Lejlighed

Thoravej 14, 3. 3.
2400 København NV

  • Kontantpris 8.000.000 kr.
  • Ejerudgift 9.627 kr.
  • Boligareal 199 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Lejlighed

Thoravej 14, 3. 3.
2400 København NV

  • 8.000.000 kr. 199 m² 5 rum

Sjælden udbudt. Unik bolig. Stort køkkenalrum. 2 altaner. Rigtig god stand. Sund forening.

Velkommen til Thoravej 14, 3. 3. Et sjældent fund, bestående af 5 værelser, 2 toiletter og 1 bad fordelt over 199 kvm. Her er sans for detaljerne og et tydeligt fokus på æstetik gennem lejligheden. Boligen ligger i det centrale Nordvest i en sund ejerforening.
 
Med elevatoren kører du op til tredje sal, hvor du mødes af et stort opgangsrepos med adgang til en større tagterasse. Gennem en stor dobbeltdør træder du ind til en entre med masser af plads til opbevaring af sko og overtøj. Ligesom i resten af lejligheden er der næste 3 meter til loftet. I denne ende finder man også lejlighedens badeværelse, som er flisebelagt med dæmpbare spots i loftet. Her er to smukke hævede vaske og charmerende armatur dertil. På badeværelset finder man desuden også vaskesøjle, brusekabine og væghængt toilet. Forsætter man ned ad gangen, har man 2 værelser på den ene side og højskabe langs den anden side. Det første af værelserne bliver i dag brugt som børneværelse. Her er fint med plads til både seng og tøjskab, og her er et bredt vinduesparti som giver godt med lys i værelset. Det næste værelse har på nuværende tidspunkt en stor fritstående seng og veludnyttet stort hjørneskab, som indrammer rummet så fint. I gangen finder man gæstetoilettet, som har en flot lyseblå flisebelagt væg, højt til loftet og væghængt toilet. Køkkenalrummet er et fantastisk samlingspunkt for lejligheden. Det er et stort lyst rum, med virkelig meget plads til at udfolde sig på. Køkkenet er et elementkøkken med hvid laminatbordplade og hvide fronter. Her er også en køkkenø i mørkere nuance, med siddepladser og masser af opbevaringsplads med fronter fra &Shufl. Ligeledes er der et køkkenmodul langs den ene væg, med stort indbygget køle- og fryseskab, indrammet bænk og endnu mere skabsplads. I køkkenalrummet er der plads til stort fritstående spisebord og her er desuden også adgang til den ene ud af to altaner. Her er godt med plads til grill og altanmøbler, hvor man kan sidde og nyde morgensolen.
Køkkenalrummet er i åben forbindelse til stuen og giver også adgang til lejlighedens 3. soveværelse. På dette værelse har man fransk altan, og her er plads til en stor seng og eventuel kommode eller skrivebord. I stuen er der godt med plads til stort sofaarrangement, og her står et stort flot tv-møbel, som også pynter. Herfra har man udgang til lejlighedens anden altan. Denne altan vender mod syd og har plads til altanmøbler, hvor du kan sidde fra middagstid til at nyde den fantastiske aftensol.
 
EJENDOM: Bebyggelsen er oprindeligt opført i 1989, men blev i 2006 omdannet fra erhverv til ejerlejligheder. I 2024 er der kommet nye vinduer og altandøre i lejligheden. I får et væld af lækre faciliteter, herunder privat parkeringsplads i parkeringshuset, elevator, depotrum lige ved lejligheden samt en fælles tagterrasse mod syd, hvor I kan dase i solen samt beundre udsigten over Nørrebro og hustagene. Neden for ejendommen er der skønne, grønne områder, der skaber et fantastisk åndehul midt i byen. Dertil kommer to separate gårde med legepladser, bænke og grill.
 
OMRÅDE: Her kommer man til at bo i et unikt kreativt kvarter, med kombineret bolig og erhverv. Her er en særlig stemning som skal opleves, da kafferisterier, caféer, skole, gallerier, interesseorganisationer og værksteder deler området. Lige om hjørnet ligger det lokale samlingspunkt Demokrati Garage, der huser forsamlingshus, bageri, café og kulturbegivenheder. Du er tæt på byen på cykel, og samt i gåafstand til Nørrebro St. og metro og tæt på rekreative områder som Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegaard.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1989
Etage 3.
Rum 5
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 199 m²
Grundareal 14.688 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 8.000.000 kr.
Ejerudgift 9.627 kr.
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 45.966 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 37.293 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 662.366
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Central NV og Nordvest

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Central NV og Nordvest
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Nordvest er en bydel i rivende udvikling og alt er indenfor rækkevidde. Vi elsker Rentemester-kvarterets kant og at ejendommen er fyldt med ligesindende børnefamilier. "

Sådan er kvarteret

"Hvad end humøret er til ølbar, legepladser, shopping eller surdej har kvarteret vores 'vibe' dækket. NV er roligt, men få meter væk er masser af liv. Vi elsker café-biblioteket og solskinslørdage med cortado Flere Fugle, hvor der er plads til småbørn og et smut i Silvan for blomster til altanen. "

Det viser vi vores gæster

"Hvidvin på den solrige loungealtan til langt ud på aftenen er et kæmpe hit. Vi har spist meget tapas og drukket drinks ved køkkenøen / barren ved større selskaber. Gæster har nævnt, at det føles som at være på restaurant, når lyset er dæmpet, musikken spillen og der er rødvin i glasset."

Her handler vi

"Vi har 2 go-to Netto'er i området, hvor den ene har parkering til større indkøb. Derudover er Rema1000 tæt på og Føtex til specialvarer, når det er højtider eller man bare har lyst til lidt shopping. Der er også lokal vinhandler og surdejsbager. "

Her slapper vi af

"Det er unikt at have 2 sofa områder i en stue, hvilket vi virkeligt har nydt. Flyderen er til tv aften afslapning og tumleleg, mens vores "bar hjørne" er blevet brugt til kaffeslabberas med familien, legeaftaler og drinks aftener med damerne. En morfar er god på altanen - anbefalsesværdigt!"

Hvorfor flytter vi herfra

"Det bliver ambivalent at flytte fra NV, da det stadig opfylder alle vores drømme om som en eksklusiv, central og børnevenlig New Yorker lejlighed med elevator, masser af plads og køkkenalrum. Nu er det tid til en ny drøm: den lille skal lege i en haven og vi skal være tættere på naturen. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende lejlighed i nærheden til 6.800.000-9.200.000 kr. på omkring 199 m2

Opret søgeagent
Lejlighed

Strandvejen 211A, 3. th., 2900 Hellerup

9.195.000 kr. 178 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Nordvest/Emdrup - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Bogtrykkervej 10, 3. th., 2400 København NV

58 m² 2 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Tingskrivervej 2, st.. th., 2400 København NV

48 m² 1 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Banebrinken 101, st.. 86., 2400 København NV

73 m² 2 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Frederiksborgvej 15, 4. th., 2400 København NV

64 m² 2 rum