Lejlighed

Jyllingevej 2, 1. tv.
2720 Vanløse

  • Kontantpris 5.650.000 kr.
  • Ejerudgift 6.321 kr.
  • Boligareal 156 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Lejlighed

Jyllingevej 2, 1. tv.
2720 Vanløse

  • 5.650.000 kr. 156 m² 5 rum

156 M2 STOR, INDFLYTNINGSKLAR EJERLEJLIGHED

Velkommen til Jyllingevej 2, 1. tv. Denne lejlighed er udover det sædvanlige. Lejligheden er renoveret fra A-Z. Her er brugt gode materialer og håndværket er virkelig flot udført. Med sine 3-4 store værelser, 2 badeværelser, spisekøkken og stue, så er der ikke mange lejligheder af denne kaliber. Så vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
 
INDRETNING: Alt er bare i orden i denne lejlighed. Alle vægge er lavet, gulvene er store, flotte sildebensparketgulve, elektriciteten er ny, badeværelserne er nye – alt står superflot! Man bliver budt velkommen af en lys og rummelig entré, med plads til sko og overtøj. Herfra er der en fordelingsgang, som giver adgang til resten af lejligheden. Stuen er kæmpestor med 6 vinduesfag til det naturlige lys. Her kan let sættes en væg op, så man kan få et ekstra værelse, såfremt man har brug for fire soveværelser. Stuen er rigeligt stor til at bære denne ændring. Køkkenet er et rummeligt spisekøkken. Det er ovn i højden, køle/frys, induktionskogeplade opvaskemaskine og emhætte. Her er masser af bord- og skuffeplads, samt spotloft. Fra køkkenet er der mulighed for at få sat en dejlig stor altan op. Begge badeværelser er udført i et flot klinkevalg, unidrain, og pænt armatur. På det ene badeværelse vaskemaskine og tørretumbler, samt pusleplads. De tre værelser har en god størrelse med plads til seng, skab og evt. skrivebord, såfremt der er behov for det. Det er en fuldstændig gennemført lejlighed, der skal ses og opleves.  
 
EJENDOMMEN: En charmerende gulstensejendom fra 1932, som fremstår velholdt med nyt tag, et smukt nyanlagt gårdanlæg, nye vandrør og faldstammer samt nye radiatorer. Finansieringen af de nye radiatorer vil blive dækket af et fælleslån, hvis beløb endnu ikke er endeligt opgjort. Ejendommen tilbyder fremragende fællesfaciliteter, herunder en hyggelig og aflukket gård med bænke og legeplads, cykelkælder kælderrum (nr. 112) samt tørreloft. Ejerforeningen er yderst velfungerende med effektiv styring af den daglige drift og en god stemning blandt beboerne. Husdyr er tilladt (kræver bestyrelsens godkendelse). Der kan være mulighed for etablering af altan, såfremt dette ønskes.  
 
OMRÅDE: Du er perfekt placeret mellem Brønshøj og Vanløse, samt man er tæt på byen. På denne beliggenhed nyder man godt af både at kunne bruge Brønshøj og Vanløses lokalmiljø. Man har kort cykeltur til Jernbane Allé i Vanløse med metro og det nye center Kronen. Her findes Lagkagehuset, Wedo salatbar, flere gode sushirestauranter. På den anden side langs Frederikssundsvej finder man lokal slagter, ostemand, Riccos kaffebar, Lagekagehuset, Kirstens Konditori som har vundet flere priser i blandt andet kategorien Danmarks bedste brød. Ved Brønshøj Torv finder man lokal bistro med hyggelig morgenmad og gode hverdagsretter. Ydermere finder man den berømte Cafe Staalvand, som laver en habil burger. Man har gode rekreative grønne områder ved Utterslev Mose, Degnemosen, Brønshøj Parken, Vestvolden og Kagsmosen. Her kan man hele tiden udforske nye grønne oaser. Indkøb klares let i Netto, Super Brugsen, Rema1000, Irma og Coop 365. Via Slotsherrensvej og Hillerødgade når man hurtigt Godthåbsvej til Frederiksberg og H.C. Andersens Boulevard til indre by. Via Frederikssundsvej når man hurtigt motorvejen Ring 3, som let fører en Nord eller Sydpå.
 
Ring og bestil en fremvisning på 38 89 14 44 allerede i dag.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1932
Etage 1.
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 4
Boligareal 156 m²
Erhverv 691 m²
Grundareal 4.791 m²
Økonomi
Kontantpris 5.650.000 kr.
Ejerudgift 6.321 kr.
Finansiering
Udbetaling 285.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 32.357 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.249 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 662.366
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Katrinedalskvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Katrinedalskvarteret
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Brønshøj

Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Karlslundevej 8, 2700 Brønshøj

143 m² 5 rum
Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Fuglsang Allé 142, 2700 Brønshøj

130 m² 6 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Kildeløbet 33, 2700 Brønshøj

120 m² 5 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Frederikssundsvej 204, 3. tv., 2700 Brønshøj

83 m² 3 rum