Villa

Tryggevældevej 110
2700 Brønshøj

  • 10.995.000 kr. 203 m² 6 rum
  • Kontantpris 10.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.794 kr.
  • Boligareal 203 m²
  • Grundareal 655 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

KOMPROMISLØS LIEBHAVERI TIL DEN KRÆSNE OG KVALITETSBESVIDSTE KØBER.

Velkommen til Tryggevældevej 110.
Her udbydes én af Brønshøjs mest gennemførte villaer til salg, på en stille og attraktiv villavej i Brønshøj. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

INDRETNING: Rummelig entré hvor sælger intelligent har lavet garderobe under trappen til 1. sal, så alt kan gemmes af vejen. Man træder ind i det smukkeste køkken-alrum og stue i et med dobbeltdøre til haven og integreret brændeovn. Man har loft til kip og dette rum skal opleves. Speciallavet køkken i gennemgående træsort hvor årene følger højskabene – det er speciel lavet i Østrig, fingertappede massive træskuffer, integrerede hårde hvidevarer i soft close skabe, planlimet induktionsplade i køkken ø med materialer i sort stål og bordplade i sort granit Nero Assoluto. Quooker bruneret. Svungen trappe i smedejern fra Klemas fører til 1. sal, hvor man har kæmpe åbent rum med kig til stuen– perfekt til kontor hvor man stadig kan føle, at man er sammen med familien. Fra køkken-alrum har man også nedgang til kælderen med god loftshøjde belagt med grå 60*60 klinke, frie bjælker og spotloft. Stort fordelingsrum, med masser af skabsplads, et stort ekstra værelse, der kan bruges som kontor/gæsteværelse eller teenageafdeling. Lækkert badeværelse med sep. brus, væghængt toilet, hærdet glasvæg til afskærmning, eksklusive sorte armaturer og vindue. Man har gennemgangs bryggers med vask og maskiner. Dette fører til godt opbevaringsrum med tekniske installationer. Den anden halvdel af huset byder på to værelser og badeværelse i grundplan. På 1. sal har man ydermere to gode værelser. Dvs. man får en afdeling med fire soveværelser og badeværelse. Bad er ført i rød tråd til badeværelset i kælderen, så man har samme eksklusive look. Der er massive trædøre i hele huset. Ønsker I et hus og en have udover det sædvanlige med genial planløsning, så skal dette hus opleves!

EJENDOM: Bedre planløsning findes ikke. Huset rummer fem værelser, kæmpe køkken alrum og stue, to badeværelser, bryggers og ekstra lækkert disponibelt værelse i kælderen. Huset er opført i 1925, men er tilbygget og gennemrenoveret i 2017 og 2018. Huset er udvendig isoleret med bats og pudset op. Gavlen er hulmursisoleret. Der er lagt dræn om huset, hvor man har kælder. Ydermere er kælderen udvendig isoleret. Efterfølgende er der lagt ny belægning omkring huset, så man har flot indkørsel (med 22 kWh el-lader), dejlige terrasser og flise adgang til hyggelige højbede og skur. Man har Velfac 3 lags vinduer og Rationel 2 lags termovinduer i huset. Der er gulvvarme i hele huset samt kælder. Man har i det store opholdsrum med loft til kip elektroniske Velux vinduer. Huset har flot udendørs belysning, hvor man ydermere er gået skridtet videre, og fået smuk belysning på beplantningen. Man har kig til æble-, blomme- og kirsebærtræ. Huset har i entré og køkken-alrum eksklusive betongulve. Man har hyggelig integreret brændeovn i gavl mrk. Jupiter fra Meteor, hvilket tilfører det dobbelthøje køkken-alrum og stue charme og hygge. Huset har Vola armaturer, specialfremstillet snedkerkøkken i gennemgående træsort med fingertappede massive skuffer. Specieldesignet smedejerns trapper. Alt i lækre hårde hvidevarer.

OMRÅDE: Du er centralt placeret midt i Brønshøj med tæt tilgang til indkøb, fitness, transport, skole og Utterslev Mose. Dine nærmeste naboer er en bred blanding af børnefamilier og pensionister. Busser nås hurtigt på Frederikssundsvej eller Husum Torv (2A, 5C og 350S). S-tog og metro ved Islev St. eller Vanløse st. indenfor 5-10 min.

SKOLEDISTRIKT: Husum Skole. I indskolingen har vi 2-voksen ordning i 15 lektioner om ugen. Det betyder, at der både er en lærer og en skolepædagog i klassen. Skolepædagogen er både i skoledelen og i KKFO om eftermiddagen og er sammen med børnene fra de begynder i KKFO d. 1.maj i 0.kl. til de overgår til klub i maj i 3. klasse. Vi har særligt fokus på overgange i børnenes liv og i børnenes dag i det hele taget. Det er vigtigt, at børnene er trygge i deres hverdag og at de oplever en sammenhæng i deres dag – fra de møder om morgenen og til de hentes om eftermiddagen. I udskolingen har vi mange initiativer, der skal hjælpe eleverne træffe gode beslutninger i forbindelse med valg af ungdomsuddannelse. Særlige talentforløb, strukturerede feedbacksamtaler flere gange årligt med eleverne fra 6. klasse for blot at nævne nogle få. Styrket udskoling på Husum Skole 2020/2021 | husumskole (aula.dk) Skolens medarbejdere sætter en ære i at lave en undervisningsramme, der sikrer, at alle vores elever udnytter deres potentialer og bliver parate til næste skridt i livet, når de forlader Husum Skole. Skolen er flittige brugere af Åben Skoletilbud, hvor elever for undervisning uden for klasseværelsets rammer. Vi har et samarbejde med Det Kongelige Teater og vores elever lærer om de klassiske kunstarter og danser ballet i 4 klasse og synger opera i 5. klasse. Husum Skole er Rettighedsskole under UNICEF, hvor der sættes fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i verden. Husum Skole er Københavns Kommunes første affaldsfrie skole og har generel opmærksomhed på miljø og bæredygtighed. Når man bor i skoledistriktet, er man garanteret en plads på skolen!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1925
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 203 m²
Kælder 64 m²
Grundareal 655 m²
Økonomi
Kontantpris 10.995.000 kr.
Ejerudgift 6.794 kr.
Finansiering
Udbetaling 550.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 61.191 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 49.703 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Husum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Derfor flyttede vi hertil

"Dejligt stort hus, gode valg, og store reelle værelser til børn (3), forældre og gæster, hvor ingen bliver spist af med "det lille kammer"."

Sådan er kvarteret

"Stille og roligt, god grundejerforening, hvor man hurtigt kan få hjælp. Foreningens græsplæne på Skippingevej lægger ofte græs til fodbold og den årligefastalavnsfest."

Det viser vi vores gæster

"Det store køkken alrum, der nærmest kan virke som et orangeri med masser af lys, og de 4 dobbelte terrassedøre, der kan åbnes helt. "

Her handler vi

"Der er supermarkeder alle retninger og man kan være på Frb eller K på ingen tid."

Her slapper vi af

"I haven om sommeren, hvor børnene kan hoppe på trampolin eller spille fodbold og foran pejsen om vinteren."

Andet vi gerne vil fremhæve om boligen

"Den gode planløsning, hvor børnene kan lege på deres værelser med venner i værelsesdelen af huset eller spille bordfodbold i kælderen, uden at blive forstyrret af os voksne og omvendt. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 9.300.000-12.600.000 kr. på omkring 203 m2

Opret søgeagent
Åbent hus 22. sep 11:00, kræver tilmelding
Villa

Bakkekammen 40, 2700 Brønshøj

10.495.000 kr. 198 m² 7 rum
På attraktiv adresse i Mosekvarteret
Villa

Uranienborg Alle 23, 2860 Søborg

10.495.000 kr. 183 m² 6 rum
Åbent hus 22. sep 13:00 - 13:20
Villa

Teglbrændertoften 8, Hareskov, 3500 Værløse

9.975.000 kr. 227 m² 9 rum
Villa

Skovbovænget 98A, Hareskov, 3500 Værløse

11.900.000 kr. 202 m² 10 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Brønshøj

Solgt september 2024
Villalejlighed
Solgt

Hareskovvej 43, 1., 2700 Brønshøj

50 m² 2 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Slotsherrensvej 206A, 2610 Rødovre

130 m² 4 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Jernbane Allé 8, 3. th., 2720 Vanløse

82 m² 3 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Frederikssundsvej 346, 3. 307., 2700 Brønshøj

35 m² 1 rum