Villa

Lillevang 6
2700 Brønshøj

  • Kontantpris 4.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.693 kr.
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 584 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Lillevang 6
2700 Brønshøj

  • 4.995.000 kr. 140 m² 4 rum

INDFLYTNINGSKLAR MURERMESTERVILLA

Velkommen til Lillevang 6 i Brønshøj. Her udbydes en charmerende og indflytningsklar murermestervilla til salg, på 214 etagemeter med nyere termovinduer. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.  
 
INDRETNING: Indbydende entré med trappeforbindelse til husets førstesal og underetage. I grundplan byder planløsningen på et nydeligt flisebadeværelse med gulvvarme, separat brus og toilet. Endvidere adgang til den store familievenlige og åbne grundplan, hvor der er blevet åbnet op mellem køkken og stue, så man får det åbne køkkenalrum. Her er stemningsfyldt med originale plankegulve, nyere brændeovn og her er der etableret direkte udgang til den hyggelige træterrasse. Stuen er i dag indrettet med sofaarrangement og spiseplads. Køkkenet er opført i hvide elementer med træbordplade og tilhørende hårde hvidevarer. 1. sal: perfekt inddelt med tre gode soveværelser. Ydermere er der etableret et toilet på 1. salen. Perfekt planløsning! I husets underetage er der blevet lagt gulvvarme, flisebelagt og isoleret. Her byder planløsningen på to gode disponible rum og et praktisk bryggers. Vi glæder os til at vise jer huset – det skal opleves!    
 
EJENDOM: Klassisk murermestervilla opført i røde mursten og tegl i 1929. Huset byder på hele 214 etagemeter fordelt i tre plan. Boligen har gennem de seneste år gennemgået en større renovering, heriblandt nye lofter, pudsning af sokkel, nyere termovinduer samt yderdøre og overdækning til kælderens trappenedgang. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme, har nyere termovinduer og har en flot Energimærkning D. Huset ligger tilbagetrukket på den blinde vej og i alt udgør grunden 584 kvadratmeter, så her er god plads til børnene kan færdes og lege i den asymmetriske og grønne have.    
 
OMRÅDE: Hyggeligt og børnevenligt område med store grønne arealer. Små, hyggelige stisystemer til ture, løb m.m., som langs åen fører til bl.a. Damhusengen, Utterslev Mose og Kagsmosen. Du er ydermere tæt på S-tog på Islev st. Fra Husum Torv kan 5A og 350S bl.a. fanges, så man hurtigt når indre by. Indkøbsmuligheder i gåafstand og mange større legepladser. Så er man til hyggelige gåture med familien eller en rask løbetur, så er dette bestemt en placering, man vil elske.    
 
SKOLEDISTRIKT: Korsager Skole er en skole i flot udvikling. Skolen er de senere år udvidet med nye tidssvarende lokaler. Skolen har to elitehold i 7.-9. klasse- disse hold er elever, der både er gode kammerater, de deres skolearbejde og er interesserede i at dygtiggøre sig/målrettede. Der er musikhold og boglige hold. Skolen blev i 2010 udnævnt til årets EAT-skole- elever, lærere, køkkenmedarbejdere og ledelse arbejder sammen om at udvikle konceptet ud fra en vision om, at "mætte børn lærer bedre". Skolen byder også på skoleskak og er en del af idrætsprojektet "klar, parat, Husum".    
 
Ring på 38 89 14 44 for at bestille en fremvisning allerede i dag.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1929
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 140 m²
Kælder 74 m²
Grundareal 584 m²
Økonomi
Kontantpris 4.995.000 kr.
Ejerudgift 4.693 kr.
Finansiering
Udbetaling 250.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 29.548 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 23.709 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 653.664
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Husum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede til Lillevang af praktiske årsager, men vi var lidt skeptiske for at skulle bo så tæt ved toget. Derfor ringede vi til flere naboer for at høre hvordan deres oplevelse af toget var. De samtaler gjorde os mere rolige, da vi fik at vide at det ikke var noget problem for dem. Vi har bestemt ikke fortrudt."

Sådan er kvarteret

"Vi benytter os primært af at gå mange ture om sommeren og man skal blot nogle få minutters gang væk for at møde den første lille 'park' ved Dyssevænget, hvor der er faciliteter til børn, så som fodboldmål, gynger og nogle af naboerne har høns som man kan fordre. Der er 2 større bemandede legepladser - begge i gå-afstend og de er begge åbne for alle udenfor normal 'åbningstid' . Her er der bl.a. kaniner og en masse spændende planter, krydderurter mv på den ene legeplads. Vi er i det hele taget omgivet af nogle dejlige villakvarterer med en masse venlige mennesker - flere sætter ting og frugt ud til vejen til gratis afhentning og der er i det hele taget en rigtig god 'nabo kultur' i området. Er man til lange gå eller løbeture er der også nogle fantastiske parker hvor man finder den første å og en sø blot få minutters gang fra Lillevang. "

Det viser vi vores gæster

"Vi viser først og fremmest gæsterne vores dejlige lyse stue med åbent køkken og direkte adgang til terrassen. Alle vores gæster synes det er et charmerende hus, hvor de ofte fremhæver ting som at det er rart med et toilet på 1. salen, at det er godt indrettet og at det er så hyggeligt med de sprossevinduer vi har fået sat i huset. Vi viser også gerne vores gæster det hyggelige område og specielt legepladserne er blevet flittigt besøgt - hvor der også er mulighed for at lave et bål og grille eller lave snobrød. Derudover viser vi også vores gæster at vi har blomme- og mirabelletræer i haven :-)"

Her handler vi

"Vi handler ofte i Netto, der ligger blot 2 minutters gang fra vores hjem. Indimellem handler vi også i Irma der ligger overfor Netto. Om tirsdagen handler vi næsten altid hos fiskehandleren 'Fiskerusen' der sælger de bedste laks vi har smagt og en masse andre friske fisk - han holder parkeret udenfor Irma. Ellers benytter vi os af kiosken, pizzaria, blomsterhandel, bager og frisøren der alle ligger under 2 minutters gang herfra."

Her slapper vi af

"Om sommeren slapper vi typisk af på vores nye terrasse eller i den lukkede baghave. Typisk er vi mest i baghaven om formiddagen hvor vi har meget sol og så i forhaven eller på terrassen om eftermiddagen/aftenen hvor solen skinner mest der. I forhaven har vi et stort træ med en gynge der er fastgjort til træet meget højt oppe og det giver nogle fantastiske gyngeture for vores lille søn. Om vinteren er vi glade for at slappe af i stuen hvor der er åbent til køkkenet og vinduer til alle verdenshjørner, så vi får en masse lys ind. Specielt i weekenderne nyder vi meget at have brændeovnen der giver en fantastisk hygge udover varmen."

Hvorfor flytter vi herfra

"Grunden til at vi flytter er at vi gerne vil bo tættere på vores familie i Roskilde."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 4.200.000-5.700.000 kr. på omkring 140 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 26. mar 12:20 - 12:40
Villa
Nyhed!

Gladsaxe Møllevej 118A, 2860 Søborg

4.495.000 kr. 149 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Kongsdalvej 46, 2720 Vanløse

5.595.000 kr. 143 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Lyngbystræde 3, 2800 Lyngby

5.595.000 kr. 124 m² 6 rum
Åbent hus 26. mar 13:15 - 13:45
Villa

Kornerupvej 2B, 2700 Brønshøj

5.695.000 kr. 131 m² 4 rum
Se lignende boliger Se flere villaer i Husum

Seneste solgte boliger i danbolig Brønshøj

Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Tårnholmsvej 11, 2700 Brønshøj

130 m² 6 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Nordfeldvej 20, 3. th., 2700 Brønshøj

49 m² 2 rum
Solgt marts 2023
Villalejlighed
Solgt

Kabbelejevej 14B, 1., 2700 Brønshøj

155 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Frederikssundsvej 193B, st.. tv., 2700 Brønshøj

54 m² 2 rum