Skippingevej 13, 1.
2700 Brønshøj

  • 2.695.000 kr.76 m²3 rum
  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift 2.583 kr.
  • Boligareal 76 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

SYDVESTVENDT ALTAN. SUPER PLANLØSNING. NYE TERMOVINDUER. LAVE EJERUDGIFTER.

Velkommen til Skippingevej 13, 1. sal.
Her udbydes en charmerende villalejlighed til salg, beliggende på en stille villavej i Brønshøj. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
 
VILLALEJLIGHED: I stille omgivelser- nabo til grønt grundejerforeningsareal finder man denne veldisponerede 3 vær. På trapperepos har man stort indbygningsskab med plads til jakker og sko. Boligen byder på to gode soveværelser- det ene med godt snedkerlavet indbygningsskab. Rummelig vestvendt stue med plads til spiseafdeling og sofamiljø- her er udgang til stor dejlig altan, hvor sommeraftenerne kan nydes. Køkken i klassiske elementer med stålgreb og opvaskemaskine- har en god størrelse så der kan etableres spiseplads. Bad med kar/sep. brus, radiator og vindue. Lejligheden har pæne behandlede gulve. Perfekt fordeling til par, deling af flere studerende eller single med barn.
 
EJENDOM: Solidt murstenshus fra 1955 med nye termovinduer. Jf. samejekontrakten har denne andel et fordelingstal 40%, som giver lave driftsomkostninger og ejerudgifter. Der er fælles vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler. Brugsret til et mindre kælderrum og et stort loftsrum. Huset er hulmursisoleret og der er helt nye termovinduer i hele boligen. Underboerne er etældre par, der nænsomt værner om huset.
 
OMRÅDE: Du er centralt placeret midt i Brønshøj tæt på indkøb, fitness, transport og skole. Ydermere let adgang til gå eller løbetur omkring de rekreative områder langs Utterslev Mose. Tæt nabo til hyggeligt grundejerforening areal, hvor snemanden kan bygges sammen med områdets børn. Et område præget af mange børnefamilier og godt naboskab. Transport i form af busser fra Husumvej, Frederikssundsvej eller Slotsherrensvej. S-tog fra Islev St. eller Metro fra Vanløse st.
 
SKOLEDISTRIKT: Husum Skole I indskolingen har vi 2-voksen ordning i 15 lektioner om ugen. Det betyder, at der både er en lærer og en skolepædagog i klassen. Skolepædagogen er både i skoledelen og i KKFO om eftermiddagen og er sammen med børnene fra de begynder i KKFO d. 1.maj i 0.kl. til de overgår til klub i maj i 3. klasse. Vi har særligt fokus på overgange i børnenes liv og i børnenes dag i det hele taget. Det er vigtigt, at børnene er trygge i deres hverdag og at de oplever en sammenhæng i deres dag – fra de møder om morgenen og til de hentes om eftermiddagen. I udskolingen har vi mange initiativer, der skal hjælpe eleverne træffe gode beslutninger i forbindelse med valg af ungdomsuddannelse. Særlige talentforløb, strukturerede feedbacksamtaler flere gange årligt med eleverne fra 6. klasse for blot at nævne nogle få. Styrket udskoling på Husum Skole 2020/2021 | husumskole (aula.dk) Skolens medarbejdere sætter en ære i at lave en undervisningsramme, der sikrer, at alle vores elever udnytter deres potentialer og bliver parate til næste skridt i livet, når de forlader Husum Skole. Skolen er flittige brugere af Åben Skoletilbud, hvor elever for undervisning uden for klasseværelsets rammer. Vi har et samarbejde med Det Kongelige Teater og vores elever lærer om de klassiske kunstarter og danser ballet i 4 klasse og synger opera i 5. klasse. Husum Skole er Rettighedsskole under UNICEF, hvor der sættes fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i verden. Husum Skole er Københavns Kommunes første affaldsfrie skole og har generel opmærksomhed på miljø og bæredygtighed. Når man bor i skoledistriktet, er man garanteret en plads på skolen!
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke C
Byggeår 1955
Etage 1.
Rum 3
Plan 1
Boligareal 76 m²
Grundareal 669 m²
Økonomi
Kontantpris 2.695.000 kr.
Ejerudgift 2.583 kr.
Prisudvikling -10.02 %
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.249 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.882 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Husum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villalejlighed i nærheden til 2.300.000-3.100.000 kr. på omkring 76 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Ulvebjerg 9, 1., 2880 Bagsværd

3.095.000 kr. 85 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.