Platanvej 4A
4300 Holbæk

  • 2.495.000 kr. 137 m² 6 rum
  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.636 kr.
  • Boligareal 137 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Velindrettet villa med lukket have centralt i Holbæk

Centralt i Holbæk ligger denne villa med to stuer, som har en flot lofthøjde og et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Tilmed har den ene stue udgang til terrassen. I stuerne kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. I kan glæde jer til en skøn førstesal med et toilet og tre værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Her kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden er to af værelserne sammenhængende. Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket baghave, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Tilmed er græsplænen så nem at vedligeholde, at I fremfor lugearbejde kan læne jer tilbage på den skønne terrasse og nyde livet under åben himmel. Som bonus er der en garage. Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Alt imens sætter havnen og fjorden tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Tilmed finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af blot én kilometer. Endelig får I nem adgang til Holbæk Station og motorvejen, så pendlerne får ideelle forhold.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1896
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 137 m²
Kælder 12 m²
Grundareal 200 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 3.636 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.003 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.401 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Central beliggenhed nær hverdagens gøremål og naturen

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Alt imens sætter havnen og fjorden tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Desuden finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af blot én kilometer. Endelig får I nem adgang til Holbæk Station og motorvejen, så pendlerne får ideelle forhold.

Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Holbæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holbæk
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.