Eftertragtet placering. Stor altan.<br>
Lejlighed

Solitudevej 4, 1. th.
2200 København N

  • 5.995.000 kr. 82 m² 3 rum
  • Kontantpris 5.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.555 kr.
  • Boligareal 82 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Perfekt planløsning. Mulighed for 4 værelser. Fantastisk altan

LEJLIGHED: Velkommen til Solitudevej 4, 1. th. En perfekt disponeret lejlighed, der er perfekt til bådedet unge par, den lille familie eller som delelejlighed til to studerende, som ønsker alt det bedste fraNørrebro. Solitudevej er en hyggelig, lille, blind stikvej fra Nørrebrogade, der byder på alt hvadNørrebro kan tilbyde, samtidig med at man er beliggende i rolige omgivelser. Du bliver først mødt af en rummelig fordelingsentré, med mulighed for fordeling til alle lejlighedensværelser. I entréen er der god plads til både sko og overtøj, samt et indbygget skab. Til venstre finderdu køkkenet, der er et elementkøkken med lyse låger, ståldetajler og egetræsbordplade. Køkkenet harrigeligt skabsplads og hårde hvidevarer af højeste kvalitet. Her er et stort vinduesparti, som sikrermasser af lys. Der er ovenikøbet plads til en lille spiseplads. På højre side af fordelingsgangen, bliverdu mødt af den store stue, der tidligere har været delt i to. Stuen rummer alt hvad den skal bruges til,som stort spise arrangement med indbygget bænk til opbevaring og stort sofahjørne med plads tilflydesofa. Stuens størrelse gør den ideel som samlingspunkt for familie og venner. Den gamle væg istuen, kan let genetableres, hvis lejligheden skal optimeres til deling. De originale plankegulve, der ergennemgående i lejligheden, den skønne stuk, og brede vindueskamme med radiatorskjulere sætterflueben i alt, hvad man kan ønske sig af en vaskeægte Københavnerlejlighed. Badeværelset er nyistandsat i 2024 i hvid flise på gulv og i brusenichen. Her er stor separat brusenicheog gulvvarme! Lejlighedens soveværelse har en dejlig størrelse, der kan rumme både seng, skab ogskrivebord. I forlængelse af soveværelset, er der et ekstra værelse, der i dag fungerer som walk-incloset. Til den lille børnefamilie, kan dette værelse sagtens bruges som børneværelse. Sidst, men ikkemindst, har man udgang til lejlighedens store altan fra soveværelset mod gårdsiden. Altanen ervestvendt, så her kan eftermiddags-/aftentimerne nydes med et glas vin i solen. Altanens dybde gørden ideel til besøg af flere mennesker, og her kan både opsættes spise- og lounge arrangement.

EJENDOMMEN: Flot og karakteristisk københavnerejendom fra 1892, i særdeles veldrevet forening.Ejendommens flotte murstensfacade er velholdt, ligesom tag, faldstammer og vinduer løbende er holdtved lige. E/F Solitudevej 4 består af i alt 10 lejligheder. Der er er godt styr på tingene og godefællesfaciliteter til rådighed som eksempelvis den flotte grønne gård med både legeplads til de små oghyggelige grønne oaser til de ældre. Foreningens 10 lejligheder har et fælles gratis vaskerum ikælderen. Derudover har lejligheden brugsret til loftrum.

OMRÅDET: Du befinder dig i et særdeles hyggeligt og efterspurgt kvarter på Indre Nørrebro i rolige omgivelser - med Assistens Kirkegården som nabo og kun få minutter fra livet omkring Sankt Hans Torv, Ravnsborggade og Søerne. Nærmiljøet byder på mange hyggelige caféer, spisesteder, indbydende specialbutikker og ikke mindst det pulserende liv på Nørrebrogade. Som en stikvej til Nørrebrogade er du placeret ideelt i forhold til at mærke byens puls, samtidig med de rolige og private omgivelser der omkranser lejligheden.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1892
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 82 m²
Grundareal 250 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 5.995.000 kr.
Ejerudgift 4.555 kr.
Finansiering
Udbetaling 300.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 33.475 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 27.188 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Blågårds Plads

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Blågårds Plads
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede hertil, fordi lejligheden var lige, hvad vi søgte. En hyggelig gård, stort, lyst køkken, rummeligt badeværelse, flot, stor stue, rolig, tilbagetrukket soveværelse og lille ekstra rum, som vi har brugt som walk-in-closet, og den skønne altan. Samtidig er det vores drømmeområde at bo i. "

Sådan er kvarteret

"Dette er det bedste kvarter i København! Det byder på de bedste vinbarer, restauranter, bagerier, kaffebarer, grønne områder, hyggeligeste biograf, fantastisk takeaway fra hele verdenen, ølbarer og vintage butikker. Det er let at finde parkering, og man er hurtigt ved den nærmeste metrostation. "

Det viser vi vores gæster

"På vores lange slagbænk i stuen er der plads til massere af gæster og samtidig plads til opbevaring. Vi viser dem altid den store altan, det nyrenoverede badeværelse og den flotte originale stuk i stuen. "

Her handler vi

"Dagligvarer i Superbrugsen og Netto tæt på. Naturvin hos Pompette. Kaffebønner hos Anders og Maillard. Grøntager og delikatesser hos Spidsroden. Ost hos Elmeoste. Blomster og planter hos Ullas Blomster."

Her slapper vi af

"På de store grønne og rolige områder i Assistenskirkegården. Vi tager de yngste gæster med til den gamle by og leger med geder, og de store med til et glas øl på Brus. Og på vores altan! "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter, fordi vi har brug for flere kvadratmeter. Vi elsker kvarteret og flytter kun 500m væk."

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende lejligheder i nærheden til 5.100.000-6.900.000 kr. på omkring 82 m2

Opret søgeagent
Åbent hus 22. sep 12:30 - 12:50
Lejlighed
Nyhed!

Hamletsgade 20, st.. th., 2200 København N

5.245.000 kr. 87 m² 4 rum
Lejlighed
Nyhed!

Jægersborg Alle 43, 2. tv., 2920 Charlottenlund

6.500.000 kr. 89 m² 3 rum
Lejlighed
Nyhed!

Aksel Møllers Have 20, 1. tv., 2000 Frederiksberg

5.295.000 kr. 78 m² 3 rum
Lejlighed
Nyhed!

Strandparksvej 6, st.. th., 2900 Hellerup

6.495.000 kr. 90 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Nørrebro & Sydvest - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Ørholmgade 2, 4. th., 2200 København N

55 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Schleppegrellsgade 7, 2. tv., 2200 København N

94 m² 4 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Dagmarsgade 28, 1. 70., 2200 København N

56 m² 2 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Johan Kellers Vej 37, 3. th., 2450 København SV

59 m² 2 rum