Lilliendalsvej 13A, 1.
2700 Brønshøj

  • 6.995.000 kr.139 m²5 rum
  • Kontantpris 6.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.216 kr.
  • Boligareal 139 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

BO BILLIGT I LÆKKERT NYBYG PÅ EN AF BRØNSHØJS BEDSTE ADRESSER

Lavt fremtidssikret energiforbrug, nul vedligehold i de næste mange år og ikke mindst lave ejendomsskatter. Dertil får du din egen have med terrasse, aftensol og parkeringsplads. 
 
INDRETNING: : Genial planløsningen med hele fire soveværelser og to lækre badeværelser. Her er separate brusenicher, toilet og vaskesøjle. Dertil et stort køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er opført i hvide stilrene elementer fra Svane, med tilhørende hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet er der direkte udgang til hovedtrappen og nedgang til den private have. I stuen er der store vinduespartier til tre sider, der giver boligen et pragtfuldt lys morgen, middag og aften. De to velplacerede franske altaner giver udsigt til egen have, Brønshøjs vartegn vandtårnet og det gamle, smukke villakvarter. Her er gode indretningsmuligheder til både spiseplads og sofaarrangement. Endvidere er der en fordelingsgang og en stor og lys entré, med god mulighed for klædeskab, skoreol eller bænk hvis dette ønskes. Denne bolig skal opleves! 

 
EJENDOM: Nybygget villa fra 2022 opført af Eurodan, med to boliger med vandret skel. Her udbydes førstesalen til salg, der i alt rummer hele 139 kvadratmeter. Indvendigt fremstår boligen særdeles indbydende, lys og klar til indflytning. Her er gulvvarme over det hele og disponeringen er helt perfekt og ideel til børnefamilien, med fire soveværelser og to badeværelser. Her er også lavet et ventilationsanlæg, der sikrer boligen et godt og sundt indeklima. Boligen har minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostninger. Der er adgang og eneret til loftsrummet, der er tørt og giver ekstra gode opbevaringsmuligheder. Udvendigt er der brugsret til et stort havestykke, fliseterrasse og egen parkeringsplads. Her er mulighed for laderstik til elbil og Fibernet. Vand, varme og el har separate målere. 
 
 
OMRÅDE: Du er perfekt placeret midt i Brønshøj, hvor man stille er trukket væk fra de store veje– så her er helt stille med grønne kig til alle sider. På denne beliggenhed nyder man godt af både at kunne bruge Brønshøj og Vanløses lokalmiljø. Man har kort cykeltur til Jernbane Allé i Vanløse med metro og det nye center Kronen. Her findes Lagkagehuset, Wedo salatbar, flere gode sushirestauranter og hyggelig biograf. På den anden side langs Frederikssundsvej finder man lokal slagter, ostemand, Riccos kaffebar, Lagekagehuset, Kirstens konditori som har vundet flere priser i blandt andet kategorien Danmarks bedste brød. Ved Brønshøj Torv finder man lokal bistro med hyggelig morgenmad og gode hverdagsretter. Ydermere finder man den berømte Cafe Staalvand, som laver en habil burger. Man har gode rekreative grønne områder ved Utterslev Mose, Degnemosen, Brønshøj Parken, Vestvolden og Kagsmosen. Her kan man hele tiden udforske nye grønne oaser. På vejen er også hyggeligt grønt grundejerforeningsareal med legeplads, hvor områdets børn mødes. Indkøb klares let i Netto, Super Brugsen, Rema1000, Irma og Kiwi. Via Slotsherrensvej og Hillerødgade når man hurtigt Godthåbsvej til Frederiksberg og H.C. Andersens Boulevard til indre by. Via Frederikssundsvej når man hurtigt motorvejen Ring 3, som let fører en Nord eller Sydpå.
 
 
SKOLEDISTRIKT: Brønshøj Skoles unikke pædagogisk inkluderende læringsfællesskaber har muliggjort det tydeligt mærkbare kompetenceløft af skolens lærere, hvilket har udmundet i den igangværende understøttende matematikdidaktiske indsats, som virkelig har løftet elevernes motivation. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under''Få salgsopstilling m.m.''.
 
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke A2015
Byggeår 2021
Etage 1.
Rum 5
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 139 m²
Grundareal 893 m²
Økonomi
Kontantpris 6.995.000 kr.
Ejerudgift 3.216 kr.
Prisudvikling -2.78 %
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.268 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 28.147 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Brønshøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brønshøj
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende villalejligheder i nærheden til 5.900.000-8.000.000 kr. på omkring 139 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Badensgade 41, 1., 2300 København S

7.495.000 kr. 144 m² 6 rum
Villalejlighed

Engelstedsgade 41, 1., 2100 København Ø

7.495.000 kr. 153 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.