdagelse i andelslandsbyen fra midten af 1900-tallet. Lidt længere nordpå ligger Holbæk Golfklub og skoven, hvor de mere fysiske udfoldelser kan nydes, og på cykel når I også nemt Holbæk Fjord med mulighed for at bade og fiske. Endelig tager det under ti minutter i bil til Holbæk centrum med masser af spændende butikker, hyggelige spisesteder og dagligvareindkøb. Grunden på 661 kvadratmeter er omgivet af marker og græsenge, som I kan betragte fra den fine have, der er anlagt med græsplæne og varieret beplantning med høje træer og blomsterbuske. Herude får I også en lille havepavillon, et skur og et drivhus, hvor grøntsagerne kan dyrkes i sommerhalvåret. Derudover er der etableret en lille fliseterrasse mod syd, som med en kærlig hånd kan blive et skønt opholdssted, når vejret er godt. Sommerhuset fra 1992 er opført med charmerende detaljer udvendigt, hvor den gråmalede træfacade prydes af blårammede vinduer og døre. Indenfor er der ingen tvivl om, at samtlige rum trænger til istandsættelse, men hvad enten I vælger at renovere eller bygge helt nyt, så har I chancen for at forme stedet præcis efter jeresønsker.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1992
Rum 2
Plan 1
Boligareal 34 m²
Udestue 16 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 661 m²
Økonomi
Kontantpris 595.000 kr.
Ejerudgift 806 kr.
Prisudvikling -40.20 %
Finansiering
Udbetaling 30.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 2.924 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.380 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skab jeres eget fristed ved Holbæk

Som nye ejere af dette sommerhus cirka fire kilometer fra Holbæk får I muligheden for at skabe et dejligt fristed lige efter jeres drømme. Her venter jer de perfekte rammer til at geare ned fra hverdagens stress og jag og bare nyde de naturskønne omgivelser. Ikke langt herfra ligger oplevelsescenteret Nyvang, hvor både børn og voksne kan gå på opdagelse i andelslandsbyen fra midten af 1900-tallet. Lidt længere nordpå ligger Holbæk Golfklub og skoven, hvor de mere fysiske udfoldelser kan nydes, og på cykel når I også nemt Holbæk Fjord. Endelig tager det under ti minutter i bil til Holbæk centrum. Huset trænger til en gennemgribende renovering og består på nuværende tidspunkt af et køkken-alrum, en udestue, et værelse og et badeværelse.

Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Holbæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holbæk
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.