Hf. Brønshøjholm 2
2700 Brønshøj

  • Kontantpris 3.250.000 kr.
  • Ejerudgift 1.146 kr.
  • Boligareal 60 m²
  • Grundareal 422 m²
  • Rum 4
Fritidsbolig

Hf. Brønshøjholm 2
2700 Brønshøj

  • 3.250.000 kr. 60 m² 4 rum

RO. HJERTERUM. HYGGE. IDYL.

Velkommen til Haveforeningen Brønshøjholm 2. danbolig Brønshøj har fornøjelsen af at udbyde denne charmerende perle i den rolige haveforening med direkte udgang til Utterslev mose. Her kan man finde luft, himmel, vand og fred få kilometer fra Rådhuspladsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
 
Huset finder man nede af små stier midt inde i haveforeningen. Gemt bag en tæt grøn hæk ligger det smukke og næsten eventyrlige træhus, som fanger øjet med det samme. Den idylliske have er yderst velanlagt med mange fine, små, hyggelige kroge, æbletræer, bærbuske, drivhus, højbede, køkkenhave og meget mere. Huset har flere terrasser, hvor man kan nyde de skønne udendørsarealer, samt glemme hverdagens stress og jag og lytte til fuglene kvidre. Haven byder også på et anneks, hvor gæster kan overnatte eller en hjemmearbejdsstation kan etableres. Indenfor har man en entré med plads til sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til et stort og flot badeværelse med kar, opbevaringsplads, pænt bademøbel med håndvask, vindue og toilet. Klinkevalget giver en behagelig og hjemlig stemning. Man får tilmed adgang til resten af huset. Først til spisestuen, som er i åben forbindelse med køkken-alrummet. Rummet her er fantastisk – her er udgang til sydøst vendt terrasse og har et stort vinduesparti, så man får et behageligt naturligt lys ind i disse rum. Her er endvidere brændeovn, der er tilkoblet gulvvarmen, som er i den nyere del af huset. Køkkenet er et lyst elementkøkken med en solid træbordplade. I køkkenet er der også indbygget et viktualierum til opbevaring. Huset har tre værelser, det ene er dog ikke registreret til beboelse. Men alle værelserne er gode og med plads til seng og et soveværelses nødvendigheder. Huset er i pæn stand, har flotte plankegulve, fritliggende bjælker og immer af hygge og skønne stunder.  
 
Huset er gennemført hyggeligt, charmerende og et sted, hvor der føles højt til himlen, og man kan puste ud fra hverdagens stress og jag. Hvor man samtidig er i kort afstand fra byens restauranter og cafeer. Beboerne i Hf. Brønshøjholm er en harmonisk blanding af unge og gamle. Og hvis man har børn, kan de trygt slippes fri til sjov og leg med de mange andre børn på foreningens legeplads.  
 
Hvis du vil læse mere om Hf. Brønshøjholm har de en hjemmeside: https://broenshoejholm.dk/.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1940
Ombygget 2015
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 60 m²
Udhus 13 m²
Udhus 6 m²
Fritliggende overdækning 5 m²
Grundareal 422 m²
Økonomi
Kontantpris 3.250.000 kr.
Ejerudgift 1.146 kr.
Finansiering
Udbetaling 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.836 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.561 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 652.564
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Brønshøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brønshøj
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren