Liebhaver
Liebhaver
Rækkehus

Freundsgade 14
1775 København V

  • 16.800.000 kr. 135 m² 6 rum
  • Kontantpris 16.800.000 kr.
  • Ejerudgift 7.537 kr.
  • Boligareal 135 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Et Humleby hus som intet andet , større baghave og udgravet kælder.

I det fantastiske Humleby, hvor historie og charme smelter sammen, finder du dette unikke hjem på Freundsgade. Huset her skiller sig ud med sin perfekte beliggenhed og gennemgribende renovering.

Freundsgade er det mest gennemførte hus, vi til dato har haft i vores hænder. Ikke nok med at huset ligger på den bagerste og dermed mest rolige og mindst trafikerede vej af alle i Humleby, så er huset også så gennemført, at man ikke kan andet end at elske det. Huset har gennemgået en stor forvandling, og der skal ikke bruges så meget som en krone på det de næste mange, mange år.

I stueetagener der indsat et flot snedkerkøkken med charmerende listefronter fra Handcrafted. De helt nye gulve har fået en speciel overfladebehandling, så de er blevet præcis som de originale svenske gulve, der kendetegner Humleby.

Køkkenet ligger i forlængelse af spisestuen, hvilket giver en naturlig opdeling, så man nemt kan gemme gryderne fra gæsterne i tv-stuen. Stueetagen har et elegant gæstetoilet med indbyggede hylder og gulvvarme. Her er også direkte udgang til den private gårdhave i flere niveauer med både sten og træterrasse, som skaber flere hyggelige solrige siddepladser. Der er lavet en bænk i terrassen med indbygget el til din telefonoplader, computeroplader eller andet, du gerne vil have med ud, når du slænger dig i solen. Solen står direkte på haven I eftermiddagen og om aftenen. Morgensolen står i forhaven der er toprenoveret med nyt stakit, nyplantede træer og flisebelagt brønddæksel.

Det er også værd at bemærke, at baghaven her er ca. en meter længere end de andre på tværsgaderne. På 1. salener der to store soveværelser med højt til loftet, stuk og alt, hvad der følger med. Det ene værelse har en indbygget skabsvæg med listefronter. Badeværelset er i en flot klassisk stil med hvide klinker fra Aquadomo, bløde rundinger, fint rillet glas i gennemgående høj kvalitet og meget elegant. Her er der væghængt toilet, gulvvarme,italienske armaturer og snedker-løsninger fra Handcrafted, som matcher fronterne i køkkenet. 2. salenhar fået indsat ekstra kvist, og fem ekstra Velux vinduer der er elektrisk styret og selv lukker ved regn.

De eksisterende kviste har fået skiftet zink-karnapper så man ikke får samme vandindtrængningsproblemer som de fleste andre huse I Humleby. Loftet er åbnet op til kip, og i det ene af de to soveværelser er en hems med plads til leg, gæsteseng eller lignende. Hemsen har indlagt elektricitet så man kan tage sin iPad med derop. På 2. salen finder du ligeledes et badeværelse med gulvvarme, som går hånd i hånd med resten af huset. Kælderener som få. Den er udgravet til den maksimalt tilladte lofthøjde, og indlagt med gulvvarme. Her er tørt og dejligt at være. Alt i alt en ekstra, meget brugbar og hyggelig etage. Der er lavet et helt værelse med indbyggede skabe med listefronter.Værelsetkan bruges som kontor, gæsteværelse eller tv-rum. Derudover er der lavet det flotteste og mest funktionelle bryggers med masser af indbyggede løsninger.

I kælderen finder man også endnu et gennemført badeværelse, her med badekar. Sidst, men slet ikke mindst, er der vinrum og snedkerlavet opbevaring under trappen. Enhver kvadratmeter er brugt i dette fuldt optimerede, elegante hus.

Dette hus er gennemgående fantastisk, og skal opleves!
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1887
Ombygget 1929
Rum 6
Bad 3
Toilet 4
Plan 4
Boligareal 135 m²
Kælder 47 m²
Udhus 1 m²
Grundareal 73 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 16.800.000 kr.
Ejerudgift 7.537 kr.
Finansiering
Udbetaling 840.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 93.122 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 75.641 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vesterbro og Carlsberg byen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vesterbro og Carlsberg byen
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Vesterbro & Carlsberg Byen - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Kultorvet 15, 3., 1175 København K

157 m² 5 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Sønder Boulevard 74, 5. th., 1720 København V

77 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Oehlenschlægersgade 30, 4. tv., 1663 København V

78 m² 3 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Halmtorvet 29A, st.. th., 1700 København V

109 m² 3 rum