Liebhaver
Lejlighed

George Marshalls Vej 1, 4. th.
2450 København SV

  • Kontantpris 14.995.000 kr.
  • Ejerudgift 8.476 kr.
  • Boligareal 141 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Lejlighed

George Marshalls Vej 1, 4. th.
2450 København SV

  • 14.995.000 kr. 141 m² 5 rum

Bedste udsigt i Kbh's havn?

Måske Københavns havn bedste udsigt. Perfekt planløsning. Elevator. 
Her udbydes Liebhaveri med imponerende fri udsigt langs Københavns Havn. Der findes meget få lejligheder i København, som kan matche denne udsigt. Man har gode faciliteter med elevator og mulighed for tilkøb af p-plads i kælder.
 
LEJLIGHED: Perfekt planløsning. Rummelig entré med plads til sko og jakker samt praktisk indbyggede skabe. Fordeling til to gode værelser, hvor man fra det ene har adgang til lejlighedens ene af to altaner. Overfor disse værelser ligger stort badeværelse med bryggers plads. Her er både sep. brus, væghængt toilet, vaskemaskine, tørretumbler og praktisk plads til at ligge tøj sammen. Man træder nu ind i kæmpe køkken-alrum og stue i et med udgang til begge altaner med sol det meste af dagen. Rummet deles af elegant køkken ø, der giver ekstra bordplads til køkkenet. Køkken i stilrene grebsløs hvide elementer fra Invita med fingertappede træskuffer, Corian bordplade og antracit vask. Til begge sider kan udsigten og livet ved havnen nydes. Udsigten er unik både morgen, middag og især om aftenen. Til sidst har man stort forældresoveværelse igen med den smukke udsigt at vågne til. Man har endnu et badeværelse i forlængelse med sep. brus og kar. Virkelig en lejlighed der skal opleves, da billeder dårligt kan fange stemning eller dybden i udsigten.
 
EJENDOM: Flot bygning opført i år 2020. Her er elevator, cykelparkering i kælder, mulighed for egen p- plads via elektronisk port. Kajakklub hvor man kan tilmelde sig mod mindre gebyr, som giver fri benyttelse af indkøbte kajakker. Brugsret til kælderrum. Kæmpe grønt gårdmiljø. Beboerlokale i første række til havnen. Flere træbrygger langs havnen, hvor solen kan nydes, mens man kigger på livet i havnen. Der er også Skipperi på prøveordning i havnen, hvor man kan købe abonnement til delebådsordning.
 
OMRÅDE: Man er stille tilbagetrukket, hvor kigget til havnen giver en dejlig ro. Her er fjernsyn ikke nødvendigt, da spillet på vandet giver et nyt maleri hver dag. Man kan følge med i svanernes færden på vandet, robådene fra Københavns Roklub og havnebusserne, som skaber et flot spil i vandet. Havnebusserne har ligeledes holdeplads ved den ene havn tilknyttet øerne, så man kan komme til Islands Brygge, Indre by eller Sluseholmen via Københavns Havn. Området byder på lokal café Nachbar, som på tysk betyder nabo. Caféen har ansatte, som husker din favorit kaffe, og man føler sig altid velkommen. Der ligger også mindre marked, hvor små indkøb kan foretages. Der er åbnet lokal vinbar Klase, som ligger på hjørnet af havnen, og i det gamle fredede druknehus, hvor aftensolen kan nydes langs kajen. Letz sushi ligger på hjørnet ved den kommende metrostation. Der er italiensk restaurant Bjørn og Delphino langs havnen og restaurant Herkomst er åbnet i det gamle pakhus ved Nobelholmen. Ved husbådene ligger også hyggelig café indrettet i en husbåd, som kigger på Københavns Roklub. Man ligger roligt ude på kunstig ø i Københavns Havn, men man har mindre gåtur til kommende to metrostationer ved Fisketorvet og på Engholmene. Indtil da kan S-tog station nås ved Dybbølsbro. Store indkøb kan foretages på Fisketorvet butikscenter, hvor der ligger kæmpe Føtex, Lidl, Silvan, sportsforretninger, kaffebarer og biograf. Man er i cykelafstand til Teglholmen, Sluseholmen, Vesterbro, Islands Brygge og indre by. Så langs Havnen kan hele byen nås, hvis man ønsker at udforske nye spisesteder eller hyggelige gåture. Amagerfælled har dejlige grønne arealer og Christians Havn har hyggeligt maritimt miljø.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 2020
Etage 4.
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 141 m²
Grundareal 14.237 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 14.995.000 kr.
Ejerudgift 8.476 kr.
Finansiering
Udbetaling 750.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 85.788 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 69.606 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 659.350
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic
Film
Virtuel rundvisning
Film

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

2 lignende lejligheder i nærheden til 12.700.000-17.200.000 kr. på omkring 141 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Liebhaver
Flot lejlighed med eksklusivt interiør
Lejlighed

Islands Brygge 76, 7. 5., 2300 København S

13.995.000 kr. 122 m² 4 rum
Lejlighed

Frydendalsvej 15, 2., 1809 Frederiksberg C

12.995.000 kr. 148 m² 5 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger

Seneste solgte boliger i danbolig Nørrebro & Sydvest - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Peter Fabers Gade 45, 1. tv., 2200 København N

53 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Sandbjerggade 50, 4. th., 2200 København N

53 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Lundtoftegade 93, 4. tv., 2200 København N

67 m² 3 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Krogerupgade 51, 1. tv., 2200 København N

52 m² 2 rum