Rantzausgade 11, 2. 8.
2200 København N

  • 998.000 kr. 34 m² 1 rum
  • Kontantpris 998.000 kr.
  • Ejerudgift 1.761 kr.
  • Boligareal 34 m²
  • Rum 1
  • Energimærke

Billig studie lejlighed tæt på indkøb, fitness, søerne og grønne områder

Midt på Nørrebro med alle goder omkring dig udbydes denne billige lejlighed med lave ejer udgifter. Simpel living er ordet. Du har Irma i stueetagen, så man er tæt på indkøb. Ydermere ligger bager, 7-Eleven, Netto og mezza salat bar som nærmeste naboer. Du er omgivet at hyggelige caféer, restauranter og speciel butikker. Man har fitnesscenteret: Fitness World ved Forum, hvor man også har metro. Ydermere kan man nå metro ved Nuuks Plads og Runddelen. Der ligger ligeledes yoga og crossfit center i nærheden. Man kan nyde de rolige timer i Hans Tavsens Park, Assistens Kirkegård, Nørrebroparken, den grønne cykelkile eller ved søerne. Du er ydermere nabo til Sankt Hans Torv, Elmegade og Stefansgade kvarteret. Her når du hele byen indenfor få minutter.   

LEJLIGHED: Du har et godt værelse vendt mod syd, hvor man plads til spiseafdeling, kontorplads og seng. Værelset er totalrenoveret i 2020, hvor man har sat et lille nyt køkken op. Ydermere har man etableret en lille spiseplads, som anvendes via et smart-bord, som man kan slå ned og op. Man har adgang til to pæne fælles bade, to pæne fælles toiletter og et fælleskøkken med spiseplads, som deles af denne sals beboere. I kælderen har man adgang til nyere fællesvaskeri med vaskebrik, tørrerum og cykelkælder. Ejendommen har elevator.   

EJENDOM: E/F Boulevardcenteret består af Rantzausgade 11 & 11A. Bygningen er opført i år 1970, og består af 53 beboelseslejligheder. Man har elevator. Bliver drevet af professionel ejedomsadministrator ATZ-administration. Der er tilknyttet vicevært. Man har flot energimærke i kategori: D. I kælderen har man vaskeri med vaskebrik, tørrerum og cykelkælder.  

OMRÅDE: Her kommer man til at bo i et område i rivende udvikling. Området har en fed stemning og god diversitet. Du er tæt på hele byen med denne placering – Nørrebro, indre by, Vesterbro og Frederiksberg nås hurtigt. Ønsker man er bo billigt midt i byen, så får man her muligheden.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1970
Etage 2.
Rum 1
Plan 1
Boligareal 34 m²
Økonomi
Kontantpris 998.000 kr.
Ejerudgift 1.761 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.304 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.315 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Blågårds Plads

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Blågårds Plads
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.