Kongstrupvej 3
4390 Vipperød

  • 3.995.000 kr. 333 m² 8 rum
  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.024 kr.
  • Boligareal 333 m²
  • Grundareal 2.720 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Stor ejendom med mange muligheder

Kongstruplund er en flot og præsentabel ejendom, der ligger i landlige omgivelser i udkanten af Vipperød og er det ideelle valg for to familier eller flere generationer, der ønsker at bo sammen. Ejendommen har før været udlejet på nogle gode vilkår, som den kommende ejer også ville kunne nyde godt af. På den store grunden findes der således to separate boligenheder og mange gode kvadratmeter udbygninger, og hele herligheden ligger på en 2.720 m2 ugeneret grund omgivet af åbne marker. Selvom ejendommen grænser lige op til åbne vidder og har udsigt over dem, får I også let adgang til alle byens bekvemmeligheder, som endda ligger inden for kort gåafstand. Faktisk er der blot 500 meter til Netto og nærmeste busstoppested, og lidt over det dobbelte til skole, børnepasning, idrætsfaciliteter og togstation. Der er heller ikke langt til Holbæk eller til motorvejsnettet, hvilket giver forbindelse til det meste af Sjælland. Den ene boligenhed måler 198 m2 fordelt på to etager med stort gavlkvistparti i glas orienteret mod syd med et fantastisk lysindfald. Stueplan indeholder et skønt opholdsområde bestående af et køkken-alrum med brændeovn og en rummelig stue. Stueplan tæller også et badeværelse, et bryggers med egen indgang og en entré med trappe til førstesalen. Her finder I tre regulære værelser og endnu et badeværelse. Den anden bolig ligger på første sal af den tilhørende driftsbygning og rummer i alt 135 m2, hvoraf størstedelen er dedikeret til et opholdsmiljø med køkken, stue og alrum i åben forbindelse. Dertil kommer 3 værelser samt badeværelse.  Begge boligenheder har masser af rustik charme med blandt andet loft til kip og synlige bjælker. Ejendommen har træpillefyr, for billig varme. Underetagen af bolig 2 rummer to stalde, og i tillæg hertil følger carport. Husene er behageligt afskærmet af store træer og frodige buske, og på plænen er der plads til samvær, leg og boldspil. Opdag selv ejendommens store potentiale; bestil en fremvisning af Kongstrupvej 3 ved Vipperød allerede i dag!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1953
Ombygget 2010
Rum 8
Plan 3
Boligareal 333 m²
Kælder 26 m²
Garage 15 m²
Carport 23 m²
Grundareal 2.720 m²
Økonomi
Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift 4.024 kr.
Finansiering
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 21.279 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 17.047 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

X

Selvom ejendommen grænser lige op til åbne vidder og har udsigt over dem, får I også let adgang til alle byens bekvemmeligheder, som endda ligger inden for kort gåafstand. Faktisk er der blot 500 meter til Netto og nærmeste busstoppested, og lidt over det dobbelte til skole, børnepasning, idrætsfaciliteter og togstation. Der er heller ikke langt til Holbæk eller til motorvejsnettet, hvilket giver forbindelse til det meste af Sjælland.

Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Vipperød, Arnakke og Tjebberup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vipperød, Arnakke og Tjebberup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.