Rækkehus

Udbyvænge 8
4300 Holbæk

  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.087 kr.
  • Boligareal 115 m²
  • Rum 4
Rækkehus

Udbyvænge 8
4300 Holbæk

  • 2.195.000 kr. 115 m² 4 rum

Nyt charmerende rækkehusprojekt i Udby

Nyt spændende og meget charmerende rækkehusprojekt med 12 1½ plans rækkehuse udbydes nu til salg i Udby på Tuse Næs - kun 15 min. kørsel fra Holbæk. Boligerne udbydes i etaper og første etape er boligerne der ligger i første rækkehus ud til åbne marker med naturen som nabo. 
 
Charmerende rækkehuse med et landligt udtryk som præsenterer sig smukt i landbymiljøet. Boligerne opføres i hvidpudset mur med røde tagsten og med hyggelige terrasser/haver. Alle 12 boliger er alle ens og stueplanen byder på: Entre med fliser og garderobeplads. Badeværelse med fliser, bruseniche og forberedt til varmemaskine og tørretumbler. Lækker lyst og stilrent Invita køkken i åbent forbindelse med opholdstuen. Stuen er i alle boligerne vendt mod syd eller vest og lukker masser af lys ind via de tre udgange der er til haven. Endvidere soveværelse med skabe og udgang til forhaven. Fra stuen er der trappe til 1. salen som byder på: Repos/hyggekrog. 2 gode store værelser og toilet med fliser. På 1. salen er der 2 kviste og ovenlysvinduer som giver en god rumfornemmelse, lys og ikke mindst en dejlig udsigt fra flere af boligerne.  
 
Til alle boligerne er der en hyggeligt flisebelagt forhave med udhus samt syd eller vestvendt have med træterrsse som afskærmes mod naboerne med hegn. Både for- og baghaverne afskærmes endvidere af hæk. Der er i udstykningen fælles parkering med egen p-plads og stier mellem boligerne.  I området etableres der også fælles område med plads til sammenhold. 
 
Udstykningen ligger i den lille landsby Udby på Tuse Næs i gåafstand fra indkøb, skole, børnepasning, idrætsfaciliteter og meget mere. Tuse Næs er en halvø i Isefjorden nord for Holbæk. Det er et naturrigt område med skove, enge og marker. Hovedbyen er Udby og ligger midt på halvøen. Næsset har badestrande mod nordøst ved Løserup og Kisserup, og både her og på andre steder ved vandet findes store sommerhusområder. På den sydøstlige side af halvøen ligger den store Bognæs Skov med skovdrift. Udby Kirke ligger midt i byen. Hørby har sin egen lystbådehavn og her findes også Hørby Færgekro, som er et besøg værd! Læs mere om Tuse Næs på http://flyttil.tusenaes.dk/.
 
Du kan fra Holbæk tage fjordstien til Hørby enten på gåben, løbe- eller cykelturen. Her byder strækningen på kig til Holbæk Søbad Venedig og Strandparken, hvor du passerer kunstværkerne "5 Dimensional Pavillon" af Olafur Eliasson og en del af Kropsskiltene af kunstner Karoline H. Larsen. Den sidste del af etapen fra bunden af Holbæk Fjord til Mårsø, går turen bla. over broen over Tuse Å, som er udsmykket med små fisk og fuglesilhuetter af kunstner Caroline Seehusen. I de gamle afvandingskanaler kan du være heldig at se fisk og padder og henover Holbæk Fjord ses sommetider Havørn på jagt efter føde. Holbæk centrum kan nås på blot 15 min. og Holbæk byder på alt hvad du kan forestille dig af uddannelsesinstitutioner, indkøbs- og shoppingmuligheder, restauranter, cafeer, kulturelle muligheder med flere teatre og meget mere. Fra Udby er der bus forbindelse til Holbæk og I holbæk er der DSB-station med drift flere gange i timen til Kalundborg og København.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Varmekilde Varmepumpe - Luft til vand
Byggeår 2023
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 115 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 151 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 2.087 kr.
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.015 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.257 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Drømmer du om ny bolig?

Lad os åbne dine øjne for boligmarkedet lige nu. Få en gratis vurdering, så du kender alle dine muligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 73.440
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tuse Næs

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tuse Næs
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Mere om projektet

Rækkehuse i Udby
4300 Holbæk

2.195.000 - 2.650.000 kr. 115-117 m²

Nyt charmerende rækkehusprojekt i Udby.

Nyt, spændende og meget charmerende rækkehusprojekt med 12 rækkehuse i 1½ plan, udbydes nu til salg i Udby på Tuse Næs - kun 10 min. kørsel fra Holbæk. Boligerne udbydes i etaper og første etape består af de boliger, der ligger i første række til de åbne marker med naturen som nabo og den skønneste udsigt.

Rækkehusene opføres i en klassisk byggestil med et landligt udtryk, som tilpasser sig smukt i landbymiljøet. Boligerne opføres med hvidpudsede facader med røde tagsten og med hyggelige terrasser/haver.
Alle boligerne er ens og indeholder i stueplan: Entré med fliser og garderobeplads. Badeværelse med bruseniche samt niche forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Lækker lyst og stilrent køkken i god kvalitet og i åben forbindelse med opholdsstuen. Opholdsstuen er i alle boligerne orienteret mod syd eller vest og via de 3 dobbelte terrassedøre er der adgang til terrassen og haven. I stueplan indrettes der også et soveværelse og via den dobbelte terrassedør er der adgang til terrassen ved forhaven. Fra opholdsstuen er der via den åbne trappe adgang til 1. salen, som er indrettet med stor repos med mulighed for fælles hyggerum eller arbejdsplads, 2 gode værelser samt toilet. På 1. salen er der 2 kviste og ovenlysvinduer som bidrager en god rumfornemmelse, godt lysindfald og ikke mindst en dejlig udsigt fra flere af boligerne. Fra 1. salen er der, stort set fra alle boliger, udsigt ud over det omkringliggende landskab.

Til boligerne er der en hyggelig flisebelagt forhave med udhus samt syd- eller vestvendt have med træterrasse, som afskærmes mod naboerne med hegn. Både for- og baghaverne afskærmes endvidere af hæk. Der er i udstykningen fælles parkering med egen p-plads og stier mellem boligerne. I området etableres der også fælles grønt område med plads til hygge og samvær.

Boligerne opføres efter energiklasse 2018 med varmepumpe og der er udarbejdet energiberegning den 02.06.2022, med et beregnet årligt varmeforbrug på under kr. 3.000.-

Boligbebyggelsen ligger i den lille landsby Udby på Tuse Næs i gåafstand til indkøb, skole,
børnepasning, idrætsfaciliteter og meget mere. Tuse Næs er en halvø i Isefjorden nord
for Holbæk. Tuse Næs har mange smukke naturrige områder med bl.a. skove, enge, marker samt mulighed for badning ved badestrande flere steder på halvøen. Hovedbyen er netop Udby som ligger midt på halvøen. Tuse Næs har badestrande mod nordøst ved Løserup og Kisserup, og både her og på andre steder ved vandet findes store sommerhusområder. På den sydøstlige side af halvøen ligger den store Bognæs Skov med skovdrift samt stor lejrplads og badebro. Udby Kirke ligger midt i byen. Hørby har sin egen lystbådehavn og her findes også Hørby Færgekro, som absolut er et besøg værd. Læs mere om Tuse Næs på http://flyttil.tusenaes.dk/.

Du kan fra Holbæk tage fjordstien til Hørby enten på gåben eller på løbe- eller cykelturen. Her byder strækningen på kig til Holbæk Søbad, ”Venedig”, og Strandparken, hvor du bl.a. passerer kunstværket "5 Dimensional Pavillon" af Olafur Eliasson og byens store legeplads. Den sidste del af etapen fra bunden af Holbæk Fjord til Mårsø, går bl.a. via broen over Tuse å, hvor du i de gamle afvandingskanaler kan være heldig at se fisk og padder. Holbæk centrum kan nås på blot 10 min. og byder på alt, hvad du kan forestille dig af idrætsfaciliteter som bl.a. Holbæk Sportsby, uddannelsesinstitutioner, indkøbs- og shopping muligheder, restauranter, kulturelle muligheder med flere teatre og meget mere. Fra Udby er der busforbindelse til Holbæk med DSB-station med drift flere gange i timen til Kalundborg og København, som begge nås på under en time.

3 boliger til salg

2 lignende rækkehuse i nærheden til 1.900.000-2.500.000 kr. på omkring 115 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Baggesens Have 23, 4300 Holbæk

2.195.000 kr. 105 m² 5 rum
NY PRIS
Rækkehus

Tåstrup Byvej 11B, 4300 Holbæk

2.495.000 kr. 113 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig holbæk - henrik larsen

Solgt marts 2023
Rækkehus
Solgt

Skrænten 6, 4300 Holbæk

109 m² 4 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Mariehaven 11, Tuse, 4300 Holbæk

140 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Møllervænget 17, 4390 Vipperød

122 m² 4 rum
Solgt marts 2023
Andelsbolig
Solgt

Hesseløvej 5, 1. 11., 4300 Holbæk

39 m²