Sønderstræde 2
5300 Kerteminde

  • 3.195.000 kr. 120 m² 5 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.827 kr.
  • Boligareal 120 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Fantastisk byhus med mulighed for erhverv

Med stor fornøjelse udbyder vi denne yderst spændende og sjældent udbudte byvilla på hjørnet af Sønderstræde og Vestergade i Kerteminde. En fremragende beliggenhed med en skøn udsigt til vandet fra tagterrassen og kun 100 m til strandkanten. Ejendommen rummer store muligheder, da den både består af en boligdel samt en erhvervsdel (tidl. slagter, blomsterbutik mv.) Selve boligen fremstår særdeles indbydende. Det eræstetisk, rustikt, moderne, charmerede og sjælfuldt på samme tid. En bolig med flere unikke detaljer, en god planløsning og plads til en familie.
 
I stueplan får I en entré, et toilet, et bryggers med udgang til gårdhaven, samt flere disponible rum. Endvidere en spændende spisestue/opholdsrum med et rustikt køkken med gaskomfur. Herfra er der adgang ud til erhvervsdelen.
 
1. salen består af en stor repos med plads til f.eks. kontor eller opholdsstue for ungerne. Herfra er der nemlig adgang til to gode børneværelser samt et badeværelse med badekar. Den anden del af 1.salen byder på en fremragende stue med en åben pejs samt udgang til den skønne tagterrasse. Et helt unikt sted at nyde sommerdagene og den pragtfulde udsigt og stemning.
 
2. salen er ikke godkendt til beboelse, men er i boligkvalitet. Det giver blot endnu et stort aktiv i dette skønne hjem - rummet er helt ideelt til den hjemmeboende teenager, som ønsker at udfolde sig på egen etage. Huset byder desuden på en lukket gårdhave samt et par udhuse. Her er tale om en perle i Kertemindes charmerende og eftertragtede bymidte. Her er gåafstand til byens mange specialbutikker, havnen med de gode restauranter og de historiske fiskerhuse i Fiskergade, Sydstranden og et dejligt skovområde. Ønsker I et byhus beliggende på en sjældent udbudt adresse i hjertet af Kerteminde? Ring til os på tlf. 66 19 48 84 og tast 4 for danbolig Odense C. Vi glæder os til at fremvise ejendommen for netop jer!
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke F
Byggeår 1870
Ombygget 1959
Rum 5
Plan 4
Boligareal 120 m²
Kælder 12 m²
Udestue 60 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 174 m²
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.827 kr.
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.747 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.616 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 24.034
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 30,3‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Kerteminde-Drigstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kerteminde-Drigstrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.