Engstykkevej 16
2650 Hvidovre

  • 3.995.000 kr. 50 m² 3 rum
  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.118 kr.
  • Boligareal 50 m²
  • Grundareal 644 m²
  • Rum 3

Total lækkert og nyopført fritidshus med helårsvand - på grænsen til Valby- tæt på havn, strand og park. Så er det nu chancen skal gribes for at blive ejer af dette helt fantastiske fritidshus. Det hører nemlig til sjældenhederne at de 13 fritidshusene omkring Engstykkevej kommer til salg, og dette hus tilbyder tilmed noget helt ud over det sædvanlige, både i forhold til atmosfære og beliggenhed. Det skal for en god ordens skyld nævnes, at der er helårsvand og kloakering. Ved første øjekast fornemmer man straks, hvordan huset ligger i fuld harmoni med den omkringliggende natur med et grønt bælte af træer bag grunden. Det giver en mærkbar uforstyrret og privat sfære, hvor stilheden kun afbrydes af fuglefløjt. Naturen ligger stort set lige uden for døren, i det I næsten har direkte adgang til noget af Hvidovres smukke natur med blot få hundrede meter til toppen af Hvidovre bjerget eller til Strandparken og få sand mellem tæerne. Det smukke træhus er bygget i 2021 byder blandt andet indenfor til en dejlig stor stue. Stuen får en skøn karakter med loft til kip, der virkelig giver god rummelighed. Hertil ligger det super hyggelige køkken velplaceret i midten af rummet og skaber en naturlig indretning med både spiseplads og et hyggeligt sofahjørne. Badeværelset er tilsvarende rummeligt, med samme gulvklinke som i køkkenet, hvilket giver en god harmoni rummene imellem. En vigtig detalje omkring huset er, at der er et tilhørende udhus på 30 m2, som er bygget sammen med de 50m2 bolig. I udhuset findes 2 rum og et badeværelse, hvilket giver mulighed for at tilbyde overnattende gæster deres egne faciliteter. For bymenneskerne, der ønsker en rolig og afslappende weekend og ferier, har huset en fantastisk beliggenhed og man får de bedste vilkår, for at kunne benytte sig af fritidshuset hele året. Åmarken st. ligger i gåafstand, så det er ikke nødvendigt med bil. Det er bare om at pakke rygsækken og så afsted! Velkommen til Engstykkevej 16!
 
Har du en bolig som skal sælges? Så ring straks til danbolig på tlf.: 3635 0000 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering- du er også velkommen til at sende os en mail på hvidovre@danbolig.dk. Like danbolig Hvidovre på www.facebook.com/dbhvidovre - så bliver du nemt og hurtigt opdateret med vores nye boliger, skuffesager og andre spændende nyheder og tilbud
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 2021
Rum 3
Plan 1
Boligareal 50 m²
Udhus 30 m²
Grundareal 644 m²
Økonomi
Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift 1.118 kr.
Finansiering
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.975 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.777 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 53.267
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 29,7‰
Kirkeskat 0,72%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Strandmark

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Strandmark
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.