Mulighed for at sælge jord fra
Købsaftale underskrevet!
Landejendom

Rydbjergvej 2, Ryde Kirkeby
7830 Vinderup

  • Boligareal 184 m²
  • Grundareal 4,1 ha
  • Rum 6
  • Energimærke
Købsaftale underskrevet!
Landejendom

Rydbjergvej 2, Ryde Kirkeby
7830 Vinderup

  • 184 m² 4,1 ha 6 rum

Mulighed for at sælge jord fra

Er du til livet på landet med plads omkring dig og afstand til nærmeste nabo. Her får du fordelene ved en ejendom på landet og tilmed en dejlig, arkitekttegnet villa fra 1996. Huset har solcelleanlæg og opvarmes med jordvarme. 3,9 HA af jorden er beliggende lige ved ejendommen og derudover er en mindre matrikel (70B, Stendis By, Ryde) på 1.623 kvm med placering i Ryde Plantage. 
 
Huset er opført i 1996 med gulvvarme og en moderne indretning. Der er indgang i en fin entre eller gennem det praktiske, lyse bryggers med plads til vaskefaciliteter, garderobe mv. Fra bryggerset er der dør til et smalt, køligt viktualierum med praktiske hylder til opbevaring. I huset er der mulighed for at indrette en forældreafdeling og en børneafdeling, hvor der ved bryggerset er to gode værelser med faste skabe samt et badeværelse med bruseniche og et lyst skabsmiljø med vask og skabe. 
 
I modsatte ende af huset er et stort soveværelse med skabsvæg, udgang til terrasse i haven mod syd og eget badeværelse med nedsænket badekar, bruseniche og skabsarrangement med vask. Der er yderligere et værelse med skabe. Køkken/alrummet er rummeligt og udgør en stor del af boligarealet. Der er god plads til at samle familie og venner til festlige lejligheder. HTH-køkkenet fremstår velholdt og er med lyse skabs- og skuffefronter, laminatbordplade og med granitbordplade på kogeøen. Sælger har indrettet spiseplads ved den lyse karnap mod syd, herfra er en udgang til et skønt, sydvendt terrasseareal. Opholdsstuen og alrummet er i åben forbindelse. Opholdsstuen er skøn og lys med loft til kip, store vinduer fra gulv til loft i hjørnerne, så der er skønt udsyn og der kommer godt med dagslys ind i rummet. Fra både stue og køkken er der flot udsyn til åbne, bølgende marker, hvor man kan følge  årstiderne skifte og hvor der ofte er dyr som harer, agerhøns, fasaner og rådyr, som går forbi. 
 
Tilhørende flot og velholdt have med farvestrålende bede omkranset af græs. Der er et rododendronbed, rosenbede og blomster gennem hele sæsonen samt hæk mod mark og vejen. Rundt om huset er flere gode terrassearealer heraf også en overdækket mod syd/øst, hvorfor der altid kan findes et sted med læ ved huset. Rundt om huset er der ligeledes en flisegang.
 
Ældre minkhal, som anvendes til opbevaring og hvor et afgrænset område har været anvendt til hønsegård og fårehold. Stor staldbygning med isoleret rum, værkstedsrum og port til maskinhal med flere anvendelsesmuligheder evt. kan der opsættes hestebokse eller laves multirum. Enkelte steder på grunden er der kig til fjorden. Huset er sikret en god internet forbindelse via det tilkoblede fibernet.
Boligfakta
Type Landejendom
Udbudsform Salg
Energimærke A2010
Varmekilde Jordvarme
Byggeår 1996
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 184 m²
Erhverv
Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign 308 m²
Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign 1311 m²
Grundareal 4,1 ha

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 59.016
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 11,5‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ryde

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ryde
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vinderup

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Fuglebakken 2, Herrup, 7830 Vinderup

209 m² 7 rum
Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Blåbærvej 3, Hostrup, 7860 Spøttrup

45 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Handbjergvej 7, 7830 Vinderup

115 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Landejendom
Solgt

Stubbergårdvej 1, Sevel, 7830 Vinderup

173 m² 6 rum