Enghavevej 5
4593 Eskebjerg

  • 3.995.000 kr. 194 m² 6,2 ha 5 rum
  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.324 kr.
  • Boligareal 194 m²
  • Grundareal 6,2 ha
  • Rum 5
  • Energimærke

Charmerende landejendom i naturskønne omgivelser

Unik lystejendom med 6 ha beliggende i en uopdaget naturperle ved Vesterlyng, hvor grundejerne i fællesskab glædes og værner om den enestående smukke natur, der også byder på et rigt fugle- og dyreliv. Forår og efterår med de store fugletræk, kiler af bramgæs og kortnæbbede gæs i tusindvis, der på deres træk raster i fuglereservatet Saltbæk Vig, som er nabo til området.Hver dag kan opleves rådyr og kronvildt på tæt hold, egern og et rigt småfugleliv.
 
Fra ejendommen er der få minutter til Vesterlyng – den kilometer lange sandstrand der ligger i et fredet hede område der også gemmer på enestående naturoplevelser mellem vandreklitter, lyng og enebær og her går græssende køer frit omkring…
 
Den charmerende stråtækte ejendom i bedste Morten Korch stil, er opført i 1915 og byder på et boligareal på 194 kvm der er fordelt som følger: Stor stue med udgang til terrasse – 2 værelser – flot marmor-badeværelse med spa- og brusebad, stue med opgang til stor hems, 3 store soveværelse, et virkelig flot køkken alrum, stort bryggers og gæstebadeværelse med brus. På 1.salen er der endnu et værelse. Ejendommen består af 2 matrikler 24o på 50.050 kvm der ligger rundt om ejendommen og matrikel 10d på 11.838 kvm, der er er en stor naturkile med sø og vådområde der ligger i forlængelse af grunden og også fungerer som en smutvej til den skønne badestrand ved Vesterlyng. Der mulighed for kun at købe matriklen på 50.050 kvm til kr. 3.800.000,-.
 
Der medfølger en stor garage på ca. 79 kvm og maskinhus på ca. 154 kvm. Stedet syder så meget af energi og vil være det ideelle sted for en rigtig outdoor familie, der har grønt blod i årerne – eller til dem der drømmer om en hjortefarm eller en jagtejendom, da jagten på dette sted er enestående. I den mørke periode af året, særligt når det er nymåne, oplyses nattehimlen af millioner af stjerner, et syn der er blevet en sjældenhed i Danmark og Vesterlyng er for noget tid siden i Weekendavisen beskrevet som et af de mørkeste og bedste steder, hvis man ønsker at se stjernehimmel i Danmark.
 
Velkommen til et sted der ikke findes...
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke E
Byggeår 1915
Ombygget 1987
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Boligareal 194 m²
Maskinhus, garage mv. 154 m²
Stald til fjerkræ 4 m²
Garage 79 m²
Carport 30 m²
Grundareal 6,2 ha
Økonomi
Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift 2.324 kr.
Finansiering
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.968 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.869 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Rolig og naturskøn beliggenhed

I bosætter jer som sagt i meget smukke omgivelser kun få kilometer fra Eskebjerg, hvor nærmeste købmand også er placeret. Ønsker I dog et mere velassorteret sortiment, skal I køre til Jyderup omtrent 12 kilometer væk. Skolebørn har flere muligheder for skolevalg enten i Bregninge eller Føllenslev.

Kommunen i tal
Indbyggere 48.368
Skatteprocent 24,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1,01%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Bregninge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bregninge
Skøn natur
Godt naboskab
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.