Valløvej 12, st..
2700 Brønshøj

  • 7.995.000 kr. 140 m² 6 rum
  • Kontantpris 7.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.532 kr.
  • Boligareal 140 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

BRØNSHØJS SMUKKESTE OG LÆKRESTE VILLALEJLIGHED

Velkommen til Valløvej 12, st. Dette er nok Brønshøjs smukkeste og lækreste villalejlighed på hele 140 m2 + kælder. Villalejligheden har en ny, arkitekttegnet tilbygning, som harmonerer til perfektion med den smukke, patriciervilla-stil. Husets placering er helt centralt i Brønshøj, og man nok må betegne, som en af Brønshøjs klart bedste adresser. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor. 
 
INDRETNING: Når man ankommer til huset, så må man lige tage et ekstra kig op, da dette hus simpelthen er så smukt. Huset er en patriciervilla fra 1930, som er hvidpudset, hvide dannebrogsvinduer og med sorte tegl. Huset er et man lægger mærke til, og som er helt fantastisk at komme hjem til. Når man kommer indenfor, så bliver man heller ikke skuffet. Det er store, smukke rum med stukkanter, højt til loftet og en perfekt rumfordeling. Entréen er rummelig og her er plads til sko og overtøj. Herefter kommer man til fordelingsgangen ind til den oprindelige del, som byder på to værelser, et badeværelse, åbent køkken-alrum og en stue. De to værelser har en god størrelse – i begge er der plads til seng, skab og skrivebord. Badeværelset er lyst, rummeligt, har et utrolig smukt terrazzogulv og er med karbad. Køkken-alrummet ligger i halvåben forbindelse med stue og med direkte udgang til den mest fantastiske sydvestvendte terrasse. For lige at tage terrassen, så er den stort set ny og den er kæmpestor. Terrassen går fra øst til sydvest om huset, og har en størrelse der gør, at man kan have hele familien og alle vennerne på besøg på samme tid. Ydermere fungerer den også som en ekstra stuen hele sommeren. Stuerne er prydet af den ældre charme med stukkanter, rosetter, plankegulve og små 3 meter til loftet. Køkkenet er et grebsfrit, hvidt køkken med masser af skuffe-, skabs- og bordplads. Og her er masser af plads til at have hele familien på besøg til en hyggelig middag. Opholdsstuen har en rigtig god størrelse, så man kan have en dejlig, stor sofa, sofabord, tv, sidebord og meget mere, uden at gå på kompromis med at mangle gulvplads. Fra køkken-alrummet er der adgang til den nye del. Tilbygningen fra 2019, og denne består af to gode værelser, samt et badeværelse. Denne del er arkitekttegnet, og det kan man se og mærke. Den passer perfekt til husets smukke stil. Den er gennemtænkt i forhold til udnyttelse af plads, lys, funktion og æstetik. De to værelser har en god størrelse. Det ene bliver i dag brugt som børneværelse. Her er udgang til terrassen, dejligt lysindfald og plads til seng, skab og skrivebordet. Det andet værelse vil man betegne som Master bedroom. Et dejligt værelse med skabsvæg og plads til det hele. Her er ligeledes udgang til den østlige del af terrassen. Badeværelset er nyt, lækkert og med vindue og separat brus. Hele tilbygningen har gulvvarme og er bare gennemtænkt. Udover stueplan haves alle rum i kælderen på nær et. Her er vaskerum, toilet, en god repos, samt to store rum, som er oplagt til teenageafdeling og værksted/opbevaring. Det er en høj, god og tør kælder. Så her er rigtig mange kvadratmeter, som er perfekt fordelt. Haven er hyggelig, hvor man har sin terrasse og græsplænen til bold og leg. Her kan man være helt privat. Dette er det perfekte alternativ til et hus eller rækkehus – man får det samme og det bedste er, at man har utrolig lave ejerudgifter.
 
EJENDOM: En perle af en ejendom uden lige. Denne smukke patriciervilla fra 1930 er en fryd for øjet. Der er lagt nyt tag i 2020, hvor kviste, tagrender mm. også er lavet. I 2019 kom den arkitekttegnede tilbygning på, som har givet huset en smuk ny dimension. Stuelejligheden har 140 m2. i et plan, samt en masse yderst brugbar plads i kælderen. Ejendommen er yderst flot holdt hele vejen igennem, så man ikke står over for nogle større udgifter de næste mange år.    
 
OMRÅDE: Stille villavej på en central beliggenhed i Brønshøj. Du er tæt på indkøb, transport, bibliotek, skole og Brønshøj Torv. En af Brønshøjs bedste beliggenheder. Dine naboer er en fin blanding af familier med børn og lidt ældre årgange. Man har godt forhold til sine naboer. Mange busser nås inden for et par min. 2A, 5C og 350S. Sidst nævnte kører hurtigt ind til byen.  
 
SKOLEDISTRIKT: Brønshøj Skoles unikke pædagogisk inkluderende læringsfællesskaber har muliggjort det tydeligt mærkbare kompetenceløft af skolens lærere, hvilket har udmundet i den igangværende understøttende matematikdidaktiske indsats, som virkelig har løftet elevernes motivation. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under ''Få salgsopstilling m.m.''.  
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke C
Byggeår 1930
Etage st.
Rum 6
Bad 2
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 140 m²
Kælder 50 m²
Carport 17 m²
Kælder 50 m²
Grundareal 946 m²
Økonomi
Kontantpris 7.995.000 kr.
Ejerudgift 4.532 kr.
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 40.904 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 33.281 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Brønshøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brønshøj
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende villalejligheder i nærheden til 6.800.000-9.200.000 kr. på omkring 140 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Badensgade 41, 1., 2300 København S

7.495.000 kr. 144 m² 6 rum
Villalejlighed

Vilvordevej 57, 1., 2920 Charlottenlund

7.995.000 kr. 136 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.