Nedsat med kr. 100.000,00

Bakkevej 1, Herrup
7830 Vinderup

  • Kontantpris 1.145.000 kr.
  • Ejerudgift 1.685 kr.
  • Boligareal 243 m²
  • Grundareal 906 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Bakkevej 1, Herrup
7830 Vinderup

  • 1.145.000 kr. 243 m² 5 rum

Rummelig villa i flot natur indenfor byskilt

Med beliggenhed ikke langt fra Herrup Kulturhus, er man tæt på aktiviteter og omdrejningspunktet for byens gode sammenhold. Området er naturrigt, med mange skønne perler tæt omkring, og er velegnet til lange gåture mv.
 
Huset er godt egnet til at samle flere generationer under et tag, en børnefamilie eller et par, som ønsker god plads til hobby, hjemmekontor eller lignende. Huset har et boligareal på 243 kvm. og er opført i 1975.
 
Huset fremstår delvis renoveret og har en fin istandsat 1. sal. Stueplan er indrettet med indgang i mindre vindfang med adgang til en stor gennemgående fordelingsgang med garderobeplads og adgang til de fleste rum. Der er tre værelser og et stort soveværelse med skabsvæg og udgang til terrasse ved huset. Derudover et ældre, mindre gæstetoilet med hvid sanitet samt et pænt badeværelse med bruseniche, skabsmiljø samt klinkegulv. Pænt, lyst køkken med spiseplads, ovn i god arbejdshøjde og udsigt til nyplantet skov. Dør til bryggers medældre skabsinventar, håndvask, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt mosaikklinkegulv.
 
Derudover er der en fin, mindre stue med stort vinduesparti mod haven og udgang til en fliseterrasse ved huset samt trappe til 1. salen.
 
1. sal med opgang i hjørnet af det store, åbne stuerum. I den ene ende er der et stort værelse med praktisk opbevaring. Ovenpå værelset er en hems med adgang fra stuen. Stort soveværelse med eget badeværelse med bruseniche og tilhørende walk- in-closet, hvorfra der også er adgang til badeværelset gennem svingdør/reolsystem.
 
Til boligen hører en garage med port. Tilhørende udhus/værksted med god plads til opbevaring af haveredskaber, plæneklipper mv. derudover fyrrum. Haven er anlagt med græsplæne, buske og store træer og området omkring ejendommen er perfekt til fugleelskeren.
 
Herrup ligger i fornuftig kørselsafstand til byer som Vinderup, Herning, Viborg, Holstebro, Skive og der er busforbindelser til byen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1975
Ombygget 2014
Rum 5
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 243 m²
Garage 24 m²
Grundareal 906 m²
Økonomi
Kontantpris 1.145.000 kr.
Ejerudgift 1.685 kr.
Prisudvikling -8.03 %
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.675 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.264 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 58.955
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 24,12‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Herrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Herrup
Skøn natur
Fred og ro
Rigt foreningsliv
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren