Liebhaver
Yderste række til vandet.
Liebhaver
Lejlighed

Andrei Sakharovs Vej 7, 3. th.
2450 København SV

  • 12.995.000 kr. 136 m² 4 rum
  • Kontantpris 12.995.000 kr.
  • Ejerudgift 9.684 kr.
  • Boligareal 136 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Yderste række til vandet. Eksklusivitet fra øverste hylde.

LEJLIGHED: Udsigt, udsigt og atter udsigt. Velkommen indenfor på Andrei Sakharovs Vej 7, hvor der nu udbydes unik lejlighed med Københavns måske bedste panoramaudsigt. Her bliver det ellers så populære TV anden prioritet, da de store gulv til loft vinduer tilbyder underholdning 24/7. Du bliver mødt af praktisk entré hvor både jakker og sko nemt kan afsættes. Her fra har du på venstre hånd adgang til to af lejlighedens værelser, der begge har størrelsen til både at være kontor, gæsteværelse og børneværelse. Alle lejlighedens rum har fantastisk kig til vandet. På højre side af entréen finder du lejlighedens ene af to badeværelser. Her er separat brus, pænt håndvaskmøbel samt horisontal vaskesøjle afsluttet med corian-plade, der giver den helt rigtige bryggersfunktionalitet til bl.a. at folde vasketøjet sammen på. Videre fra entréen bliver du ført ud i lejlighedens hjerterum. Det store køkken-alrum og stue i ét med udgang til lejlighedens to altaner. Rummet er fyldt med store gulv til loft vinduer, der fylder rummet med gennemgående lys og den så allerede omtalte udsigt. Her er plads til at huse talrige gæster til middag og vin. Køkkenet er et mørkt elementkøkken med grebsløse fronter fra Invita. Sælger har opgraderet køkken med fantastisk Quartzite bordplade, som er en natursten af fineste kaliber. Derudover er der integreret Quooker samt udvidet med ekstra skabsplads, så hele loftshøjden udnyttes. Stuen er enormt smart indrettet da placering af sofa og TV gør at lejlighedens lys og udsigt udnyttes på bedste vis. Bag stuen har du adgang til lejlighedens master-bedroom med eget badeværelse ensuite. Soveværelset har indbygget stort skab samt udgang til lejlighedens altan mod sydvest. Dette badeværelse tilbyder også separat brus, her med rainshower, og pænt håndvaskmøbel med god plads til opbevaring. Lejligheden har fantastisk rød tråd hele vejen igennem, og med en planløsning der er delt i afdelinger, som alle samles i det store centrum, vil den være perfekt til familien med børn, store som små.

EJENDOM: Lyngholm er en af seks bolig øer på Engholmene. Bygningen er opført i år 2020. Flot energimærke i kategori: A2020. Ejendommen består af 188 attraktive og moderne lejligheder. Denne ø har udsigt til både lystbådehavn og Københavns Havn. Fokus har ligget på funktionalitet og æstetik, store vinduer og gennem belysning, hvilket sikrer lejlighederne på Lyngholm et fantastisk lysindfald. Bygningen har elevator, p-kælder, cykelkælder og adgang til dejlig gård. Brugsret til kælderrum. Husdyr og udlejning er tilladt. Mulighed for tilkøb af egen p-plads.

OMRÅDE: Man er stille tilbagetrukket, hvor kigget til havnen giver en dejlig ro. Her er fjernsyn ikke nødvendigt, da spillet på vandet giver et nyt maleri hver dag. Man kan følge med i svanernes færden på vandet, robådene fra Københavns Roklub og havnebusserne, som skaber et flot spil i vandet. Havnebusserne har ligeledes holdeplads ved den ene havn tilknyttet øerne, så man kan komme til Islands Brygge, Indre by eller Sluseholmen via Københavns Havn. Området byder på lokal café Nachbar, som på tysk betyder nabo. Caféen har ansatte, som husker din favorit kaffe, og man føler sig altid velkommen. Der ligger også mindre marked, hvor små indkøb kan foretages. Der er åbnet lokal vinbar Klase, som ligger på hjørnet af havnen, og i det gamle fredede druknehus, hvor aftensolen kan nydes langs kajen. Der er italiensk restaurant Bjørn og Delphino langs havnen og restaurant Herkomst er åbnet i det gamle pakhus ved Nobelholmen. Ved husbådene ligger også hyggelig café indrettet i en husbåd, som kigger på Københavns Roklub. Man ligger roligt ude på kunstig ø i Københavns Havn. Fantastiske transportmuligheder, med netop åbnet metro, hvor Enghave Brygge og Fisketorvet er de nærmeste stationer. Store indkøb kan foretages på Fisketorvet butikscenter, hvor der ligger kæmpe Føtex, Lidl, Silvan, sportsforretninger, kaffebarer og biograf. Man er i cykelafstand til Teglholmen, Sluseholmen, Vesterbro, Islands Brygge og indre by. Så langs Havnen kan hele byen nås, hvis man ønsker at udforske nye spisesteder eller hyggelige gåture. Amagerfælled har dejlige grønne arealer og Christians Havn har hyggeligt maritimt miljø.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 2020
Etage 3.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 7
Boligareal 136 m²
Grundareal 15.171 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 12.995.000 kr.
Ejerudgift 9.684 kr.
Finansiering
Udbetaling 650.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 72.071 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 58.540 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic
Film

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Nørrebro - Brdr. Bjørn Bredo & partnere

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Krogerupgade 55, 1. th., 2200 København N

52 m² 2 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Frederikskaj 2K, 1. th., 2450 København SV

95 m² 4 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Frederikskaj 2K, st.. th., 2450 København SV

95 m² 4 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Poppelgade 11, 2. th., 2200 København N

52 m² 2 rum