Fine rammer med god beliggenhed

Gærdet 7B
8700 Horsens

  • Kontantpris 1.595.000 kr.
  • Ejerudgift 1.704 kr.
  • Boligareal 126 m²
  • Grundareal 869 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Gærdet 7B
8700 Horsens

  • 1.595.000 kr. 126 m² 5 rum

Nydelig bolig på lukket stikvej i Lund nær Horsens

Besøg denne fine bolig i Lund, der ligger på en lukket vej nær alt det vigtige til hverdagen og en kort køretur fra Horsens. Hjemmet breder sig over halvandet plan, og bemærk hertil den ugenerede have. Der tilkobles fjernvarme i 2022. B
 
esøg dette fine halve dobbelthus i Lund, der ligger fredeligt på en lukket vej og en kort køretur fra Horsens. Hjemmet breder sig over halvandet plan, og her venter et køkken, to stuer, tre værelser og et badeværelse. Bemærk også den ugenerede have. Det hele er desuden løbende vedligeholdt, og boligen opvarmes af en varmepumpe. I er tæt på alt det vigtige til hverdagen, og det betyder, at I kan gå til indkøb og bus foruden skole, idrætshal og daginstitution. 
 
Besøg dette fine halve dobbelthus i Lund, der ligger fredeligt på en lukket vej og en kort køretur fra Horsens. Hjemmet breder sig over halvandet plan, og her venter et køkken, to stuer, tre værelser og et badeværelse. Bemærk også den ugenerede have. Det hele er desuden løbende vedligeholdt inde såvel som ude, og boligen opvarmes af en varmepumpe. Der tilkobles fjernvarme i 2022. Beliggenheden er god, for I er tæt på alt det vigtige til hverdagen. Det betyder, at I kan gå til indkøbsmuligheder og busstoppestedet foruden Lundskolen, idrætshal og daginstitution. I har knap kørt fem minutter, før I når motorvejen, der hurtigt fører jer til Vejle eller Aarhus, og turen til Horsens midtby er tilbagelagt på lidt over ti minutter bag rattet. 
 
Besøg dette fine halve dobbelthus i Lund, der ligger fredeligt på en lukket vej og en kort køretur fra Horsens. Hjemmet breder sig over halvandet plan, og her venter et køkken, to stuer, tre værelser og et badeværelse. Bemærk også den ugenerede have. Det hele er desuden løbende vedligeholdt inde såvel som ude, og boligen opvarmes af en varmepumpe. Der tilkobles fjernvarme i 2022. I får et indbydende samlingspunkt i stueetagen med stue og køkken i ét. Det stilrene HTH-køkken er opført med sorte fronter, og lysindfaldet fra de vestvendte vinduespartier er herligt. I har tilmed udgang til haven. I førstesalens stue indretter I med de bløde møbler, og I vil særligt elske den indbydende rumfornemmelse med loft til kip og synlige loftsbjælker. Haven er lukket af med hæk og hegn og bliver en privat oase til sommeren. I får blandt andet to terrassearealer og velanlagte bede. Beliggenheden er god, for I er tæt på alt det vigtige til hverdagen. Det betyder, at I kan gå til indkøbsmuligheder og busstoppestedet foruden Lundskolen, idrætshal og daginstitution. I har knap kørt fem minutter, før I når motorvejen, der hurtigt fører jer til Vejle eller Aarhus, og turen til Horsens midtby er tilbagelagt på lidt over ti minutter bag rattet.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Varmekilde Oliefyr
Byggeår 1983
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 126 m²
Udhus 4 m²
Carport 22 m²
Grundareal 869 m²
Økonomi
Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift 1.704 kr.
Finansiering
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.278 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.346 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Gå til hverdagens gøremål

Beliggenheden er god, for I er tæt på alt det vigtige til hverdagen. Det betyder, at I kan gå til indkøbsmuligheder og busstoppestedet foruden Lundskolen, idrætshal og daginstitution. I har knap kørt fem minutter, før I når motorvejen, der hurtigt fører jer til Vejle eller Aarhus, og turen til Horsens midtby er tilbagelagt på lidt over ti minutter bag rattet.
Kommunen i tal
Indbyggere 95.675
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lund

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lund
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Rigt foreningsliv
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villa i nærheden til 1.400.000-1.800.000 kr. på omkring 126 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 3. dec 12:00, kræver tilmelding
Villa

Oensvej 10, Hatting, 8700 Horsens

1.495.000 kr. 126 m² 5 rum
Se lignende boliger Se flere villaer i Lund