Hf. Birkevang 58
2700 Brønshøj

  • 2.650.000 kr.50 m²3 rum
  • Kontantpris 2.650.000 kr.
  • Ejerudgift 3.355 kr.
  • Boligareal 50 m²
  • Rum 3

Charmerende haveforeningshus med mange muligheder

Velkommen til Hf. Birkevang 58.
Her udbydes et yderst charmerende haveforeningshus til salg i det populære Hf. Birkevang. Her er mulighederne mange i de smukke og naturrige omgivelser. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
 
På havelågen står der 58, og omme bag gemmer en sand oase af idyl sig. Nåletræer og hugget brænde er med til at give liv til den skønne forhave mod nord, som blot er en forsmag på matriklens mange kvaliteter. En terrasse, der forbinder hovedhus, anneks og græsarealer, har næsten altid en solplet, og den har den perfekte udformning til at kunne samle venner og familie under kulørte lamper til de hyggeligste grillmiddage. Det sortmalede træhus fra 1947 er efterhånden en dame med år på bagen, men det mærkes bestemt ikke, når de 50 kvadratmeter indtages. Malede trægulve og en charmerende indretning, der taler lige ind i hjertekulen af, hvad der forventes af et kolonihavehus, skaber en varm atmosfære hele vejen igennem. Husets planløsning består af stue, køkken, værelse, bryggers, badeværelse og udestue, og den snørklede planløsning er ligesom stemningen med til at skabe en unik form for hygge. Sælger har endvidere opsat ny varmepumpe og vandbeholer. En sådan finurlig udformning taler især til singler, par og enlige forældre, som har forelsket sig i naturen, men nægter at opgive København. Her er alt, hvad der skal være, uden unødvendige forstyrrelser fra de vigtige ting såsom samvær og kærlighed, fred og ro. Det store stuemiljø ligger med brændeovnen som et skønt samlingspunkt, mens udestuen agerer som endnu et rum, hvor der kaldes til samling, her endnu tættere på naturen uden at gå på kompromis med lune rammer. Køkkenet er udformet med minimal plads til diverse ubrugelige køkkenremedier, men stadig er der arbejdsbord til grøntsagshakkeri og alt i hårde hvidevarer. Også badeværelset holder stilen med et flot farvevalg og uden unødvendige sager, ligesom det praktiske bryggers giver plads til opbevaring, tøjtørring og kreative syslerier med syltning og hjemmebryg. Sidst har vi det zoneinddelte soveværelse, som former plads til skønhedssøvn, garderobeskab og endda en lille hyggekrog.  
 
 
OMRÅDE: Du er perfekt placeret tæt på Frederikssundsvej og Husum Torv, samtidig med, at du befinder dig i rolige omgivelser. Du får det bedste fra begge verdener. Der er kort afstand til grøntmarked, indkøb og transport. Ikke langt fra S-tog muligheder ved Husum st. Tæt på grønne arealer og hyggelige stisystemer, der forbinder Damhussøen og Utterslev Mose langs Harrestrup å. Man kan gå langs Vestvolden, som støder op til Kagsmosen. Er man til hyggelige gåture med familien eller en rask løbetur, er dette bestemt en oplagt placering. Sælger oplyser, at der er søde beboere i området, og de har været glade for naboerne på vejen, hvor børnene leger sammen. Ydermere, har foreningen et tilknyttet, hyggeligt fælleshus, hvor områdets beboere mødes ved landskampe etc.     
 
 
SKOLEDISTRIKT: Korsager Skole fik ny ledelse i 2014, og gennemgik derved en gennemgribende kulturforandring, hvor alle lærere nu arbejder i teams, der socialt og fagligt understøtter og videreudvikler den enkelte elevs færdigheder indenfor læsning, matematik, It og motivation i forhold til dét, at lære og gå i skole. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under "Få salgsopstilling m.m.".  
 
Link til foreningens hjemmeside: www.birkevang.dk
Boligfakta
Type Villa
Byggeår 1947
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 50 m²
Udhus 3 m²
Økonomi
Kontantpris 2.650.000 kr.
Ejerudgift 3.355 kr.
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.134 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.788 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

En skøn haveforening i grønne omgivelser

Med fritidsadresse på Hf. Birkevang 58 bliver I en del af en god haveforening med grønne arealer og små veje, hvor børnene kan lege, samt et stærkt, socialt fællesskab. Busstoppestedet er under 300 meter fra huset, og i gåafstand når I også indkøb og S-toget på Husum Station.

Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Husumvold

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husumvold
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.