Valmuesti 5
5300 Kerteminde

  • 2.545.000 kr. 53 m² 3 rum
  • Kontantpris 2.545.000 kr.
  • Ejerudgift 2.855 kr.
  • Boligareal 53 m²
  • Grundareal 529 m²
  • Rum 3

Lækkert sommerhus på 70 kvm. i bebygget areal med udsigt ud over Kerteminde bugt fra terrassen

danbolig Odense C kan nu præsentere et fantastisk sommerhus beliggende i Sommerbyen, Kerteminde. Dertil kan nævnes, at der er kort afstand til indkøb, handelsgaden med hyggelige butikker og restauranter. Videre kan I gå til Nordstranden og nyde en af Fyns bedste badestrande og om aftenen sætte jer ved renæssancehavnen og nyde en gammeldags vaffelis fra en af de gode isbutikker i byen. Vil I nyde tilværelsen på golfbanen kan I spille på Great Northern, som er et af de flotteste golfanlæg i Europa. Sommerhuset der er opført i 1976, har inden for de seneste parår gennemgået en gennemgribende renovering.
 
Husets der er 53 bolig kvm. og 70 kvm. i bebygget areal oveni er der et udhus på 14 kvm. og grundens areal er på 529 kvm. Sommerhuset indeholder stortåbent køkken til stuen, 2 værelser samt badeværelse. Boligen fremstår indflytningsklar, og der er ikke sparet på kvaliteten af materialerne derudover er der også loft til kip, hvilket er med til at give et super flot lysindfald i sommerhuset. Det nydelige køkken og badeværelse er fra Invita hvilket fremstår superskarpt og enkelt i designet. Sælger har fået udarbejdet et forslag til at inddrage noget af udestuen til et ekstra værelse på 4,7 kvm. Hvis det ønskes kan materiale fremsendes.
 
Sommerhuset passer perfekt til familien eller parret som ikke vil gå ned på kvalitet, da dette er en bolig hvor der er blevet nøje udvalgt gode materialer, samt alt indbo medfølger, dog med enkelte undtagelser.
 
Til sommerhuset er er der en nem og overskuelig have, samtidig har sommerhuset to terrasser hvori den ene er overdækket. Den anden terrasse skal man opleve selv med egne øjne, den hævede terrasse har nemlig udsigt udover Kerteminde bugt hvori man kan nyde mange gode stunder med familie og venner.
 
På Fyn findes der mange skønne sommerhusområder, men kun Kerteminde kan byde på denne unikke udsigt til havet og storebæltsbroen, og samtidig være i kort gåafstand til en af Fyns bedste badestrande, skønne ishuse, minigolfbane- og vigtigst af alt, så kan man gå ned i byen og drikke et glas vin om aftenen, eller ikke kun nøjes med kørevenlig vinmenu på Rudolf Mathis når man skal hjem i sommerhuset igen.
 
Vil du have et sommerhus hvor der på grunden er den flotteste udsigt, så skal du købe Valmuesti 5! Ring til os på 66 19 48 84 og tast 4 - Så fremviser med glæde!
 
Bonus info: Sælger har kontaktet flere udlejningsbureauer for at få estimeret hvad udlejning i 25 uger ca. ville kunne indbringe. Her estimerer de en indtægt til ejeren af sommerhuset på kr. 175.000 efter bureaet er betalt.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1976
Rum 3
Plan 1
Boligareal 53 m²
Udestue 17 m²
Udhus 14 m²
Grundareal 529 m²
Økonomi
Kontantpris 2.545.000 kr.
Ejerudgift 2.855 kr.
Prisudvikling -15.03 %
Finansiering
Udbetaling 130.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.704 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.148 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 24.034
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 30,3‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Kerteminde-Drigstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kerteminde-Drigstrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.