Hørmarken 14
4140 Borup

  • 4.800.000 kr.207 m²5 rum
  • Kontantpris 4.800.000 kr.
  • Ejerudgift 3.075 kr.
  • Boligareal 207 m²
  • Grundareal 941 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Indflytningsklar villa med god plads

Velholdt 2-plans villa fra 2010, beliggende for enden af lukket vej, med skøn udsigt til marker & skove. Det samlede boligareal er på 207 m2, hvor af de 120 m2 i underetagen, er med gulvvarme + isoleret skur & dobbeltcarport i indkørslen på 47 m2. Villaen er beliggende i stationsbyen Borup, tæt på flere legepladser, boldbaner og indeholder alt hvad man som familie har brug for. Så går I og leder efter en bolig med masser af naturligt lysindfald, god plads, nem have, tæt på naturen, skøn udsigt, gåafstand til alt, pendler muligheder, tæt på motorvejen og som står indflytningsklar. Så er dette skønne norske træhus lige noget for jer. Villaen er perfekt udnyttet, så den passer både til parret som ønsker god plads, til den lille børnefamilie & til den store sammenbragte familie. Husets underetage er indrettet med 2 indgange, et badeværelse, en stor stue hvor hele familien kan samles eller man kan vælge at opdele stuen i 2 rum, og et stort køkkenalrum med ovn, dampovn & mikroovn, udgang til den flisebelagte terrasse, masser af køkkenbordplads og plads til et stort spisebord. Villaens 1-sal er indrettet med lyse gulve i fyr, 2 gode værelser, et stort forældresoveværelse som evt. kan deles op til et værelse mere & en stor repos som kan bruges til tv-stue eller laves om til et 4 værelse. Fra både soveværelset & gangen har man adgang til det store & lækre badeværelse med gulvvarme, bruseniche & en lækker spa, I kan slappe af i, efter en lang dag. Over hele 1-salen er der isoleret loftrum, med god plads til opbevaring. Grunden til huset er på hele 941 m2, så her har i rig mulighed for at nyde solen på terrassen, spille spil på græsset og for at udforske jeres grønne fingre, i det tilhørende drivhus. Så her kan I plante jeres egne grøntsager & blive lidt selvforsynende. Er I til masser af natur, kan løbe/gå ruter startes fra matriklen, på ture rundt om badesøerne Kimmerslev & Dyndet, i en af de mange skove eller en tur på en af de 3 golfbaner tæt på. Borup er en hyggelig by & byder på gode indkøbsmuligheder, restauranter, idrætshal, kunstgræsbane, folkeskole, privatskole, naturskole, 4 børnehaver, sundhedscenter, apotek, fitness, kino, frisører og en masse andet. Stationen ligger ca. 1,6 km fra villaen med pendlermuligheder til både Roskilde, København, Køge, Solrød & Ringsted på 10-35 min. Motorvejsnettet ligger ca. 5 min. fra villaen, med bare 60 km til København & 50 km til Slagelse.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 2010
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 207 m²
Carport 47 m²
Grundareal 941 m²
Økonomi
Kontantpris 4.800.000 kr.
Ejerudgift 3.075 kr.
Finansiering
Udbetaling 240.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.624 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.203 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

For enden af vænget

I bosætter jer for enden af en blind vej i et roligt og familievenligt kvarter tæt på grønne arealer. Borup Skole, daginstitutioner, den smukke Kimmerslev Sø og handlemuligheder er alt sammen i cykelafstand fra hjemmet og kan nås via stisystemer. Også motorvejen og Borup Station er nærliggende, og med toget kan I komme til Københavns Hovedbanegård på under 40 minutter.

Kommunen i tal
Indbyggere 61.718
Skatteprocent 24,9%
Grundskyld 21,038‰
Kirkeskat 0,87%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nr. Dalby, Dyndet og Borup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nr. Dalby, Dyndet og Borup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.