Torpet 74
4300 Holbæk

  • Kontantpris 3.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.710 kr.
  • Boligareal 119 m²
  • Rum 5
Rækkehus

Torpet 74
4300 Holbæk

  • 3.095.000 kr. 119 m² 5 rum

2 plans rækkehuse med smuk og ren arkitektur direkte ned til sø

KUN 2 BOLIGER TILBAGE......
 
Nyt og spændende projekt med rækkehuse i 2 plan på Torpet i Holbæk Vestby. Rækkehusene har alle en smuk og ren arkitektur med hvide facader, brudt af forskellige vinduespartier og træskodder. På den ene side af boligerne findes en skøn terrasse og nem have, mens der på den anden side af huset findes en lille forhave med eget udhus. Der opføres i alt 10 super lækre og lyse rækkehuse på hhv. 119 m² og 125 m². Der er afskærmninger mellem alle boligerne, hvilket giver gode, ugenerede kroge med læ. Boligerne har alle skønne terrasser og nemme haver. I stueetagen er deråbne forbindelser mellem rummene, men alligevel gør indretningen, at rummene er delt op, og giver mulighed for lukkede zoner. Fra entréen er der adgang til det ene af de 2 badeværelser, hvor vaskemaskine og tørretumbler også findes. Køkkenet er delvist adskilt fra stuen, men dog ikke mere end rummet er iåben forbindelse med spiseafdelingen i stuen. Stuen er et kapitel for sig og når du sidder i din stue får du følelsen af, at naturen flytter ind i stuen, ligesom stuen rykker med ud på terrassen når dørene slås op. De store smukke vinduespartier, giver ikke alene panoramaudsigt, men sender også det smukke lys fra naturen ind i stuen. Ude-og indemiljø smelter sammen om sommeren. Fra 6 af rækkehusene vil der fra stuen være en flot udsigt over søen med følelsen af, at man bor lige i vandkanten. På førstesalen er der indrettet ikke mindre end 4 soveværelser og endnu et badeværelse. Rækkehusene har en topmoderne indretning som ikke kan gøres mere effektiv. I området etableres der fælles parkeringsareal samt grønt område med legeplads. Området i Holbæk Vestby som boligerne opføres i, byder på flere skønne grønne områder med søer og direkte adgang til stier, som leder både til knud- og Torbenlundsskoven samt naturskolen. Der er ligeledes stier mod flere af byens skoler, gymnasier og ikke mindst byens faciliteter. Der er cykelafstand til skole og blot få hundrede meter til nærmeste børnehave. Pendler I, kan I gå til bussen eller cykle til toget på godt fem minutter, og i bil nås motorvejen endnu hurtigere. Endvidere ligger Holbæks Sportsby kun 900 m. fra udstykningen, så alle dagligdagens faciliteter findes lige udenfor døren. Lad os byde på en fremvisning af disse flotte og nye boliger i et godt kvarter. Kontakt danbolig Holbæk- Henrik Larsen og aftal en fremvisning.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Varmekilde Varmepumpe - Luft til vand
Byggeår 2023
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 119 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 139 m²
Økonomi
Kontantpris 3.095.000 kr.
Ejerudgift 2.710 kr.
Finansiering
Udbetaling 155.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.373 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.470 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 73.352
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Holbæk og Tveje Merløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holbæk og Tveje Merløse
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Mere om projektet

10 2-plans rækkehuse på Torpet - Holbæk Vest
4300 Holbæk

3.095.000 kr. 119 m²

Nu udbydes et nyt og spændende projekt med rækkehuse i 2 plan på Torpet i Holbæk Vestby. Rækkehusene har alle en smuk og ren arkitektur med hvide facader, brudt af forskellige vinduespartier og træskodder.
På den ene side af boligerne findes en skøn terrasse og nem have, mens der på den anden side af huset findes en lille forhave med eget udhus.

Der opføres i alt 10 super lækre og lyse rækkehuse på hhv. 119 m² og 125 m². Der er afskærmninger mellem alle boligerne, hvilket giver gode, ugenerede kroge med læ. Boligerne har alle skønne terrasser og nemme haver. I stueetagen er der åbne forbindelser mellem rummene, men alligevel gør indretningen, at rummene er delt op, og giver mulighed for lukkede zoner. Fra entréen er der adgang til det ene af de 2 badeværelser, hvor vaskemaskine og tørretumbler også findes. Køkkenet er delvist adskilt fra stuen, men dog ikke mere end rummet er i åben forbindelse med spiseafdelingen i stuen. Stuen er et kapitel for sig og når du sidder i din stue får du følelsen af, at naturen flytter ind i stuen, ligesom stuen rykker med ud på terrassen når dørene slås op. De store smukke vinduespartier, giver ikke alene panoramaudsigt, men sender også det smukke lys fra naturen ind i stuen. Ude-og indemiljø smelter sammen om sommeren. Fra 6 af rækkehusene vil der fra stuen være en flot udsigt over søen med følelsen af, at man bor lige i vandkanten. På førstesalen er der indrettet ikke mindre end 4 soveværelser og endnu et badeværelse. Rækkehusene har en topmoderne indretning som ikke kan gøres mere effektiv.
I området etableres der fælles parkeringsareal samt grønt område med legeplads.

Området i Holbæk Vestby som boligerne opføres i, byder på flere skønne grønne områder med søer og direkte adgang til stier, som leder både til knud- og Torbenlundskoven samt naturskolen. Der er ligeledes stier mod flere af byens skoler, gymnasier og ikke mindst byens faciliteter. Der er cykelafstand til skole og blot få hundrede meter til nærmeste børnehave. Pendler I, kan I gå til bussen eller cykle til toget på godt fem minutter, og i bil nås motorvejen endnu hurtigere. Endvidere ligger Holbæks Sportsby kun 900 m. fra udstykningen, så alle dagligdagens faciliteter findes lige udenfor døren.

Lad os byde på en fremvisning af disse flotte og nye boliger i et godt kvarter. Kontakt danbolig Holbæk- Henrik Larsen og aftal en fremvisning.

2 boliger til salg

4 lignende rækkehuse i nærheden til 2.600.000-3.600.000 kr. på omkring 119 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Torpet 72, 4300 Holbæk

3.245.000 kr. 125 m² 5 rum
Rækkehus

Tømrergårdsvej 53, Tuse, 4300 Holbæk

2.695.000 kr. 100 m² 4 rum
Rækkehus

Tåstrup Byvej 11B, 4300 Holbæk

2.695.000 kr. 113 m² 4 rum
Rækkehus

Fyrren 3, 4300 Holbæk

3.295.000 kr. 126 m² 5 rum