Labæk 54
4300 Holbæk

  • 2.295.000 kr.89 m²3 rum
  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.437 kr.
  • Boligareal 89 m²
  • Grundareal 168 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Dejligt byhus med central lokation i Holbæk

Glæd jer til at træde indenfor på Labæk 54, hvor I skal se nærmere på et virkelig velholdt og centralt beliggende byhus med gårdhave, carport og stort udhus/værksted. Hjemmet fordeler sig over 89 kvm i halvandet plan, hvor stueetagen giver jer køkken, stue, badeværelse og to disponible rum, der på første sal suppleres af to værelser og to disponible rum. Det er ikke ofte, at vi har fornøjelsen af at udbyde en villa med så meget autentisk charme som det, I nu skal opleve her i Holbæk. Den spændende opbygning giver jer et anderledes hjem, som på alle måder er funktionelt til hverdagens behov. Særligt er det lyse opholdsmiljø i stuen og køkkenet fordelagtigt. To værelser og et badeværelse. Så er opskriften hjemme i forhold til et liv for parret eller den lille familie, som måske også kan finde god anvendelse af de disponible rum. Værelserne står indbydende med mange muligheder. I flytter til en attraktiv adresse, der giver jer gåafstand til byens specialbutikker, indkøb og dagtilbud, mens der heller ikke er langt til afslappende spadsereture langs Holbæk Fjord. Ligeledes kommer I nemt med toget ud i landet fra Holbæk Station, og de større børn kan selv cykle til Holbæk Private Realskole samt flere fritidsaktiviteter.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1884
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 89 m²
Udhus 27 m²
Carport 22 m²
Grundareal 168 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.437 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.328 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.168 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det meste

I flytter til en attraktiv adresse, der giver jer gåafstand til byens specialbutikker, indkøb og dagtilbud, mens der heller ikke er langt til afslappende spadsereture langs Holbæk Fjord. Ligeledes kommer I nemt med toget ud i landet fra Holbæk Station, og de større børn kan selv cykle til Holbæk Private Realskole samt flere fritidsaktiviteter.

Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Holbæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holbæk
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.