Svenskelejren 6, 3. th.
2700 Brønshøj

  • 3.850.000 kr. 93 m² 3 rum
  • Kontantpris 3.850.000 kr.
  • Ejerudgift 4.442 kr.
  • Boligareal 93 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

LÆKKER TAGLEJLIGHED MED STOR SYDVENDT ALTAN

Velkommen til Svenskelejren 6, 3. th.
Her udbydes en super charmerende og fuldstændig indflytningsklar taglejlighed på 93 kvadratmeter til salg. Lejligheden er beliggende i et attraktivt kvarter med både villaer og lejligheder. Fra den store sydvendte altan, er der udsigt til det naturskønne område og byens villatage. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.  
 
INDRETNING: Man træder direkte ind i lejlighedens hjerte, det store køkkenalrum. Her bliver man mødt af et fantastisk lysindfald og en følelse af rummelighed. Køkkenet er et velholdt, grebsfrit elementkøkken fra Kvik, og har masser af skabsplads. Sælger udskiftede bordpladen i 2020, og fik samtidig installeret en Quooker og induktionskogeplade. I forlængelse af køkkenet ligger stuen, hvor der er direkte udgang til den store sydvendte altan. Udsigten herfra er billedskøn og skal opleves! De store kvistvinduer sikrer at naturen kommer helt med ind i stuen, og der kan bruges mange timer på at nyde dette syn. I stuen er der god plads til både spisebord og sofaarrangement. Der er videre adgang til lejlighedens to store værelser, som begge har hyggelige kviste. Værelsernes store størrelse gør, at de har mange anvendelsesmuligheder. I det ene værelse har sælger fået etableret en bred vindueskarm, hvorfra eftermiddags- og aftensolen kan nydes. For enden af stuen er en mindre fordelingsgang med et stort indbygget skab, hvor støvsuger mv. kan gemmes væk. Gangen fører videre til det hyggelige badeværelse, som har både gulvvarme, separat brus og vaske-tørremaskine Lejligheden byder på smukke og velholdte plankegulve, stukkanter i loftet, og står helt klar til indflytning.  
 
 
EJENDOM: Klassisk etageejendom fra 1937 opført i røde mursten og tegl. Her er 33 beboelseslejligheder, fordelt på 5 opgange. Der er dørtelefon og nye termovinduer fra 2018. Til lejligheden hører et loftsrum, og der er både cykelkælder og tørrekælder i opgangen. Altanen er opsat i 2019, og fælleslånet er betalt ud af sælger. Ejerforeningens store gård står foran en mindre istandsættelse. Gårdudvalget barsler bl.a. med udekøkken, krydderurtebed, nye havemøbler, planter og grønt (sedum) tag på garagerne. Ejerforeningen er yderst veldrevet, og har igennem en årrække haft stort fokus på vedligehold af ejendommen. I foråret 2022 blev der skiftet vandrør på loftet inkl. ny isolering. I 2021 blev varmtvandsbeholderen udskiftet, og kloaknettet renoveret. I 2019 blev sikkerhed i gården prioriteret med ny gårdbelysning og en massiv port. Finansiering er opnået via foreningens vedligeholdelseskonto, hvor der aktuelt opspares 250.000 kr./årligt. Derudover afholdes to årlige arbejdsdage, hvor det praktiske arbejde kombineres med det sociale, og bidrager til den gode stemning som eksisterer i foreningen. Foreningens drift er ligeså optimeret over de senere år, hvor der bl.a. er skiftet administrator, blevet gennemgået forsikringer og skiftet internetleverandør. Parknet sikrer en garanteret hastighed på minimum 500/500 Mbit/s, for kun 95 kr. om måneden. Udlejning og forældrekøb er tilladt.  
 
 
OMRÅDE: Bo i hjertet af Brønshøj på den stille vej Svenskelejren, en sidegade til den hyggelige Degnemose Allé. Området er spækket med smukke villaer og grønne omgivelser. Du er nærmeste nabo til Bellahøjparken med den nyrenoverede Friluftsscene, samt Degnemosen hvor der kan fodres ænder. Der er indkøbsmuligheder nærmest lige ved hoveddøren, ligesom bus 5C nås på få minutter. Brønshøj torv med de hyggelige butikker er bare en kort gåtur væk, og på vejen kan du slå et smut forbi det populære hæng-ud-sted Bröns. I den modsatte retning finder du Bellahøj Svømmestadion og Friluftsbad, og fortsætter du ned af bakken rammer du Nørrebro - det tager 10 min på cykel.    
 
 
SKOLEDISTRIKT: Bellahøj Skole har siden 2008 dannet rammen om landets allerførste offentlige idrætsskole med dertilhørende totalt nyopførte sportsfaciliteter. Skolens idrætslinje (fodbold, basketball, svømning og håndbold) optager hvert år ca. 30 elever i 7. klasse, der alle er udøvere af deres respektive sportsgren på et højt niveau. Få evt. mere info på skolen fra mægler.  
 
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1937
Etage 3.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 93 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 3.850.000 kr.
Ejerudgift 4.442 kr.
Finansiering
Udbetaling 195.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.682 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.014 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bellahøj-Utterslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bellahøj-Utterslev
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Først og fremmest pga. lejligheden - blev smaskforelsket i køkkenalrummet. Derudover virkede området rigtig dejligt, hvilket viste sig at holde stik."

Sådan er kvarteret

"Roligt, hyggeligt og med masser af grønne oaser. God mulighed for at dyrke det lokale hvis man har lyst, med mange forskellige aktiviteter. Godt cafeliv, bl.a. Bröns, Brønshøj Bistro, Riccos Kaffebar og Staalvand. "

Det viser vi vores gæster

"Et musikarrangement på Bellahøj Friluftsscene. Loppemarked (eller noget af alt det andet som bliver arrangeret) på Bröns. Fuglelivet ved Utterslev Mose. Er der børn med selskabet, er skolegården ved Bellahøj skole et hit, ligesom der er flere gode legepladser i nærområdet. Ænder og springvand ved Degnemosen er også en god aktivitet."

Her handler vi

"Supermarkedsvarer i Netto og Aldi lige om hjørnet, samt SuperBrugsen ved Torvet. Brød ved Bodenhoffs Bageri og Lagkagehuset. Friske grøntsager hos Essen Madbutik. Aftensmad hos Bröns, Green Mango, Liban Cuisine, og Brønshøj Bistro. Is hos Paradis is, Manolo og Bröns. Tøj og gaver i Designkartellet og Kongebørn. "

Her slapper vi af

"Nummer et sted er på altanen :) Derudover ved gåture i villakvartererne samt ved de forskellige moser. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Efter at der er kommet en lille ny til, er ønsket om at flytte tættere på familien opstået. "

4 lignende lejligheder i nærheden til 3.300.000-4.400.000 kr. på omkring 93 m2

Se lignende boliger
Indflytningsklar penthouselejlighed med tagterrasse
Åbent hus 14.aug kl. 11:15
Lejlighed
Nyhed!

Tværbommen 19, 3., 2820 Gentofte

3.450.000 kr. 81 m² 2 rum
Åbent hus 14.aug kl. 14:30, kræver tilmelding
Lejlighed

Kaffevej 43, 4. th., 2610 Rødovre

4.395.000 kr. 100 m² 4 rum
Lejlighed

Stationsparken 35, 5. 2., 2600 Glostrup

3.495.000 kr. 94 m² 3 rum
Flot 3Ver på god beliggenhed på Amager
Åbent hus 14.aug kl. 13:00
Lejlighed

Holmbladsgade 79, 2. tv., 2300 København S

3.995.000 kr. 88 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.