Marbjergvej 12, 1.
2700 Brønshøj

  • 3.245.000 kr.89 m²3 rum
  • Kontantpris 3.245.000 kr.
  • Ejerudgift 2.859 kr.
  • Boligareal 89 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

SKØN VILLALEJLIGHED MED GOD HAVE, STOR ALTAN OG KÆLDER

Velkommen til Marbjergvej 12, 1. Her udbydes en skøn villalejlighed med en god rumfordeling, god have, stor altan, masser af naturligt lys fra de store vinduespartier, lækkert badeværelse, brugsret til egen plads under carport og meget brugbar kælder. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
 
INDRETNING: Du bliver velkommen af en yderst rummelig fordelingsentré, hvor der er adgang til alle rum. Køkkenet er et lyst elementkøkken med god skabs-og bordplads. Her er gaskomfur, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine. De to sidstnævnte er af nyere dato. Der er tilmed et vindue, hvor man har en fin udsigt til haven. Badeværelset er fra 2019 og er udført i en smuk klinke. Her er stor, separat bruseniche, sort amartur og bordplade, væghængt toilet, gulvvarme og igen vindue. Soveværelset er af god størrelse med plads til seng, skab og skrivebord. I soveværelset er der et 4-fagsvindue, så man har et dejligt lysindfald. Stuen er meget stor og har udgang til en sydvendt altan. Stuen kan deles op, så man får et ekstra værelse, såfremt behovet er til dette. Det vil også være mulighed for at flytte køkkenet ind i stuen, og udnytte køkkenet, som et ekstra værelse. Ved den sidste løsning får man et skønt og, den moderne køkken-alrumsløsning. Haven der hører med til villalejligheden, er delt helt op fra den anden anpart. Her er der et par skønne solterrasser, og en god græsplæne til bold og leg. Gennemgående for lejligheden er der højt til loftet, fine plankegulve og er i god stand. Til villalejligheden medfølger brugsret til to kælderrum, hvor de i dag bruges til hhv. opbevaring og værelse/kontor. Der er fælles vaskerum og gangareal. Kælderen har en god loftshøjde og delvist klinkebelagt.
 
EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i 1939 og et en solid gulstenvilla med to fulde plan, så 1. salen ikke mister m2 grundet skrå vægge. Boligarealet lyder på 89 m2, samlet grund på 685 m2 og har et energimærke D. Fordelingsnøglen mellem anparterne er 50/50, hvilket også resulterer i en lav ejerudgift.
 
OMRÅDE: Her man hyggeligt placeret tæt på Vestvolden, hvor man har grønne stier til Utterslev Mose og Kagsmosen. Langs Vestvolden rammer man den grønne cykelkile, som man kan følge hele vejen ud til Valby Parken. Man er tæt på flere busser, som kan tages fra Frederikssundsvej. Ydermere er man 3 min. til Husum st. og 5 min. til skolen på gåben. Har man bil, kan man let tilgå ring 3, som fører dig hurtigt syd- og nordpå. Man ligger også meget tæt på det nye og store center BIG, som rummer indkøb, restauranter og fitness. 
 
SKOLEDISTRIKT: Korsager Skole fik ny ledelse i 2014, og gennemgik derved en gennemgribende kulturforandring, hvor alle lærere nu arbejder i teams, der socialt og fagligt understøtter og videreudvikler den enkelte elevs færdigheder indenfor læsning, matematik, It og motivation i forhold til dét at lære og gå i skole. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under"Få salgsopstilling m.m.".
 
Ring på 38 89 14 44 for at få en fremvisning allerede i dag
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke D
Byggeår 1939
Etage 1.
Rum 3
Plan 2
Boligareal 89 m²
Kælder 89 m²
Carport 24 m²
Grundareal 685 m²
Økonomi
Kontantpris 3.245.000 kr.
Ejerudgift 2.859 kr.
Prisudvikling -4.42 %
Finansiering
Udbetaling 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.163 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.276 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Husumvold

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husumvold
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende villalejligheder i nærheden til 2.800.000-3.700.000 kr. på omkring 89 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Klintemarken 36, 1., 2860 Søborg

3.495.000 kr. 95 m² 4 rum
Villalejlighed

Ulvebjerg 9, 1., 2880 Bagsværd

3.095.000 kr. 85 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.