Liebhaver

Stensballe Strandvej 18
8700 Horsens

  • Kontantpris 12.000.000 kr.
  • Ejerudgift 5.576 kr.
  • Boligareal 255 m²
  • Grundareal 1.900 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Stensballe Strandvej 18
8700 Horsens

  • 12.000.000 kr. 255 m² 7 rum

Rummelig villa med stor grund og sublim udsigt til vandet i Stensballe

Med nøgleord som højt til loftet, fantastiske lysindfald og en sublim udsigt til vandet får I fortrinlige rammer i denne villa i Stensballe. Her er plads til den store familie med et væld af værelser, et stort køkken-alrum, to stuer og to badeværelser, der tilsammen sikrer jer både privatliv og savmvær.
 
Trumfkortet er de to stuer med et fremragende lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af den imponerende loftshøjde i den ene stue, hvor loftet er ført til kip. Begge stuer har en sublim udsigt over haven og vandet, ligesom de har dobbeltdøre til terrassen, der på harmonisk vis forener inde og ude. Det store køkken-alrum giver jer mulighed for at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige gøremål. Køkkenet udtrykker en moderne elegance med mørke elementer, som skaber kant til det lyse udtryk. Komforten er i top med masser af opbevaringsplads, en stor kogeø og en ovn i ergonomisk højde, som giver jer optimale rammer om madlavningen.
 
Udenfor er der en forhave med et gårdmiljø, mens baghaven byder på en græsplæne, en terrasse og et orangeri. Endelig er beliggenheden perfekt, hvis I ønsker at bo nær skoven og vandet og samtidig have hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Varmekilde Pillefyr
Byggeår 1960
Ombygget 1995
Rum 7
Bad 2
Toilet 3
Plan 3
Boligareal 255 m²
Kælder 55 m²
Garage 49 m²
Grundareal 1.900 m²
Økonomi
Kontantpris 12.000.000 kr.
Ejerudgift 5.576 kr.
Finansiering
Udbetaling 600.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 69.078 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 54.691 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på skov, vand og hverdagens gøremål

Beliggenheden forener på bedste vis naturskønne områder med hverdagens gøremål, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. Her står den på maleriske omgivelser og smuk idyl, og I får hurtig adgang til skov og Husodde Strand, der inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture i naturskønne omgivelser. Den brede strand har Blå Flag-status, fint sand, lavt vand og bordbænkesæt, hvor I kan nyde frokosten i det fri. Tilmed finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for to kilometer, mens Horsens centrum er en kort cykeltur væk. Endelig får I nem adgang til motorvejen.
Kommunen i tal
Indbyggere 95.675
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stensballe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stensballe
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren