Glasvej 27, 1. th.
2400 København NV

  • Kontantpris 5.195.000 kr.
  • Ejerudgift 3.085 kr.
  • Boligareal 95 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Lejlighed

Glasvej 27, 1. th.
2400 København NV

  • 5.195.000 kr. 95 m² 3 rum

Unik lejlighed på 1. sal med enorm terrasse i Nordvest

Direkte udgang til stor terrasse. Perfekt planløsning. Køkken-alrum.
Leder du også efter et sted at bo med stort udeareal med en central beliggenhed? Her får du muligheden! Denne lejlighed har direkte udgang til 20m2 lækker vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes! Lejligheden egner sig perfekt til par med eller uden børn eller som delelejlighed.
 
LEJLIGHEDEN I træder direkte ind i det store opholdsrum, hvor stue og køkken er arrangeret i forening, og her opleves et rigt og behageligt lysindfald, som strømmer ind fra både øst og vest. Invita-køkkenet toner frem i et nydeligt design med hvide fronter og ditto bordplader, og på hver side heraf kan I indrette henholdsvis spisebordet og sofagruppen. Boligen består videre af to værelser, der er placeret omkring badeværelset. På sidstnævnte matcher møblementet fornem køkkenet, hvorved den røde tråd yderligere understreges. Fra stuen såvel som det ene værelse er der afslutningsvist udgang til en solrig terrasse. Badeværelset har ligesom resten af boligen gulvvarme. Her er separat brus med glasvæg, unidrain, spots, væghængt toilet og ny vaskemaskine fra Miele (2021).
 
OMRÅDET Rentemesterhaven er skabt med ønsket om at udvikle et trygt og attraktivt sted at bo i byen. Bebyggelsen bidrager positivt til et spændende, urbant bybillede og indeholder kontorer, liberale erhverv og boliger med unikke kvaliteter. I gadeplan flankeres kontorernes transparente glasfacader af træer langs Rentemestervej og Glasvej, mens lejlighederne ligger placeret på første til fjerde sal og således er hævet over trafikken på gaderne. Kvarteret ved Rentemestervej gennemgår i øjeblikket en stor og markant forvandling. I dag har kreative folk for længst fået øje på Nordvest, og netop kvarteret omkring Rentemestervej og de tilstødende veje er som et epicenter for denne omvæltning. Går I gennem bydelen, mærker I hurtigt, at kreativiteten og initiativerne bobler. Bydelen rummer et væld af kulturtilbud, og Rentemesterhaven ligger tæt på naturskønne omgivelser, indkøbsmuligheder og Metro og S-tog.
 
EJENDOMMEN Ejendommen blev opført i år 2018, og udefra fremstår den med en skarpskåret facade, hvor stedvise murstensafsnit ledsages af hvide, glatte flader. Til fællesfaciliteterne knytter sig alle de bekvemmeligheder, som en moderne ejendom bør have. Det gælder elevator, parkering i aflåst kælder, gæsteværelse og en stor lækker, hævet taghave mod sydvest. Et kælderrum hører også til boligen. Bemærk endvidere, at ejendommen er tildelt Energimærket A2010.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke A2010
Byggeår 1989
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 95 m²
Grundareal 4.655 m²
Økonomi
Kontantpris 5.195.000 kr.
Ejerudgift 3.085 kr.
Finansiering
Udbetaling 260.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 29.465 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 23.596 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

I et kreativt miljø

Det er efterhånden længe siden, at Nordvest overgik til at være en attraktiv bydel, hvor kreativiteten næsten bobler. Det er imidlertid præcist det, I kan se frem til her, hvor I er placeret fordelagtigt i forhold til særegne spisesteder, charmerende caféer og alt, hvad I kunne tænkes at få brug for i hverdagen.

Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Central NV og Nordvest

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Central NV og Nordvest
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Sådan er kvarteret

"Kvarteret omkring Rentemestervej er i rivende udvikling, og der popper hele tiden nye gode steder op. Bageriet Flere Fugle er næsten lige åbnet på Rentemestervej og har fået 5 stjerner i Politiken – her er både sprøde surdejsbrød og tunge kanelsnurrer. Overfor ligger Kaffedepartementet, som er et godt sted til både arbejde og hygge over en god kop kaffe. Længere oppe af vejen, forbi det smukke bibliotek, ligger et af Københavns bedste og hyggeligste pizzarier Behov. Lige rundt om hjørnet derfra ligger Bispebjerg Kirkegaard, som er berømt for sine smukke japanske kirsebærtræer, og i øvrigt er en skøn grøn oase på alle årstider. "

Her handler vi

"Alt afhængigt af hvad vi skal bruge er der en Rema, 365 Coop og Netto inden for gå-afstand, og en Irma og en Føtex nås hurtigt på cyklen – og så er der en særligt god vin- og osteforretning på Frederikssundvej: Vin de Table, som får vores varmeste anbefalinger. Derudover er der i 2 min. på cykel til Nørrebro Centret med Silvan, Matas, Bog & Ide/Legetøjskæden og en masse andet."

Her slapper vi af

"Som småbørnsfamilie er der ikke så mange stille stunder – men når chancen byder sig, så tager vi gerne et koldt glas på tagterrassen, og vender måske verdenssituationen med nogle af vores søde naboer, imens børnene leger. Ellerspiser en lokal pizza. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi elsker Nordvest, men med to små børn har vi brug for at komme lidt tættere på vores familier."

Det viser vi vores gæster

"Ofte bliver vi herhjemme, fordi tagterrassen er så hyggelig og kan så meget. Men vi viser også gerne de formidable spisesteder frem. Og ellers har vi brugt meget tid på de mange legepladser i nærområdet, som også fungerer som mødesteder for de lokale børnefamilier."

Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede til Nordvest, fordi kvarteret stadig har en autenticitet og afslappet stemning, men nu også blandet med kreativt iværksætteri fra øverste hylde med steder som Tribeca NV, Polarbar, Lygtens Kro, Tekno, Pladefabrikken og Demokrati Garagen. Samtidigt er der kort til store grønne områder som Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Metro og s-tog ligger i gå-afstand, så der er nem adgang til resten af København og samtidig er man tæt på det Nørrebro. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende lejligheder i nærheden til 4.400.000-6.000.000 kr. på omkring 95 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 25.sep kl. 12:30, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Nimbusparken 3, 4. 3., 2000 Frederiksberg

5.795.000 kr. 81 m² 2 rum
Åbent hus 25.sep kl. 12:20, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Edisonsvej 5, 1. th., 1856 Frederiksberg C

5.495.000 kr. 92 m² 3 rum
Velindrettet og lys lejlighed med altan
Åbent hus 25.sep kl. 13:30
Lejlighed
Nyhed!

Hallandsgade 11, 1. tv., 2300 København S

4.995.000 kr. 89 m² 4 rum
Stor, lys lejlighed med to altaner på Strandvejen
Åbent hus 25.sep kl. 11:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Strandvejen 65A, 2., 2100 København Ø

4.750.000 kr. 90 m² 3 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.