Villa
Ny pris!

Tølløsevej 92
2700 Brønshøj

  • 7.995.000 kr. 136 m² 4 rum
  • Kontantpris 7.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.888 kr.
  • Boligareal 136 m²
  • Grundareal 719 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

FAMILIEPERLE: VILLA MED FANTASTISK HAVE TIL SALG.

Skal din bolig være et frirum i hverdagen? 
Her får du familiehygge og sociale sammenkomster i køkken-alrummet med direkte adgang til kæmpe træterrasse og Brønshøjs smukkeste arkitekttegnede private haveanlæg hvor æstetik og kvalitet går hånd i hånd.  
 
Villaen med en grund på hele 719 kvm. er stilfuldt renoveret med bl.a. helt nyt tegltag og vinduer så dets klassisk charme møder moderne komfort og giver dig en sjælden mulighed for at få ikke bare et hjem, men en villa fyldt med historie klar til at danne rammen om nye minder. Solen kan nydes fra morgen til aften i den imponerende vestvendte private have. Det er let at forestille sig at slappe af her eller hygge med venner og familie under åben himmel på lune sommeraftener.  
 
Både indenfor og udenfor har arkitekten været på spil med elegante løsninger. Du bliver taget imod i den store fliseentré, med masser af plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til hele den lyse stueetage og husets førstesal. Den store åbne vinkelstue og spisestue rummer selv den mest pladskrævende familie. Her er et skønt lysindfald og fin udsigt hvor du kan nyde varmen fra brændeovnen fra 2022 der er muret ind i væggen, så den fremstår som en integreret del af hjemmet. Fra spisestuen er der direkte udgang til den store træterrasse i eksklusive materialer, der ligger i samme niveau som stuen så du ubesværet kan forene udeliv med indeliv. I åben forbindelse til stuen finder du det veludstyrede køkken med moderne faciliteter, god skabsplads og hvidevarer, der gør hverdagens måltider til en fornøjelse. Fra køkkenet er der adgang til et nyt og praktisk gæstetoilet og bryggerset, der også har egen indgang fra carporten, med vaskemuligheder, opbevaringsplads og fjernvarmeanlæg.
 
 
1. sal: Du vil opleve en første sal med masser af praktiske løsninger der giver dig perfekte muligheder for indretning. Her er en stor repos som kan bruges som hjemmearbejdsplads og tre gode soveværelser, samt et badeværelse. Badeværelset har lækre detaljer med både badekar, separat bruseniche, toilet og dobbelt vask.  
 
EJENDOM: Villaen er oprindeligt opført i 1922 og fremstår topmoderne efter en flot renovering i 2019 hvor facaderne blev pudset op og malet, tegltaget samt undertag blev udskiftet. Her er fine trægulve og glatte vægge i hele grundplan hvor alle døre og vinduer er opgraderet med energivenlige termoruder og ejendommen har fået ny vandvarmebeholder. Her er også carport og overdækning til cykler og barnevogn. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har en flot Energimærkning D.
 
HAVEN: Udenfor finder du den imponerende grund på hele 719 kvadratmeter med en unik og privat have der i 2023 fik den anerkendte havearkitekt, Tor Haddeland fra Designhaver til anlægge et eksklusivt haveanlæg etableret af Junkerhaven, som blandt andet er kendt for sit virke i den Botaniske Have i København og HC. Andersens Orientalske Have. Terrasseområdet og pergola er bygget af kun-terrasser med træsorter som Jatoba og IPE. Der er brugt cortenstål til både afslutninger på terrassen og i haven for at afgrænse bærbuske, græs og den nedgravede trampolin fra græsplænen. Et hurtigt klik på fjernbetjeningen giver dig en nem adgang til at tænde lys i haven og fremhæve den helt rigtige stemning rundt om dine træer, buske og bed. En fantastisk privat have som bare skal opleves!  
 
OMRÅDE: Du er perfekt placeret i Brønshøj, væk fra de store veje, tæt på grønne områder. Med den ideelle beliggenhed på Tølløsevej får du nem adgang til både Brønshøj Torv, og til Vanløses lokalmiljø kun 5 minutters cykeltur fra Vanløse metrostation og det nye center Kronen med butikker, bager, restauranter og hyggelig biograf. Der er et trygt børneliv og skønt voksenliv med rekreative grønne områder ved Utterslev Mose, Degnemosen, Brønshøj Parken, Vestvolden og Kagsmosen hvor du kan udforske nye grønne oaser. På vejen er der også et hyggeligt grønt grundejerforeningsareal med legeplads, hvor områdets børn mødes. Via Slotsherrensvej og Hillerødgade når du hurtigt Godthåbsvej til Frederiksberg og H.C. Andersens Boulevard til indre by og du kan via Frederikssundsvej nå motorvejen og Ring 3. 
 
SKOLEDISTRIKT: Husum Skole. I indskolingen har vi 2-voksen ordning i 15 lektioner om ugen. Det betyder, at der både er en lærer og en skolepædagog i klassen. Skolepædagogen er både i skoledelen og i KKFO om eftermiddagen og er sammen med børnene fra de begynder i KKFO d. 1.maj i 0.kl. til de overgår til klub i maj i 3. klasse. Vi har særligt fokus på overgange i børnenes liv og i børnenes dag i det hele taget. Det er vigtigt, at børnene er trygge i deres hverdag og at de oplever en sammenhæng i deres dag – fra de møder om morgenen og til de hentes om eftermiddagen. I udskolingen har vi mange initiativer, der skal hjælpe eleverne træffe gode beslutninger i forbindelse med valg af ungdomsuddannelse. Særlige talentforløb, strukturerede feedbacksamtaler flere gange årligt med eleverne fra 6. klasse for blot at nævne nogle få. Styrket udskoling på Husum Skole 2020/2021 | husumskole (aula.dk) Skolens medarbejdere sætter en ære i at lave en undervisningsramme, der sikrer, at alle vores elever udnytter deres potentialer og bliver parate til næste skridt i livet, når de forlader Husum Skole. Skolen er flittige brugere af Åben Skoletilbud, hvor elever for undervisning uden for klasseværelsets rammer. Vi har et samarbejde med Det Kongelige Teater og vores elever lærer om de klassiske kunstarter og danser ballet i 4 klasse og synger opera i 5. klasse. Husum Skole er Rettighedsskole under UNICEF, hvor der sættes fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i verden. Husum Skole er Københavns Kommunes første affaldsfrie skole og har generel opmærksomhed på miljø og bæredygtighed. Når man bor i skoledistriktet, er man garanteret en plads på skolen!  
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1922
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 136 m²
Carport 48 m²
Grundareal 719 m²
Økonomi
Kontantpris 7.995.000 kr.
Ejerudgift 3.888 kr.
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 44.607 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 36.232 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Husum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi ønskede mere plads og en stor have, og ønskede samtidig stadig at være tæt på byen. Huset var sundt, og planløsningen var optimal for os som familie. "

Sådan er kvarteret

"Hovedsageligt børnefamilier, og der er rig mulighed for aktiviteter for børn. Vi har brugt den fantastiske legeplads ved Nørager Plads rigtig meget. "

Det viser vi vores gæster

"Vi har gået mange ture ved Damhusengen, og ved Utterslev mose. Man får rigtig dejlig mad på Brønshøj Bodega, og om sommeren har de udeservering i aftensolen. "

Her handler vi

"Hverdagens indkøb gør vi ved Netto på Stenløsevej, Føtex eller Kronen i Vanløse. Det der ikke findes i Kronen, finder vi på Frederiksberg eller i indre by, der let nås med metroen eller på cykel. I Kronen er der også en stor udendørs legeplads, samt rigt udvalg af spisesteder på tagterrassen."

Her slapper vi af

"Vi kaster med frisbee på Trekanten (et af de grønne områder), og nyder vores dejlige have, hvor der både er plads til leg for børnene, og afslapning for de voksne."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi ønsker at bo tættere på bedsteforældrene i Hornbæk, og nærmere skov og strand. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 6.800.000-9.200.000 kr. på omkring 136 m2

Opret søgeagent
Nær Bagsværd Sø og Hareskoven
Villa
Nyhed!

Slotsparken 5, 2880 Bagsværd

7.500.000 kr. 149 m² 8 rum
Villa
Nyhed!

Grænsevej 3, 2820 Gentofte

8.995.000 kr. 157 m² 5 rum
På villavej centralt i Søborg
Villa
Ny pris!

Tolstojs Alle 8, 2860 Søborg

7.995.000 kr. 133 m² 7 rum
Liebhaver
Villa

Holmevej 82, 2860 Søborg

8.595.000 kr. 138 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Brønshøj

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Slotsherrensvej 206A, 2610 Rødovre

130 m² 4 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Jernbane Allé 8, 3. th., 2720 Vanløse

82 m² 3 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Frederikssundsvej 346, 3. 307., 2700 Brønshøj

35 m² 1 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Fjenneslevvej 16, 1. tv., 2700 Brønshøj

57 m² 2 rum