Linden 7
4300 Holbæk

  • Kontantpris 3.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.775 kr.
  • Boligareal 96 m²
  • Rum 3
Rækkehus

Linden 7
4300 Holbæk

  • 3.095.000 kr. 96 m² 3 rum

Lækkert nyt projekt med 1-plans rækkehuse:

Vi er glade for at kunne præsentere en ny del af udstykningen i Holbæk Have som består af 10 1-plans rækkehuse og 14 2-plans rækkehuse. Køber du en bolig i Holbæk Have bliver livet i tæt forbindelse med naturen. Rundt om boligerne etableres grønne arealer, som opfordrer til leg og aktivitet – eller til at nyde roen og den friske luft i et stille hjørne. Bydelen opføres i et tidsløst design og i holdbare materialer som er yderst bæredygtige. Forsyningen er også en vigtig brik i den grønne omstilling. Derfor er vi glade for, at Holbæk Have bliver de første boliger i Holbæk med fjernvarme. Valmue Rækkerne er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter A/S, Den arkitektoniske stil drager inspiration fra den klassiske Bedre Byggeskik-bevægelse, der sætter fokus på at bygge enkelt, fornuftigt og i god kvalitet. 1-plans rækkehus Boligen er indrettet med et stort, moderne opholdsområde, der samler stue og køkken. Afdelingen er boligens oplagte samlingspunkt, hvor du og familien kan hygge jer i fællesskab. Fra opholdsrummet er der udgang til din private have, så terrassen på varme dage bliver en naturlig forlængelse af stuen. Boligen byder på to soveværelser, en stor stue med spise- og opholdsafdeling samt køkken, entré og badeværelse. En rummelig bolig til jer, som ønsker en vedligeholdelsesfri og eksklusiv bolig i ét plan. Boligerne 2-10 har i forhaven et udhus samt en god fliseterrasse og en nummeret parallel parkering på vejen. Boligerne 1-9 har egen forhave med udhus, parkering og fliseterrasse. Få Holbæk som din baghave I Holbæk Have får du Holbæk by som din baghave – en moderne handelsby, der rummer alt til den kræsne indbygger! Med 30.000 indbyggere og et rigt foreningsliv byder Holbæk på masser af aktiviteter og oplevelser. Bymidten har et hyggeligt cafémiljø og er fyldt med gode shopping- og indkøbsmuligheder, ligesom du kan gå på opdagelse i det hyggelige havneområde eller i de historiske gader. Holbæk Have ligger også kun fem minutter til indkøbsmuligheder, sygehus, institutioner, offentlig transport og motorvej – herfra kan du nå til København på bare 45 minutter.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Varmekilde Gulvvarme fra fælles varmecentral
Byggeår 2022
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 96 m²
Grundareal 197 m²
Økonomi
Kontantpris 3.095.000 kr.
Ejerudgift 2.775 kr.
Finansiering
Udbetaling 155.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.171 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.770 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 73.352
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Holbæk og Tveje Merløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holbæk og Tveje Merløse
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Mere om projektet

Holbæk Have
4300 Holbæk

3.095.000 - 3.295.000 kr. 96-126 m²

Holbæk Have - 1- og 2-plans rækkehuse i Holbæks nye, grønne bydel

Vi er glade for at kunne præsentere en ny del af udstykningen i Holbæk Have som består af 10 1-plans rækkehuse og 14 2-plans rækkehuse. Køber du en bolig i Holbæk Have bliver livet i tæt forbindelse med naturen. Rundt om boligerne etableres grønne arealer, som opfordrer til leg og aktivitet – eller til at nyde roen og den friske luft i et stille hjørne.

Bydelen opføres i et tidsløst design og i holdbare materialer som er yderst bæredygtige. Forsyningen er også en vigtig brik i den grønne omstilling. Derfor er vi glade for, at Holbæk Have bliver de første boliger i Holbæk med fjernvarme.
Valmue Rækkerne er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter A/S, Den arkitektoniske stil drager inspiration fra den klassiske Bedre Byggeskik-bevægelse, der sætter fokus på at bygge enkelt, fornuftigt og i god kvalitet.

1-plans rækkehus
Boligen er indrettet med et stort, moderne opholdsområde, der samler stue og køkken. Afdelingen er boligens oplagte samlingspunkt, hvor du og familien kan hygge jer i fællesskab. Fra opholdsrummet er der udgang til din private have, så terrassen på varme dage bliver en naturlig forlængelse af stuen. Boligen byder på to soveværelser, en stor stue med spise- og opholdsafdeling samt køkken, entré og badeværelse. En rummelig bolig til jer, som ønsker en vedligeholdelsesfri og eksklusiv bolig i ét plan.
Boligerne 2-10 har i forhaven et udhus samt en god fliseterrasse og en nummeret parallel parkering på vejen. Boligerne 1-9 har egen forhave med udhus, parkering og fliseterrasse.

2-plans rækkehus
Boligen er indrettet med et stort, moderne opholdsområde i stueplan, der samler stue og køkken. Afdelingen er boligens oplagte samlingspunkt, hvor du og familien kan hygge jer i fællesskab. Fra opholdsrummet er der udgang til din private have, så terrassen på varme dage bliver en naturlig forlængelse af stuen. Boligens stueplan byder yderligere på entre og badeværelse. Fra stuen er der trappe til salen, som fremstår dejlig lys og rummelig med et lækkert ovenlysvindue på reposen som giver et dejligt lys ned gennem hele trappe forløbet. 1. salen byder endvidere på 4 gode værelser og et badeværelse med fliser, bruseniche og vaskefacilieter. En rummelig bolig til jer, som ønsker en vedligeholdelsesfri og eksklusiv bolig.
Boligerne har lækre udenomsarealer med ugeneret have med fliseterrasse, egen indkørsel op langs boligen med udhus og mulighed for tilkøb af carport.

Få Holbæk som din baghave
I Holbæk Have får du Holbæk by som din baghave – en moderne handelsby, der rummer alt til den kræsne indbygger! Med 30.000 indbyggere og et rigt foreningsliv byder Holbæk på masser af aktiviteter og oplevelser. Bymidten har et hyggeligt cafémiljø og er fyldt med gode shopping- og indkøbsmuligheder, ligesom du kan gå på opdagelse i det hyggelige havneområde eller i de historiske gader. Holbæk Have ligger også kun fem minutter til indkøbsmuligheder, sygehus, institutioner, offentlig transport og motorvej – herfra kan du nå til København på bare 45 minutter.

5 boliger til salg

4 lignende rækkehuse i nærheden til 2.600.000-3.600.000 kr. på omkring 96 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Poppelgården 42, 4300 Holbæk

2.695.000 kr. 107 m² 3 rum
Rækkehus

Linden 5, 4300 Holbæk

3.095.000 kr. 96 m² 3 rum
Rækkehus

Tømrergårdsvej 53, Tuse, 4300 Holbæk

2.695.000 kr. 100 m² 4 rum
Rækkehus

Linden 2, 4300 Holbæk

3.295.000 kr. 100 m² 3 rum