Nedsat med kr. 50.000,00

Vesterled 27, Sevel
7830 Vinderup

  • Kontantpris 795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.365 kr.
  • Boligareal 82 m²
  • Grundareal 1.015 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Vesterled 27, Sevel
7830 Vinderup

  • 795.000 kr. 82 m² 4 rum

Dejlig villa i udkanten af Sevel by

Med placeringen som sidste villa indenfor byskiltet og beliggenheden op til åbne marker, får man følelsen af at bo både på landet og i byen. Oplev mulighederne i denne dejlige villa i halvandet plan med kælder. Her får I lyse opholdsrum, en skøn overdækket terrasse, tre værelser og gode kvadratmeter i den anvendelige kælder, og udenfor er der en fin, vedligeholdelseslet have.
 
Ejendommen er opført i 1949, og I træder over dørtærsklen til 82 kvadratmeter, som breder sig over stueplan og førstesalen. Dertil kommer 56 kvadratmeter i kælderen, hvor I får et bryggers med plads til vaskefaciliteter, toilet samt to disponible rum til opbevaring, viktualierum, hobby eller noget helt fjerde.
 
I stueplan finder I en hyggelig stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasseareal. Stuen er i åben forbindelse til køkkenet og rummene bindes godt sammen af spisepladsen i midten. Her får I skønne rammer for dagligdagen. Køkkenet er af mærket Svane og fremstår flot og velholdt med mange gode skabs- og skuffeløsninger samt ny bordplade, vask og emhætte fra 2022. Der er et værelse samt fin entre med garderobeplads. I køkkenet er der nedgang til kælder samt trappe til 1. sal. På 1. salen er en repos til et fint badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, skabe og skabsmiljø med vask. Derudover er der to værelser.
 
Udenfor er der en vedligeholdelseslet have med stort græsareal, granitskærver og et drivhus samt et udvalg af frugttræer og buske, så I selv kan høste lidt. Er I til udeliv, kan der overnattes i et shelter i bunden af haven. Tilhørende udhus med værkstedrum, garage og carport med bagvedliggende cykelskur. Sælger har fået anlagt ny belægning, så der er flere muligheder for parkering på egen grund.
 
Med adresse på Vesterled 27 får I en beliggenhed i den populære landsby tæt på indkøb, skole og SFO- tæt ved busstoppested og sti til hallen. Kort afstand til omkringliggende større byer og kun 17 min. kørsel til motorvejstilkørslen ved Holstebro-motorvejen.
 
Lyder det som noget for jer? Så ring og book en fremvisning allerede i dag tlf. 2940 2517.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1949
Rum 4
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 82 m²
Kælder 56 m²
Garage 15 m²
Grundareal 1.015 m²
Økonomi
Kontantpris 795.000 kr.
Ejerudgift 1.365 kr.
Prisudvikling -5.92 %
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.671 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.684 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 58.955
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 24,12‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sevel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sevel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren