Astersvej 8A, 1.
2700 Brønshøj

  • 6.495.000 kr.116 m²4 rum
  • Kontantpris 6.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.270 kr.
  • Boligareal 116 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

SMUKT PALÆ FRA 2021 ET STENKAST FRA UTTERSLEV MOSE

På Astersvej 8A, 1. i Brønshøj, bare få skridt fra sydligste del af Utterslev Mose, finder I dette moderne palæ, der fremstår med en helt skarp og fuldstændig ren æstetik. Beliggenheden er selvsagt i absolut topklasse, og det samme gælder indretningen. Hele herligheden blev opført så sent som i 2021. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.  
 
INDRETNING: Astersvej 8, st. og 8A, 1. har en nærmest identisk planløsning, dog spejlvendt og med hver deres separate entré. Hver villalejlighed har en entré, to badeværelser, tre soveværelser og et stort opholdsrum. Med det samme man ankommer indenfor, bemærker man den imponerende loftshøjde som lyder på 2.82 meter. Entreen er lys og rummelig med alkove til siddeplads med skuffer under, samt plads til sko og overtøj. Entreen leder videre til de første to værelser, badeværelse, samt køkkenalrum. Begge værelser har en yderst god størrelse med plads til seng, skab, skrivebord, og så vil der stadig være godt med gulvplads. Endvidere, som i hele huset, er der en fantastisk loftshøjde, samt smukke sprossede vinduer, som giver et fænomenalt helhedsindtryk. Badeværelset er rummeligt med godt lysindfald fra vinduet. Her er et flot klinkevalg i grålige nuancer og hvide vægge og grebsfrit bademøbel som komplimenterer hinanden til perfektion. Når man entreer stuen, gøres dette via en New Yorker-dør, som giver lys og luft til entreen, samtidig med man får et moderne og æstetisk look. Køkken-alrummet er et majestætisk rum. Det hvide, enkle køkken fra Designa er placeret i åben forbindelse med dagligstuen. Med hensyn til indretningsmulighederne er det en smal sag at arrangere spisebord såvel som sofagruppe side om side uden at gå på kompromis med gulvpladsen. Master bedroom er villalejlighedens sidste værelse. Her er masser af plads til dobbeltseng, skab, kommoder og så er der et tilknyttet badeværelse. Badeværelset har samme klinkevalg, som igen viser, at der er en rød tråd gennem hele denne skønne ejendom. Men her er separat brus, bademøbel, væghængt toilet og godt med gulvplads. Udenfor toner haven frem i en enkel stil, og på de mange terrasser, der er placeret rundt om huset, kan I udover at nyde det lune sommervejr og den blå himmel, også kaste et blik på ejendommens smukke facade. Den toner frem med hvidpudsede mure, dekorative gesimser og et karakteristisk, valmet tag, der passer perfekt til æstetikken.  
 
EJENDOMMEN: Yderst smuk ejendom opført i 2021 palæstilen. Ejendommen har et flot energimærke A2015. Der er gulvvarme og genveksanlæg i helt ejendommen. Opdelingen er 50/50, hvilket gør, at driftsudgifterne er utrolig lave. Parkeringsplads til fire biler pr. husstand. Havestykke til hver enhed er helt opdelt, så man råder over sin private have. Ejendommen her er i sin helt egen kategori og helt uden anmærkninger i tilstandsrapporten.  
 
OMRÅDET: Fra jeres kommende adresse har I hverken langt til alt det, I skal bruge i hverdagen, eller til grønne, rekreative arealer. Mosen nås som nævnt på sekunder, her er også en legeplads, ligesom der er fine muligheder for behagelige gåture, mens skole, pasningstilbud og indkøb ligger inden for en radius af bare en kilometer. Offentlig transport, idrætsfaciliteter og caféer og meget mere er også lige ved hånden.  
 
SKOLEDISTRIKT: Husum Skole. I indskolingen har vi 2-voksen ordning i 15 lektioner om ugen. Det betyder, at der både er en lærer og en skolepædagog i klassen. Skolepædagogen er både i skoledelen og i KKFO om eftermiddagen og er sammen med børnene fra de begynder i KKFO d. 1.maj i 0.kl. til de overgår til klub i maj i 3. klasse. Vi har særligt fokus på overgange i børnenes liv og i børnenes dag i det hele taget. Det er vigtigt, at børnene er trygge i deres hverdag og at de oplever en sammenhæng i deres dag – fra de møder om morgenen og til de hentes om eftermiddagen. I udskolingen har vi mange initiativer, der skal hjælpe eleverne træffe gode beslutninger i forbindelse med valg af ungdomsuddannelse. Særlige talentforløb, strukturerede feedbacksamtaler flere gange årligt med eleverne fra 6. klasse for blot at nævne nogle få. Styrket udskoling på Husum Skole 2020/2021 | husumskole (aula.dk) Skolens medarbejdere sætter en ære i at lave en undervisningsramme, der sikrer, at alle vores elever udnytter deres potentialer og bliver parate til næste skridt i livet, når de forlader Husum Skole. Skolen er flittige brugere af Åben Skoletilbud, hvor elever for undervisning uden for klasseværelsets rammer. Vi har et samarbejde med Det Kongelige Teater og vores elever lærer om de klassiske kunstarter og danser ballet i 4 klasse og synger opera i 5. klasse. Husum Skole er Rettighedsskole under UNICEF, hvor der sættes fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i verden. Husum Skole er Københavns Kommunes første affaldsfrie skole og har generel opmærksomhed på miljø og bæredygtighed. Når man bor i skoledistriktet, er man garanteret en plads på skolen!    
 
Ring og bestil en fremvisning på 38 89 14 44 allerede i dag.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke A2015
Byggeår 2021
Etage 1.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 116 m²
Grundareal 733 m²
Økonomi
Kontantpris 6.495.000 kr.
Ejerudgift 3.270 kr.
Finansiering
Udbetaling 325.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 31.928 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.225 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Husumvold

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husumvold
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

4 lignende villalejligheder i nærheden til 5.500.000-7.500.000 kr. på omkring 116 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 22.maj kl. 14:45
Villalejlighed
Nyhed!

Sønderdalen 27, st.., 2870 Dyssegård

6.995.000 kr. 112 m² 5 rum
Åbent hus 22.maj kl. 12:30
Villalejlighed
Nyhed!

Astersvej 8, st.., 2700 Brønshøj

6.795.000 kr. 110 m² 4 rum
Villalejlighed

Frændevej 8, st.., 2870 Dyssegård

5.995.000 kr. 101 m² 3 rum
Villalejlighed

Plantagevej 68, 1., 2820 Gentofte

5.995.000 kr. 102 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.