Villalejlighed

Harespringet 20, 1.
2400 København NV

  • 6.495.000 kr. 76 m² 3 rum
  • Kontantpris 6.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.948 kr.
  • Boligareal 76 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Naturskønne omgivelser. Skøn privat have. God rumfordeling. Rolig beliggenhed.

Leder du efter en pæn og velholdt bolig, med en central beliggenhed og egen have? Så er Harespringet 20. 1. et klart besøg værd! Denne villalejlighed egner sig perfekt til par, som delelejlighed eller til enkeltpersoner.

LEJLIGHED: Ved indgangen til lejligheden er der højskabe og en kommode, som giver god opbevaringsplads til sko og overtøj. Når man træder ind ad døren, kommer man ind i entréen, der giver adgang til badeværelse, køkken, soveværelse og to stuer en suite, med udgang til terrasse. De to sammenhængende stuer bruges i dag som spisestue og tv-stue. Herfra er der udsigt over haven, smukke træplankegulve og god plads til hyggelige stunder og mange spisende gæster. Det der i dag benyttes som tv-stue, har en smuk rosette og udgang til lejlighedens terrasse. Terrassen ligger ud mod haven, og har plads til lækre loungemøbler eller bord og stole. Soveværelset er rummeligt, har et funktionelt indbygget klædeskab, og plads til en stor fritstående seng. Køkkenet er et elementkøkken fra Designa, med træbordplade og grebsløse hvide fronter. Her er der opvaskemaskine, Quooker og en lækker indbygget kaffemaskine. Derudover har man gode opbevaringsmuligheder i de mange over- og underskabe. Badeværelset er flisebelagt med lyse fliser langs væggene og blå gulvfliser. Her er der et vindue som giver godt med naturligt lys, radiator, samt fint med plads til opbevaring. I lejligheden har man også et smart central støvsuger anlæg.

EJENDOM: Harespringet 20, 1. er placeret i en rød murstensvilla med tag af rødt tegl. Ejendommen, som blev opført i 1928, ligger på en 625 m2 stor grund, og består i dag af to skønne villalejligheder. Der er høje hække langs havens sider, og lejlighedens private have byder på masser af liv i form af blomsterbed med smukke roser og hortensia, et drivhus, rododendron buske og en hyggelig træpavillon med glas i. Man har derudover også et skur i en god størrelse, som giver en masse ekstra opbevaringsplads, og en flisebelagt terrasse.
Tilknyttet lejligheden er der to kælderrum som man har eneret til. Fælles deles man om badeværelset i kælderen med tilkoblet vaskemaskine og brusekabine, samt cykelskur.

OMRÅDE: Boligen er beliggende på en rolig vej i et fantastisk område lige ved Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Her er gode transportmuligheder med flere busforbindelser ved Bellahøj – Linje 68 og 250s kører direkte ind til byen, med mulighed for skift på Bellahøj. I gåafstand kan man også komme til flere idrætsanlæg med idrætshal, fodbold- og tennisbaner samt svømmestadion. Derudover er man i gåafstand til Rentemestervej samt Søborg Hovedgade med gode indkøbsmuligheder. Kigger du på bolig tæt på det indre København, samtidig med at være omgivet i stille naturomgivelser, er dette område lige noget for dig!

SKOLE: Harespringet 20, 1. hører under skoledistriktet Bispebjerg med skolen Utterslev skole.
Utterslev skole ligger omkring Utterslev Torv i København NV. Skolen har rundt regnet 800 elever. Skolen har en naturfaglig profil og går op i at have et godt indeklima med miljørigtige og lyse byggematerialer. Der fokuseres på at børnene kan udforske og eksperimentere, og gennem f.eks. leg, musik, kunst og andre former for læring.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1928
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 76 m²
Udhus 19 m²
Grundareal 625 m²
Økonomi
Kontantpris 6.495.000 kr.
Ejerudgift 3.948 kr.
Finansiering
Udbetaling 325.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 36.272 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 29.461 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bellahøj-Utterslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bellahøj-Utterslev
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Nordvest/Emdrup - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Mågevej 46, st.. th., 2400 København NV

54 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Engblommevej 43, 1. tv., 2400 København NV

50 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Nattergalevej 48, 2. tv., 2400 København NV

55 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Frimestervej 7, st.. th., 2400 København NV

48 m² 2 rum