Stor solrig terrasse!
Lejlighed

Martin Luther Kings Vej 5, st.. tv.
2450 København SV

  • 7.498.000 kr. 104 m² 3 rum
  • Kontantpris 7.498.000 kr.
  • Ejerudgift 4.728 kr.
  • Boligareal 104 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Stor solrig terrasse!

LEJLIGHED: Unik lejlighed med fantastisk sydvestvendt terrasse! Træd indenfor og bliv mødt af entré med masser af opbevaring samt adgang til lejlighedens badeværelse. Badeværelset er i grå flise og har separat brus, vaskesøjle og god plads til opbevaring. For enden af entréen bliver du mødt af lejlighedens køkken-alrum og spisestue i ét med udgang til den fantastiske sydvestvendte terrasse. Lejligheden er delt op i 2 niveauer, så spisestue og køkken er godt hævet fra gadeplan. Køkkenet er et TREND køkken med hvid bordplade og træfronter. Her er enorm god plads til at udfolde sin kulinariske kunst samt rigelig plads til opbevaring. Spisestuen kan rumme mange gæster, og når vejret er til det, kan der åbnes op til den store terrasse med det fineste vandkig. Ydermere har du fra køkken-alrummet adgang til lejlighedens største soveværelse. Her er plads til både stor seng og skab. Tag trappen fra spisetuen ned i opholdsstuen der har intet mindre end 4 meter til loftet. Vinduespartierne går fra gulv til loft, hvilket sikrer masser af lys samt udnytter lejlighedens placering ved vandet optimalt. Fra opholdstuen har du udgang til lejlighedens mindre terrasse, hvor du kan følge med i hverdagen på vandet. I forlængelse af stuen har du mindre værelse der optimalt egner sig til kontor, børneværelse eller gæsteværelse. Sælger har smart fået lavet hems i dette værelse, for at udnytte loftshøjden. Derfor kan rummet i dag bruges til både kontor på hems, samt børneværelse/gæsteværelse i stueplan.

EJENDOM: Veldrevet bygning opført i år 2017. Man har murstensfacade, store flotte vinduespartier og elevator. Farvepaletten er lånt fra havet, og nuancerne veksler fra helt lyst sand over afdæmpet blå til sort skiffer. Boligerne har gulvvarme, tre-lags termovinduer, højt isoleret klimaskærm og godt indeklima med genveksanlæg, hvilket afspejler sig en det gode energimærke i kategori: A15. Ejerforeningen Kærholm består af 191 beboelseslejligheder, og er en del af det attraktive Engholmene, som omkranses af Københavns Havn, de hyggelige kanaler, café, restauranter og vin bar. Man har adgang til dejlig gård og træbrygger langs vandet, hvor solen kan nydes. Cykelkælder. Brugsret til kælderrum. Kajakforening med adgang fra kælderen. Mulighed for leje af bådplads ved ejendommens kanal. Husdyr og udlejning tilladt. P-plads kan tilkøbes i aflåst kælder, når disse udbydes til salg. Man kan ligeledes leje p-plads i kælderen, når disse udbydes. Ellers kan man også leje p-plads under Nobelholmen, som ligger i naboejendom.

OMRÅDE: Her er lokal café Nachbar, Wiillys marked til de små indkøb, vin bar Klase, restaurant Bjørn & Delphino og flere nye restauranter på vej – Restaurant Herkomst finder man ved den ene af to havne ved Nobelholmen, som netop er åbnet. Under denne finder man også Nobelbar, som har shuffleboard, og de viser fodboldkampe. Man kan gå til Havnebusen, så man kan nyde vandet, mens man sejler ind til København. Kort afstand til de netop åbnede metro med nærmeste station Enghave Brygge. Cykelafstand til Fisketorvet, Kødbyen og broen til Islands Brygge. Her bor man roligt og tilbagetrukket men tæt på dejligt liv. Der er flere træområder langs havnen, hvor solen og vandet kan nydes. Man har to små hyggelige havne med plads til både. Nabo til Københavns roklub hvilket giver mulighed for at nyde livet på vandet. Turen indtil Vesterbro og Indre By leder en fordi de fine husbåde, hvor man ligeledes kan nyde en kaffe eller kolde drikkevarer i maritimt miljø.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 2017
Etage st.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 104 m²
Grundareal 10.489 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 7.498.000 kr.
Ejerudgift 4.728 kr.
Finansiering
Udbetaling 375.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 41.657 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 33.833 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Nørrebro - Brdr. Bjørn Bredo & partnere

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Vølundsgade 22A, st.., 2200 København N

71 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Martin Luther Kings Vej 11, 3. 3., 2450 København SV

93 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Allersgade 2, 2. mf., 2200 København N

70 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Vølundsgade 29, st.. tv., 2200 København N

103 m² 3 rum