Hiort Lorenzens Gade 2, 5. th.
2200 København N

  • 8.990.000 kr. 163 m² 6 rum
  • Kontantpris 8.990.000 kr.
  • Ejerudgift 5.267 kr.
  • Boligareal 163 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

163 kvm. loftlejlighed med fransk altan. Flot bygning. God planløsning

Drømmer du om at bo på en af Nørrebros smukkeste gader i stor taglejlighed med mange indretningsmuligheder, så skal denne lejlighed opleves. Man ligger stille og ugeneret øverst oppe. Sælger har undersøgt muligheden på tilkøb af 22 kvm. loftareal i spir over værelse med fransk altan. Læs mere i lejligheds tekst. Udover dette har man adgang til kæmpe loftrum via bagtrappen.    

LEJLIGHED: Denne lejlighed kan rumme den store familie eller deles af op til fire studerende. Man kommer øverst op til lejlighedens repos, inden man træder direkte ind i lejlighedens stue, hvor man har smart indhak til garderobe. Stuen ligger i hjørnet af lejligheden med spisestue og køkken i åben forbindelse. Ensuite med stuen ligger dejlig værelse med fransk altan – her har man smukt kig over kvarteret. Over dette værelse har sælger undersøgt mulighederne for at integrere areal, som kan blive et spændende tårnværelse (Tegninger kan udleveres). Stue, spisestue og køkken skal opleves, da det samler lejligheden på en god måde, og her har man plads til de store komsammener. Ved entréen har man adgang til gæstetoilet, som intelligent kunne laves til badeværelse, så lejligheden får to badeværelser. Køkken er i grebsløse hvide elementer med massiv træbordplade og antracit vask. Her er alt i gode hårde hvidevarer fra Siemens og Voss. Fra køkken træder man ind i fordelingsgang med praktiske indbyggede skabe. Herfra har man adgang til to værelser, stort forældre soveværelse og til sidst kæmpe badeværelse med sep. brus og vaske faciliter. Bad er med sep brus, unidrain, rainshower, væghængt toilet, vindue, mekanisk sug og praktisk bord med integreret vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har parketgulve og mange Velux vinduer, som giver flot lys fra himlen.  

EJENDOM: Flot og karakteristisk ejendom fra år 1905 i røde mursten med en charmerende udsmykning og Københavnertag i skiffer og tagpap. Via hovedindgangen mødes man af smukt indgangsparti med udsmykning i loft og elegant terrazzogulv. Herfra ledes man videre op ad den smukke trappeopgang med dyb grøn linoleum på trin med messingkants afslutning, høje paneler og udsmykning over hoveddørene. Bygningen har flot energimærke i kategori: D. E/F Brohus omfatter i alt tre opgange: Hiort Lorenzens Gade 2-4 samt Laurids Skaus Gade 5, i alt 30 ejerlejligheder. Ejendommen gemmer på et særdeles indbydende gårdmiljø med hyggekroge og legeplads. Husdyr og udlejning er tilladt jf. vedtægter § 12. Der er brugsret til kæmpe loftrum. Adgang til fælles vaskeri men man har maskiner i lejligheden.      

OMRÅDE: Lejligheden ligger på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg tæt ved metro på Nuuks Plads, og i et nærområde der i de senere år har gennemgået en rivende udvikling. Det gamle banelegeme lige foran gadedøren er blevet omdannet til et skønt, rekreativt område med grønne plæner og cykelrute over Åboulevard. Den Grønne Cykelkile støder til Nørrebroparken, hvor man har flyverlegeplads til de små og kunstbaner til de lidt ældre. Kvarterløftet har fået følgeskab af nye spændende cafeer, spisesteder og Kølsters Tolv Haner på Rantzausgade. Du kommer til at bo i gåafstand fra både Assistens Kirkegård, Hans Tavnsens Park og Landbohøjskolens Have. De daglige indkøb kan foretages på Falkoner Alle og Rantzausgade. Stefansgade og Jægersborggade lokker med charmerende cafeliv, restauranter og specialforretninger. Ejendommen ligger som front bygning på den fredelige Hiort Lorenzens Gade tilbagetrukket fra trafikken.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1905
Etage 5.
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 163 m²
Økonomi
Kontantpris 8.990.000 kr.
Ejerudgift 5.267 kr.
Finansiering
Udbetaling 450.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 47.769 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 38.869 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Blågårds Plads

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Blågårds Plads
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende lejligheder i nærheden til 7.600.000-10.300.000 kr. på omkring 163 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 26.jun kl. 11:50, kræver tilmelding
Lejlighed

Uplandsgade 20, 2. th., 2300 København S

7.995.000 kr. 182 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.