Skovvang 2, -1., Ejby
4623 Lille Skensved

  • Kontantpris 3.090.000 kr.
  • Ejerudgift 2.282 kr.
  • Boligareal 104 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Skovvang 2, -1., Ejby
4623 Lille Skensved

  • 3.090.000 kr. 104 m² 4 rum

Velindrettet rækkehus med luft-varmepumpe som opvarmning

Velkommen til disse sprit nye og velindrettede boliger på Skovvang- som opføres i 2022!
 
Boligerne er på 104 m² og vil med deres gode beliggenhed lige bag Ejby skole og deres virkelig gode indretning i ét plan, helt sikkert kunne sætte nogle fine rammer for hverdagen- uanset om man er senior eller børnefamilie. Husets hjerte er uden tvivl det store fællesrum med køkkenet fra Nettoline, stue og alrum i ét. Boligerne er lidt forskellige i indretningen, afhængig af beliggenhed og antal værelser. Der fås både boliger med 2 soveværelser og 3 soveværelser og boliger med enten et eller to badeværelser. Men kendetegnet for dem alle er, at de opføres i en rigtig god kvalitet og alle boliger har brugsret til eget udhus og brugsret til egen p-plads samt egen, privat have med flisebelagt terrasse, sået græs og bøgehæk i skel. I alle boliger er der en god loftshøjde og særligt i alrum/stue, hvor der er akustiklofter i gips med ca. 15 graders hældning- og der er naturligvis gulvvarme overalt.
 
Boligerne opføres i mursten, har vinduer i træ/alu samt tagrender og nedløbsrør i zink, så vedligeholdelsen er minimal. Her er højt til himlen og masser af skøn natur inden for kort afstand- f.eks. Ejbyskoven, Køge Ås og Køge Å-stien. Og så er man kun et par kilometer fra golfbanerne Harekær og Skovbo. Fra Skovvang er der gå-afstand til Ejby skole, flere børnehaver og idrætsforeningen samt til de lokale indkøbsmuligheder i Ejby, hvor der findes både en Spar og en Fakta- og der er kun 5 minutters køretur til Rema1000 og Netto i Vemmedrup og Bjæverskov. 
 
Desuden er der kun små 10 minutters kørsel fra Ejby til den hyggeligste handelsby Køge der- hvis du ikke kender Køge i forvejen- helt sikkert bliver en af dine favoritter. Her er både Nordisk Film biograf, masser af butikker, lækre cafeer og restauranter og torvedag hver onsdag og lørdag. Fra Skovvang er der samtidig kun få minutters kørsel til motorvej, uanset om man skal mod nord, syd eller vest og der er gode busforbindelser til både Køge, Solrød og Borup. 
 
Boligerne forventes klar til indflytning forår 2023.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Varmekilde Luft-varmepumpe som gulvvarme
Byggeår 2022
Ombygget 2022
Rum 4
Plan 1
Boligareal 104 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 180 m²
Økonomi
Kontantpris 3.090.000 kr.
Ejerudgift 2.282 kr.
Finansiering
Udbetaling 155.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.807 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.600 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.326
Skatteprocent 25,26%
Grundskyld 21,038‰
Kirkeskat 0,87%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ejby og Lille Skensved

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ejby og Lille Skensved
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Mere om projektet

Skovvang
4623 Lille Skensved

3.090.000 kr. 104 m²

Velkommen til disse sprit nye og lækre boliger på Skovvang- som opføres i 2022! Boligerne er på hhv. 104 m² og 125 m² og vil med deres gode beliggenhed lige bag Ejby skole og deres virkelig gode indretning iét plan, helt sikkert kunne sætte nogle fine rammer for hverdagen- uanset om man er senior eller børnefamilie. Husets hjerte er uden tvivl det store fællesrum med køkkenet fra Nettoline, stue og alrum iét. Boligerne er lidt forskellige i indretningen, afhængig af beliggenhed og antal værelser. Der fås både boliger med 2 soveværelser og 3 soveværelser og boliger med enten et eller to badeværelser. Men kendetegnet for dem alle er, at de opføres i en rigtig god kvalitet og alle boliger har eget udhus, brugsret til egen p-plads og egen, privat have med flisebelagt terrasse, sået græs bøgehæk i skel. I alle boliger er der en god loftshøjde og særligt i alrum/stue, hvor der er akustiklofter i gips med ca. 15 graders hældning- og der er naturligvis gulvvarme overalt. Boligerne opføres i mursten, har vinduer i træ/alu samt tagrender og nedløbsrør i zink, så vedligeholdelsen er minimal. Her er højt til himlen og masser af skøn natur inden for kort afstand- f.eks. Ejbyskoven, KøgeÅs og KøgeÅ-stien. Og så er man kun et par kilometer fra golfbanerne Harekær og Skovbo. Fra Skovvang er der gå-afstand til Ejby skole, flere børnehaver og idrætsforeningen samt til de lokale indkøbsmuligheder i Ejby, hvor der findes både en Spar og en Fakta- og der er kun 5 minutters køretur til Rema1000 og Netto i Vemmedrup og Bjæverskov. Desuden er der kun små 10 minutters kørsel fra Ejby til den hyggeligste handelsby Køge der- hvis du ikke kender Køge i forvejen- helt sikkert bliver en af dine favoritter. Her er både Nordisk Film biograf, masser af butikker, lækre cafeer og restauranter og torvedag hver onsdag og lørdag. Fra Skovvang er der samtidig kun få minutters kørsel til motorvej, uanset om man skal mod nord, syd eller vest og der er gode busforbindelser til både Køge, Solrød og Borup. Boligerne forventes klar til indflytning i starten af 2023.

1 bolig til salg

2 lignende rækkehuse i nærheden til 2.600.000-3.600.000 kr. på omkring 104 m2

Se lignende boliger
Fjernvarme + NY PRIS!
Rækkehus

Stenløkke 19, 4622 Havdrup

2.650.000 kr. 116 m² 4 rum
Åbent hus 5. feb 12:00 - 12:30
Rækkehus

Fenrisvej 4, 4600 Køge

3.295.000 kr. 96 m² 3 rum